prima geholpen

snel en vlot

Heel erg goed

Ik ben zeer vriendelijk geholpen en het ging heel snel en makkelijk

top

werd snel geholpen en binnen 5 minuten een oplossing.

Snel en goed geholpen!

Snelle reactie op mijn vragen, en goede hulp gekregen.

Vriendelijk, duidelijk en goed!

Met medewerker Floris een aantal malen mail contact gehad ivm twijfel bij installatie van Office 2019. Kreeg zeer snel bruikbare hulp op een vriendelijke en aangename manier.

Snel en vakkundig

Ik heb goed en passend advies gekregen over welke laptop geschikt is voor wat ik ermee wil doen.

Goed duidelijk en snel

Goed duidelijk en snel

Erg goed geholpen

Rustige medewerker die mij graag wilde helpen en goede tips gaf. Uiteindelijk was het probleem zo opgelost.

Took a long time but the support team was really trying to help

There was a lot of back and forth until we worked out the problem but that was also due to being redirected to Adobe and them not being helpful at all. I spoke to several different support team members and all of them took their time, were very friendly and really tried to help. They have the best deals for students.

alles ging prima

goed snel opgelost.

top

mijn probleem is opgelost dus top

Heel fijn geholpen

Er was enige verwarring bij mij over de activatiecode. Er wordt namelijk gesproken over 16 cijfers terwijl er ook letters tussen zitten. Maar alles is opgelost. vriendelijke groet

top

de hulp en uitleg was volledig en duidelijk.

Snel en goed geholpen

Ik had een probleem mbt mijn Adobe account. Ik werd snel geholpen, met een duidelijk plan voor de te ondernemen stappen. Ook werd ik voor een aantal valkuilen gewaarschuwd, waar andere klanten al in waren gestapt.

alles aan gedaan om te helpen

Ookal is het niet opgelost omdat ik bij Adobe zelf moet zijn, heeft hij toch moeite genomen of hij mij zelf niet kon helpen, dit was heel fijn.

Goed service!

Hij heeft mij goed geholpen met mijn vragen en stuurt ook de links naar mij op waar ik hem verder kan lezen. Kortom: UITMUNTEND!!!

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Moeilijk om probleem te schetsen via chat. Maar uiteindelijk wel de oplossing gebracht.

Voor een leek is het moeilijk het probleem te omschrijven. Toch steeds goede tips gekregen waardoor het probleem opgelost werd. Bedankt.

Goed hulp van een betrokken medewerker, heeft oog voor mijn probleem

Goede en duidelijke hulp en feedback. Medewerker Floris weet het duidelijk uit te leggen en heeft begrip voor mijn probleem. denkt in oplossingen. Ik ben geholpen, mijn vragen zijn goed beantwoord en uitgelegd.

Snel geholpen

Vriendelijk en snel geholpen met mijn vragen via de chat. Probleem was letterlijk binnen 10 seconde opgelost.

Erg goed geholpen

2 jaar geleden een office 2016 voor studenten gekocht. Meerdere keren van laptop gewisseld, maar altijd snel via de chat geholpen met een nieuwe downloadlink.

Goede en duidelijke klantenservice

Ik zat al voor langere tijd met (wat ik dacht) een onoplosbaar probleem. Het had te maken met Adobe. Ik heb contact gehad met Floris en die heeft mij heel goed op weg geholpen. Helaas kon hij niet direct mijn probleem oplossen maar kwam wel met een andere uitkomst. Hij heeft op uitzondering mijn pakket terug genomen en het geld terug gestort. Ik heb nu op naam van een nieuw account alsnog mijn licentie kunnen aanschaffen. Heel erg bedankt hiervoor. Het enige minpunt vind ik dat je niet kan bellen (ik kon het niet zo snel vinden). Dit vind ik persoonlijk meestal makkelijker en sneller. Nu moet je zorgen dat je niet per ongeluk de pagina verlaat waarin je chat.

Prettig contact

Goed geholpen na een probleem met Adobe. Snelle en persoonlijke hulp, erg fijn. Geen op- of aanmerkingen aan de hulp van Floris

Over SURFspot

SURFspot is een not profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot is exclusief voor studenten en medewerkers binnen het Nederlands hoger en mbo onderwijs.