Het is een duidelijke webshop en werkt goed, maar kies goed want je kan niet retourneren

Als Student kun je Office 365 gratis verkrijgen bij de officiële website van microsoft. Daarom beveel ik iedere student die Office 365 wilt downloaden op zijn of haar nieuwe laptop naar https://www.microsoft.com/nl-nl/office365studenten te gaan. Hier kan je het volledige product gewoon gratis verkrijgen met een licentie die 10 jaar geldig is in plaats van 1 jaar bij surfspot.nl

Meedenkend op weg naar een oplossing

De medewerker heeft samen met mij naar verschillende mogelijkheden gekeken om zo te kijken of we tot een oplossing konden komen. Dit is niet gelukt, maar dat ligt aan mijn kant. Ik ga nu zelf nog wat proberen en mocht het dan nog niet lukken kan ik weer contact opnemen en dat zal ik zeker doen.

Goede diensten en prima service

Goede diensten en prima service

Mijn vraag bleek bij de FAQ te staan dus heel slim dat daar direct naar wordt verwezen!

Heel fijn!

Ik had problemen met mijn adobe pakket en toen heb ik gemaild. Al heel snel reactie gekregen, met een oplossing. Dat is toen gelukt!

Heel snel geholpen en zeer professioneel

Ik kreeg heel snel reacties van SURF SPOT medewerkers, waar alles duidelijk uitgeschreven stond en mijn probleem volledig opgelost is.

Snel en behulpzaam

Ik werd snel en vriendelijk geholpen om mijn email om te zetten! en met hulp was dit een ei-tje en zo gebeurd!

Snel geholpen

Prima ondersteuning

Ik werd snel geholpen, top service!

uitstekende helpdesk

snel geholpen

Sterre is een topper.

Fijn geholpen en snel antwoord op mijn vragen. Dank je wel Sterre

Vriendelijke service, nutteloze dienstverlener.

6 tot 8 weken levertijd op een product is lang, ook als ze gemaakt worden op bestelling. (Waarom een 4 jaar oude laptop op bestelling gemaakt wordt is me ook niet helemaal duidelijk) Na 8 weken geen product, geen bericht over verlate levertijd. Bij navragen blijkt er 4 weken bij de levertijd te komen i.v.m. chiptekort. Gevraagd of ik dan wel op de hoogte gehouden kan worden, en dit wordt mij verzekerd. Na 4 weken nog altijd geen product én geen bericht. Opnieuw nagevraagd wat de situatie is. SURspot geeft aan dat het niet aan hen ligt maar aan de leverancier, deze doet zowel de levering van het product als (geautomatiseerd) mij op de hoogte houden. Dat gebeurt dus niet. Contact opgenomen met deze leverancier en zij geven aan dat er nog 4 weken bij de levertijd komen. Bij navraag blijkt ook die tijd een indicatie te zijn en dat zij afhankelijk zijn van hun leverancier. (dat is inmiddels de 3e partij in deze keten). SURFspot is in deze niets anders dan een ali-express achtige dropship partij die feitelijk niks levert en een marge van het product afroomt. Inmiddels ben ik 3 maanden verder en heb ik nog altijd geen product. De klantenservice heeft mij vriendelijk genoeg te woord gestaan. Doe jezelf een plezier, geef een paar tientjes meer uit en bestel ergens anders.

Goede, geduldige en vooral snelle hulp!

Amira is helemaal super!!

Geduldig

Ik ben goed geholpen door Amira. Ze is vriendelijk en geduldig en komt met goede, nuttige informatie. Ik vind het alleen jammer dat je Surfspot niet kunt bellen en dat je alleen 's middags tussen 13:00 en 15:00 uur kunt chatten.

geweldige service!

super ervaring

Prima hulp met Adobe CC update probleem

Na een update van Adobe CC via een account update persisteert op mijn desktop een bestand-opslag-probleem (error 110). Uitstekend geholpen door Tim, met hoe op de meest efficiënte wijze een clean-up een herinstallatie uit te voeren. Snel, effectief, en alles draait nu weer als een zonnetje! Vakkundige een prettige online help. Top!

Na een vraag gesteld te hebben, meteen antwoord gekregen waar ik ook daadwerkelijk iets mee kon. Mijn vraag is meteen opgelost, Top!

Goed geholpen

Goed geholpen via de chat.

Snel, en behulpzaam

De helpdesk heeft mij geholpen totdat mijn probleem was opgelost.

snel geholpen

Prima adviezen, chatten is waarschijnlijk efficiënt, jammer van beperkte chat-window

vriendelijke en geduldige medewerkers, oplossingsgericht

Probleem goed opgelost.

Prima service verleend toen ik niet meer met Adobe kon werken. Fijn contact via de mail.

De hulp die ik altijd krijg is snel, accuraat, duidelijk, geduldig, dus super

Om een of andere reden heb ik elk jaar weer problemen met het opnieuw verlengen van mijn licenties. Dit ligt zeker niet aan Surfspot, maar aan mijn onkunde. De medewerkers van Surfspot lossen het altijd weer op super bedankt. gr Pierre

Prima geholpen.

Over SURFspot

SURFspot is een not profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot is exclusief voor studenten en medewerkers binnen het Nederlands hoger en mbo onderwijs.