Altijd hele snelle en goede hulp!

Ik heb meerdere keren contact gehad met de klantenservice en het contact ging altijd erg soepel. Het was snel en de medewerkers wisten mij altijd goed te helpen!

Simpele vraag adequaat beantwoord

Omdat de website (nog) niet is aangepast, even gecheckt of Office 2019 ook geschikt is voor Mac OS Catalina.

doelgericht en helder advies

Ik werd snel, vriendelijk en heel efficient geholpen m.b.t. tot de vraag die ik had.

duidelijk uitleg gekregen

uitstekend en to thepoint

uitstekend en to thepoint

gewoon goed

direct het probleem aangepakt en opgelost

Hele vriendelijke service

Hele vriendelijke service

Nick was vriendelijk en adequaat

Ik ben goed, snel en doortastend geholpen. Ik zou surfspot en de klantenservice van surfspot zeker aanbevelen.

ik ben snel en goed geholpen

na even weggevallen te zijn werd door een andere medewerker geholpen. Beide malen waren ze snel online (chat). even wachten en met een link was ik geholpen.

Super geduldige en behulpzame support

Goede hulp gekregen, adequaat, snel en vriendelijk

Goede hulp!

Ik mailde met een vraag over een van de programma’s die surfspot aanbiedt: ik kwam er zelf niet uit. Al snel kreeg ik een mailtje terug, met meerdere opties en oplossingen! Vond het erg fijn dat er met mij meegedacht werd.

Echt helemaal top

Eerst heb ik de IBM helpdesk gebeld, deze konden mij niet helpen. Surfspot echter wel. Aan het begin werd gedacht dat mijn licentiecode niet meer kon werken en dat ik een heractivatie zou moeten kopen. Echter was er een collega die het toch wist te regelen. Mijn eerdere code deed het weer en ik was gelukkig.

Prima geholpen

Goede ondersteuning gekregen

voordelig en duidelijke/snelle klantenservice

Ik ben goed en snel geholpen via de klantenservice toen ik een probleem had.

Binnen 5 min probleem opgelost.

Er werd gelijkt begrepen met wat mijn probleem was. Daarna werden er letterlijk 3 vragen gesteld en was het zo opgelost!

Snel, duidelijke hulp en heeft ook echt iets opgeleverd.

Nick heeft me snel geholpen en was vriendelijk. Ik heb antwoord gekregen op mijn vragen.

Snel en goed geholpen!

Nick van de klantenservice gesproken via de chat. Ik ben tevreden over de geboden hulp. Hij loste mijn probleem snel op en de vervolgstappen waren duidelijk. Bedankt!

Probleem goed opgelost

Door een technische fout (en mijn eigen onoplettendheid) had ik voor SPSS 26 het volledige bedrag betaald ipv het studententarief, wat toch behoorlijk veel scheelt. Op mijn mailtje werd de volgende dag meteen gereageerd en ik ben goed geholpen! Achteraf helemaal geen probleem, behalve de schrik misschien.

Goed!

The operator, Floris, did his best to try to help me!

Superefficiënt!

Efficiënt, helder en zeer aan te bevelen. Overigens: kijk eens naar de website van Slim. Zit net een paar Euro's onder de prijs van SURFspot... Stoort mij niet, maar wellicht andere mensen wel. Groetjes en fijne dag!

Fantastisch.

Misschien goed om te vermelden in de gebruiks/installatieaanwijzing dat als je al een account hebt voor Bitdefender dat je de code dan in je "oude account" moet/kunt invoeren.

TOP!

Floris heeft mij ontzettend goed geholpen. Hij heeft mij telkens heel goed en rustig stap voor stap uitgelegd wat ik moest doen. Ook al lukte het een paar keer niet, hij bleef met andere oplossingen komen, totdat het lukte. Dankjewel!

Snelle en duidelijke chatbericht

Dit is de eerste keer dat ik met een probleem zit. Er wordt zeer snel gereageerd op een vraag.

Succesvol geholpen

Ik schoot even in de stress, want mijn dure licentie werkte niet. Gelukkig was Nick daar om mij te helpen. Het was druk op de chat dus waarschijnlijk moest Nick meerdere klanten te gelijk helpen, maar verder ben ik keurig geholpen, kreeg de juiste informatie en heb ik uiteindelijk mijn licentie positief kunnen activeren.

snel en behulpzaam

Over SURFspot

SURFspot is een not profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot is exclusief voor studenten en medewerkers binnen het Nederlands hoger en mbo onderwijs.