Snel en super behulpzaam!!!

Mijn vraag werd super snel behandeld en werd meteen opgelost super handig!

Snelle, duidelijke respons op de chat

Snelle, duidelijke respons op de chat

Goed en professioneel

Elke keer als ik een programma van Adobe opstartte kreeg ik de melding dat ik geen licentie had, maar die had ik wel besteld en had hiervoor ook alle nodige stappen gevolgd om dit te activeren. Had zelfs contact opgenomen met Adobe zelf, maar hun konden niets betekenen. Daarna had ik weer contact gezocht met Surfspot en kwam ik erachter dat het om mijn eigen fout ging. Geduldig legde ze mij uit wat ik allemaal moest doen. Bedankt!

Fast response, service desk was super effective.

I bought an adobe subscription with the wrong email (not my adobe ID), luckily after sending chatting with Bianca (service desk), the adobe purchase I made was switch to the correct account. Im so relieved to be assisted so quickly. awesome !

Goed snel en duidelijk geholpen

Geduldig en adequaat geholpen

De titel zegt genoeg. Bedankt voor de hulp!

lastige vraag, heldere oplossing

fijn geholpen door de klantenservice medewerker Nick.

Way better than expected

Usually i stay away from most supports and learn to fix things on my own, but i wrote and it was really fast for me, may have been due to a seemingly good report of what i tried and what worked or didn't work but neither the less, i wrote and next time i looked at my e-mail folder i already had a solution :D

experience perfect advise

I was walked from start upto end step by step - a very professional approach.

Snel en kundig

Ik ben door de mensen van Surfspot, na wat gedoe van een Adobe licentie activatie, snel & kundig geholpen.

Snel en goed geholpen

Snelle reactie en goed geholpen!

Fijn contact, goed geholpen

Ik heb snel reactie gekregen op mijn vraag. Eerste reactie was wat ambigu, maar na om een verduidelijking te hebben gevraagd duidelijk antwoord gekregen en goed geholpen.

Goede klantservice - chat

Snel en goed geholpen door Amber via chat. Duidelijke atnwoorden, en snelle actie. Via email gaat het (begrijpelijk) wat langzamer.

Ik kwam er niet uit bij het installeren van mijn Microsoft pakket dus contact opgenomen via de chat. Makkelijk om contact op te nemen en goed geholpen door Nick van de klantenservice.

Positief!

Goede service en snelle antwoorden op vragen via de chat.

Prima Chathulp

Snelle en duidelijke reactie op mijn vragen in de chat.

Goed geholpen!

Duidelijke uitleg van Amira van SURFSpot over lidmaatschap Abobe Creative Cloud

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen door Bianca. De wachttijd is wel wat lang (bijna 3 werkdagen)

drama

belofte's niet nakomen. windows 10 vraagt naar enkele maanden licentie en alles functioneert niet meer.

top

Snel en prettig geholpen met mijn vraag.

Goede ondersteuning, maar wel wat laat.

De wachttijd op de reactie op een vraag was twee dagen. Dat vind ik niet kort. De reactie op zichzelf was toereikend om het probleem op te lossen.

Product slechte vermelding

Na bestellen van een software bleek dat de software niet aan mijn verwachtingen voldeed. Na mailcontact is er gekeken naar een passende oplossing. Een vriendelijke medewerkster gaf mij de kans op een ander product te bestellen. Dat vond ik erg fijn als student.

Trage respons (telkens meerdere dagen wachten) en oplossing kwam pas na meermalen doorvragen.

Het is echt heel storend om dagen te moeten wachten om een email-adres aan te passen. Er zijn drie verkeerde pogingen gedaan om mijn verzoek te verwerken. Dat het een simpele handeling was, bleek toen iemand die er wel verstand van had het verzoek oppakte. Ik kan hier geen positiever verhaal van maken.

Snelle en adequate hulp.

Snelle en vriendelijk hulp.

Snel, begripvol, excellent

Heel goede, snelle en adequate actie en reactie(s)

Over SURFspot

SURFspot is een not profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot is exclusief voor studenten en medewerkers binnen het Nederlands hoger en mbo onderwijs.