adequate en snelle hulp

snel en adequaat geholpen bij verkrijgen rekening

Heel snel qua reageren en prima opgelost

Ik stuurde op zondag een melding en op maandag om 10 uur was er al iemand mee bezig. Binnen een paar uur opgelost, ik zou willen dat andere helpdesks zo snel waren

very useful and fast

nice

Zeer vriendelijk, snel en behulpzaam

Super snel geantwoord, en er werd duidelijk en vriendelijk gesproken. Kon niet beter.

Perfect optijd geholpen

Door het team van Surfspot, (Gemma) Ben ik optijd geholpen met het recht trekken van de Adobe Creative Cloud Licentie voor de het foute e-mailadres dat ik heb gegeven. Uiteindelijk ben ik goed geholpen en kan ik mijn registratie voortzetten op het juiste adres.

Snel en vriendelijk geholpen

Ik had een probleem met een licentie die ik had gekocht. Ik ben snel en vriendelijk geholpen door de helpdesk van surfspot.

ik werd dezelfde dag geholpen met mijn vraag!

Ik gebruik surfspot al een aantal jaar en ben er erg tevreden mee! Ik had bij mijn laatste aankoop wat problemen met het koppelen van mijn nieuwe Adobe licentie met het account wat ik al jaren lang gebruik dus besloot ik contact te nemen met Surfspot klantenservice en werd hetzelfde uur zelfs nog geholpen! Heel fijn.

goede service

Snelle reactie en goed opgelost

Adequate helpdesk

Bij het upgraden van een oudere laptop moest ik MS Office opnieuw installeren. Dat ging niet zonder hulp van de helpdesk. Downloads zijn slechts 1 maand beschikbaar. Met een heldere uitleg en instructies heeft de helpdesk mij perfect geholpen om onder de licentie die ik al langer bezat MS Office opnieuw te installeren. MS Office is weer up en running op mijn opgewaardeerde laptop.

Goede en snelle hulp

Er wordt netjes en snel geantwoord

Doelgericht

Sinds ik contact kreeg met een echt persoon had ik er vertrouwen in dat mijn problemen werden opgelost. Ik kreeg een aantal stappen waar ik zelf niet op was gekomen te proberen. Dit leidde tot een oplossingen waar ik onbewust een foutje mee had gemaakt in het verleden (denk ik).

Snellle oplossing

In mijn mening moet er wel iets veranderd worden aan de duidelijkheid voor het kopen van software en de gevolgen voor studenten. Maar ik moet eerlijk zeggen na het sturen van een email werd ik vrij snel en duidelijk geholpen door Amarilio. zonder enige problemen snel opgelost en duidelijke uitleg en instructies.

rollercoaster aan emoties

Ik kon bij het aanschaffen van mijn adobe pakket, niet mijn eigen e-mailadres gebruiken. Ik gebruikte daarom een andere e-mailadres. Er was niet duidelijk vermeld dat de licentie hier aan gekoppeld gaat worden. Ik kwam hier pas te laat achter. Ik raakte in de stress, omdat mijn portfoliowebsite/ander werk op mijn originele e-mailadres stond. De klantenservice heeft mij gelukkig goed geholpen. Oftewel slechte interface van de website, goede klantenservice (via chat).

Snelle en vriendelijke reactie

De bot werkt niet altijd maar de persoonlijke hulp is zeer snel en vriendelijk.

Komen leveringsbeloftes niet na

Ik had een licentie besteld bij SURFspot voor Word voor de Mac. De licentie zou binnen 15 minuten geleverd worden. Het is nu ruim anderhalf uur later en ik heb nog steeds niets. SURFspot is slecht bereikbaar voor een oplossing. De prijzen zij wel scherp.

Snel en behulpzaam

In een korte uitwisseling van emails heb ik het probleem eenvoudig kunnen oplossen. Ik vond het vooral fijn dat het probleem gelijk begrepen werd zonder dat ik nog extra informatie of toelichting moest sturen.

goed geholpen

fijne helpdesk die snel het probleem oplost

Super fijn en snel geholpen door Amarilio

Snel antwoord gekregen en een oplossing gevonden.

Contact via chat met een medewerker goed

Het gestandaardiseerde chatten vind ik niet aangenaam. Gelukkig kun je iets anders intikken en krijg je snel een medewerker die je vraag in de chat persoonlijk beantwoord.

Snelle reactie; duidelijke instructies

Via e-mail vraag gesteld en gelijk de volgende dag reactie. + oplossing.

Een zeer adequate ondersteuning voor technische problemen.

Er waren problemen met het activeren van aangekochte software. Ik had al veel uitgeprobeerd, maar het lukte niet. Stapsgewijs met verzoeken om screenshots en met geduld ben ik begeleid tot alles werkte. Ook een pluspunt: excuses als even een verkeerd linkje was doorgestuurd. Ik ben tevreden!

prima support

Prima support gekregen omtrent mijn vraag van het vernieuwen aangaande mijn creative abonnement.

fast and helpful

ordered two products both have veen delayed.

Klantenservice duidelijk en snel

Mijn vraag aan de klantenservice over aan te schaffen licentie(s) was duidelijk, snel en volledig in 1 bericht beantwoord. Dank.

Snel en in een keer geholpen

Over SURFspot

SURFspot is een not profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. SURFspot is exclusief voor studenten en medewerkers binnen het Nederlands hoger en mbo onderwijs.