Unieke ervaring

Leuk om in deze tijd iets anders te kunnen doen. De proefnotities zijn duidelijk en leuk om samen in te vullen. De wijnen waren lekker.

Feestje in eigen huis met heerlijke wijnen

Alles is top geregeld. Duidelijke uitleg mooie formulieren erbij en overheerlijke wijnen. Het is echt een aanrader

Snelle bezorging en prima verpakt wat het een subliem cadeau maakt

Na de bestelling was het pakket/cadeau binnen 2 dagen bij ons binnen, keurig verpakt en zonder schade. Een perfect cadeau voor de echte wijnliefhebber om ook eens wat anders te proberen dan de standaard wijnen. Een aanrader!

Leuk!!

Heel fijn om zo ontspannen een avondje samen te hebben in deze tijd!

Een leuke activiteit en een laagdrempelige introductie in het wijn proeven

Een mooi pakket met lekkere wijnen. Een ideale activiteit voor deze dagen om een borrel avond net wat extra's te geven.

Leuke ervaring, en gezellige activiteit

Wij hadden 0 ervaring met wijnproeven maar dat maakt niet uit, met de formulieren heb je een goede hulp en ga je heel anders wijn drinken. Echt een aanrader

Prima keuze wijnen

We hebber er een heel gezellige aangeklede avond van gemaakt. Heerlijke plank met verschillende soorten vlees, kaas en tapenaden erbij besteld. Voor herhaling vatbaar! Leuk dat er wijnkaarten met informatie bij zat.

Goed gevonden alternatief, puntjes op de i zouden het af kunnen maken

Mooi materiaal om te helpen bij de wijnproef ervaring. Wereldpakket genomen. Erg leuk ivm verschillende typen wijn met sterk uiteenlopende smaken en aroma's. Helaas waren niet alle smaakervaringen toegelicht (tannines bv) en stond niet alles op het smakenpallet. En hoewel er geen 'goed of fout' is - smaken verschillen, zou een soort referentie qua smaken welkom zijn geweest. Nu mbv een wijn-beoordeel-app gekeken wat men daar beschreef bij de verschillende wijnen om te zien of onze ervaringen enigszins in de buurt zaten.

Echt helemaal top

Echt top verzorgd,heerlijke wijn !!

Compleet

Prima wijnen, leuke informatieve kaarten en handige QR code waarmee ‘de antwoorden’ op te zoeken zijn.

Snelle levering erg leuk om te doen! Echte aanrader

Leuke avond gehad, zou meer info over de tapas willen

Ik wilde voor mij en mijn vriendin een proeverijbox kopen en jullie hadden een mooie valentijns-aanbieding. Echter stond er bij dat er tapas meegeleverd werden, maar ik kon niet vinden wat voor tapas. Hierdoor heb ik een andere box besteld (die overigens prima was!), want mijn vriendin heeft allergieen waardoor ze niet zomaar alle dingen kan eten die wellicht zouden worden meegestuurd. Snap dat het niet jullie hoofdbusiness is om info over tapas te verzorgen, maar het had toch beter geweest om hier duidelijk over te zijn.

Heerlijke proeverij met erg lekkere wijnen

Wij hadden gekozen voor een Mediterraans Franse wijntrip. Alle wijnen waren echt heerlijk: de witte wijn, een rosé en een rode wijn. Ook erg leuk om eerst middels een invulblad te raden wat je ziet, ruikt en proeft. Doordat er een per wijn een A4tje met informatie erbij zit, kan je na het beoordelen controleren of je de juiste ingrediënten had geraden. Wij hebben daardoor een erg leuke en gezellige middag gehad met echt lekkere wijnen! Een aanrader in coronatijd!

Prima verzorgd en heel leuk om te doen!

Erg leuk

Goede prijs kwaliteit verhouding, prima voor 2 personen

Lekkere wijnen. Met een hapje er bij. Voor 2 personen prima.

Hele leuke avond

Leuk samengesteld, inclusief hapjes.

een hele leuke en nuttige box.

vooral de witte vond ik niet lekker.

Geweldige wijnen

Wij hebben de wijnen geproefd met de aanbevolen suggesties qua eten en zelf drie gerechten verzonnen en daar de wijnen bij geprobeerd. Fijn dat het een compleet pakket is! Gaan we zeker nog een keer doen met een andere wijnproeverij uit jullie keuze!

Geweldig!

Snelle bezorging! Heel leuk pakket! Ik ben zeer tevreden hierover.

Leuke avond gehad met interessante bijzondere wijnen

Zie bovenstaande

Complete date @ home!

Een complete wijnproef ervaring. Wat een heerlijke wijnen en leuke extra informatie en beoordelingsformulieren. Ik had voor 2 personen gekozen voor twee boxen met flessen van 375cl. Maar we hadden aan 1 wijnbox met 3 wijnen écht genoeg. Kleine tip: in plaats van tips met complete gerechten zou het leuk zijn om ook wat tips voor (borrel)hapjes te geven. Verder ontzettende aanrader voor een gezellige datenight met je lief of een stel vrienden!

Snel, mooi en lekker!

Snelle service, goede communicatie met klantenservice en het product is mooi en lekker!

Superleuke avond gehad met de wijnbox

Er zaten goede wijnen in de doos en een heldere instructie voor de proeverij. Het enige dat ik miste bij de informatie over de wijn was een soort algemeen smaakprofiel. Zodat je bijvoorbeeld weet dat je niet de enige wijnproever bent die denkt dat hij viooltjes en peer rook/proefde. Verder echt heel leuk, zou het zeker aanraden!

Super georganiseerd

Het kwam mooi ingepakt binnen. Duidelijke uitleg en duidelijke informatie in het pakket. Lekkere wijnen en meer dan genoeg voor 2 personen.

Leuk verjaardagskado voor mijn man

We hebben nog niet alle wijnen geproefd, dus we hebben nog lekkers te goed. Zowel de wijnen als de tapashapjes zijn van goede kwaliteit.

Beesdseweg 3-33

4104 AW Culemborg