heel goed

snelle reactie, goede reactie, wist wat ik moest doen, probleem was daarna meteen opgelost, bedankt marlinde!

Duidelijk en snel

Vriendelijk, positief informeel

Erg goed geholpen

Na mijn vraag over een herinstallatie ben ik snel en goed geholpen door Floris. De instructies die hij gaf waren duidelijk en effectief.

strakke hulp, oplossinggericht

problemen met een licentieaplicatie, na alle opties nagelopen te hebben en geen oplossing te hebben gevonden een productupgrade gehad waarna de licentieaplicatie wel werkte

Super snelle en fijne hulp

Goede uitgebreide hulp. Ook snel en erg aardig.

TOP!!!

keurig geholpen, snel en accuraat!

Goed en vriendelijk geholpen, tot een fijne oplossing gekomen!

Heel prettig geholpen. Verschillende ideeën aangedragen om mij problemen met SPSS te verhelpen en uiteindelijk tot een goede oplossing gekomen!

snel en goed

tips om office te kunnen installeren snel en goed. moeten nog kijken hoe het werkt , maar de service was snel.

goed en snel geholpen

Meteen een duidelijk antwoord op mijn vragen.

Surfspot denkt met je mee

Vriendelijke medewerkers die flexibel met je zoeken naar een oplossing.

Floris heeft me prima en heel snel geholpen.

Vlotte reactie

Vlot en beleeft

Supersnel en helder antwoord

Ik kreeg binnen enkele seconden het antwoord dat ik zocht!

kort en krachtig

niet veel over te zeggen. hulp kwam snel en het probleem was tijdig opgelost.

Super snel geholpen

Mijn computer was gecrashed en mijn download link voor office was verlopen. Binnen 5 minuten via de chat weer alles gefixed. Super van Surfspot.

Prima geregeld

Snel geregeld zonder gedoe.

Snel en fijn geholpen

Ik moest een programma op mijn nieuwe laptop zetten en dit lukte me niet omdat mijn codes etc. niet goed gingen. Ik ben via de chat enorm snel en goed geholpen. Ik vind surfspot sowieso fijn, ik koop al de programma's die ik voor mijn studie nodig heb hier.

Snel en effectief

geen klachten. Ben goed geholpen en hoefde niet lang te wachten.

top

stap voor stap geholpen savannah is top

Prima.

Ik had problemen met de installatie van Office 2019 maar ben zeer professioneel en vriendelijk geholpen door Floris, Nick en Marlinde van Surfspot.

Snel

Floris van de klantenservice heeft goed geholpen!

Snel geholpen en vriendelijk

Zie hierboven

Razendsnel en glashelder

Razendsnel en glashelder

Goed geholpen

Vriendelijke benadering, snel en correct geholpen. Bedankt

Perfect voor studenten

Snel en makkelijjk

Over SURFspot

SURFspot is een not profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot is exclusief voor studenten en medewerkers binnen het Nederlands hoger en mbo onderwijs.