Snelle reactie

Tot tweemaal toe via de chat doorverwezen naar een medewerker, die mij biede keren snel en efficient hebben geholpen.

Goede hulp!

De hulp was goed! Geef zelf toch voorkeur aan dat je live iemand kunt spreken via de telefoon dus daarom geen 5 sterren. Maar de hulp opzich was goed

Rustige en fijne communicatie

Er werd tijd voor mij genomen om een oplossing te zoeken, tot twee keer toe. Ik ben erg tevreden. Het laatste probleem is nog niet opgelost maar daar krijg ik bericht over.

Super vlot en duidelijk geholpen

Ik had problemen met inloggen maar dat is vlot en duidelijk verholpen. Heel fijn!

Goed geholpen

Aardige medewerker (Thijs) en de chatbot gaf gelukkig snel naar hem over. Probleem snel opgelost

Hulde voor de redder van mijn tekeningen

Dankzij de snelle hulp is mijn tekenwerk gered

Functionaliteit van de website is zeer goed

Deze website is zo mooi gemaakt. Absoluut alles werkt snel en is makkelijk te vinden. Het bedrijf wat deze website heeft gemaakt verdient wel een schouderklopje. Absoluut perfect.

Fast and Reliable

Quick

Hele goede en snelle service!

Ik werd heel erg snel en adequaat geholpen. Erg blij mee!

Snel tot een oplossing gekomen

Ik had een foutmelding plotseling bij het inloggen bij Windows na mijn bestelling van office 365. Snel kon mij een andere gebruikersnaam gegeven worden waar de licentie aan werd gekoppeld. Ik ben daarom zeer te vreden

kan niet beter

Super friendly and persistent until the problem was solved!

Amazing, efficient

Super helpful, quick and efficient. Very kind and nice.

Verbazingwekkend snel geholpen

Mijn Adobe e-mailadres moest vrijgegeven worden en Thijs heeft dat binnen een minuut weten te regelen!

Uitstekende hulp

Snelle en passende hulp gekregen bij mijn probleem. In één woord: uitstekend.

Snelle en prettige hulpverlening.

De medewerkers ervaar ik als heel hulpvaardig en vriendelijk. In het begin had ik het gevoel,dat de informatie die ik kreeg voor het probleem te standaard was. Niet iedereen is een expert. :-) Maar uiteindelijk werd mij de hulp geboden die ik nodig had. Ik waardeer de hulp, de snelheid en de vriendelijkheid zeer.

Goede support bij het installeren van mijn aangekochte software

Ik had software aangekocht, echter lukte het mij niet direct om het te installeren/activeren. Daarom vroeg ik om support en dat werkte. Stap voor stap werd ik er doorheen geleid. Bij een voor mij nietszeggende foutmeldingcode (van Microsoft ;-)) liep ik vast en met de detailaanwijzingen lukte het om e.e.a. te verhelpen. Ik kan nu aan de slag, dank!

Prima hulp gekregen!!

Ik was even ten einde raad, het lukte mij niet om Adobe te gebruiken. Maar Jennifer heeft mij prima geholpen, het werkt weer!

Snel contact!

Er waren wat problemen met mijn Adobe-account die ze bij Adobe zelf niet eens konden oplossen. Snel contact gehad via de chatservice. Na wat dingen geprobeerd te hebben werkte het account weer zoals het hoort. Tip, het aller makkelijkst was geweest als er gewoon een telefoonnummer beschikbaar is om het verhaal uit te leggen.

jennifer heeft me goed geholpen met mijn probleem, waarvan de reden niet eens bij surfspot lag maar bij adobe.

Snelle reactie met een TOP oplossing

Snelle reactie met oplossing voor probleem wat ik had.

Snel, kundig en vriendelijk!

Ben heel fijn geholpen, uitleg en instructies waren helder en het mail contact was snel.

Snelle service bij problemen

Problemen bij het verlengen van mijn Microsoft licentie en is via de Chat binnen 5 minuten opgelost. Fijne service.

Snelle opvolging van mijn vraag

Ik ben goed geholpen ondanks dat ik zelf een domme fout had gemaakt bij de bestelling. Ik had per ongeluk een verkeerd mailadres ingevoerd en kreeg geen bestelbevesting. Nu heb ik die wel.

top geholpen!!

binnen 15 min was mijn probleem opgelost :) erg goed geholpen

Vriendelijk en hulpzaam

Mijn vraag kon goed beantwoord worden en de hulp was erg snel.

Over SURFspot

SURFspot is een not profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot is exclusief voor studenten en medewerkers binnen het Nederlands hoger en mbo onderwijs.