De Jazz centrale heeft een heel leuke en fijne sfeer neergezet op onze receptie en feestavond.
Prachtige muziek op een uitstekende locatie. Draagt veel bij aan de sfeer.
De combinatie contrabas, drummer en pianist hebben het toch een onvergetelijke avond gemaakt.
Topmuzikanten die precies aanvoelen hoe ze met jazzmuziek een chique diner kunnen laten eindigen in een swingend feest. Verwachtingen overtroffen. Top!
Gelegenheid: Gala (180 personen), Piana & Contrabas (Jazz Duo) Ontzettend genoten van de muzikale begeleiding tijdens het diner. Volume was precies goed, er kon gewoon nog met elkaar gekletst worden.
Hi Rutger, bedankt voor je review! Het was een gezellig gala, in Kasteel De Berckt! Bedankt voor het vertrouwen in ons team. -Kars
Blij met de Jazz Centrale. Zeer professioneel en denken goed met je mee. Iedereen aan te raden die er een exclusief feestje of bijzonder moment van wil maken.
Hi Robbert! Dank voor je fijne feedback! Blij dat we het verjaardagsfeest met ons "allround jazz trio" zo leuk hebben kunnen opluisteren! - Kars
Ik ben supertevreden over het optreden! Er werd perfect geanticipeerd op de sfeer en zag dat ze er zelf ook plezier in hadden. Daarbij vond ik het repertoire en de aankleding ook helemaal goed. Iedereen was er blIj mee, dank
Hi Carl! Heel graag gedaan! Bedankt voor het inhuren van ons duo piano en contrabas op jullie verjaardag.
Wij hebben de Kerstborrel gehad in Staal aan de Beurs in Rotterdam. Erg genoten van jullie optreden. Kreeg van sommige collega's teruggekoppeld dat de muziek te hard stond.
Dag Coby, hartelijk dank voor je review. We vonden het erg gezellig om op de kerstborrel van de Gemeente Rotterdam te spelen! Dank voor de complimenten. Lastig v.w.b. het volume. Feestzaal Staal in Rotterdam is, zoals al eerder benadrukt, een erg grote en moeilijke zaal qua akoestiek. Dat betekent dat niet alleen wij, maar ook de gasten zélf behoorlijk wat volume maken in het gewone converseren. Mogelijk hebben sommige gasten ook daar last van gehad, en dan denkt men snel dat het door de muziek komt, maar dat is vaak toch niet helemaal waar. We proberen onze muziek altijd zo goed mogelijk aan de ruimte aan te passen, maar er zijn soms ook wat verschillende wensen. De één wil het wat steviger, voor de ander kan het niet zacht genoeg. Voor ons is het soms een uitdaging om daar tussen te laveren. Toch bedankt voor de feedback - we houden het extra in de gaten, want niets is zo storend als live muziek die te hard is; daar zijn we het helemaal mee eens. - Kars
Echt een toevoeging aan de hele dag! Heerlijke sfeervolle muziek, echt een aanrader!
Wij waren opzoek naar achtergrondmuziek voor tijdens een oudejaarsavond diner. Hierbij kwam ik terecht bij Jazz Centrale. Alles verliep onmiddelijk vlot en ook de mensen waren vol lof over de avond. De muziek was perfect wat we nodig hadden en het gaf een top sfeervolle sfeer voor heel de avond.
Dag Shauny, hartelijk dank voor uw geweldige feedback! Wat was het een fijne avond. We zijn blij dat we zo'n waardevolle bijdrage aan jullie prachtige New Year's Eve Dinner hebben kunnen geven. Hopelijk tot volgend jaar! - Kars
Wij hebben uitstekende ervaringen met Jazz Centrale. De aanvraag is online gedaan via de chatbot en meteen daarna voortgezet door persoonlijk contact. De dag zelf is uitstekend verlopen met kwalitatief goede jazz muzikanten.
Hi Martijn, leuk om te horen! Het was een erg gezellige borrel daar in Brasserie Staverden! - Kars
Het Jazz kwartet dat het optreden verzorgde tijdens het kerstfeest van ons bedrijf bestond uit professionele musici die prettig zijn in de omgang en graag meedenken en inspelen op de behoefte van de opdrachtgever. We hebben genoten van het optreden en dankzij de band kwam het feest en de ruimte meteen tot leven. Een absolute aanrader en grote dank aan Kars en het Jazz kwartet!
Tijdens een bedrijfsevent met het thema James Bond, Royal Casino, was de jazzcentrale met een drie koppige band -Pianist, contrabas en saxofoon- aanwezig. De heren speelden bekende nummers afwisselend met kersthits. Samen met de aankleding en casinotafels hebben we de perfecte zetting gecreëerd. De Jazzcentrale leent zich tevens uitstekend voor overige feesten en partijen! Hopelijk tot snel en een sprankelende jaarwisseling gewenst! Warme groet, Jorna Wierts Big Little Amsterdam
De Jazz Centrale heeft tijdens de borrel van ons zakelijke evenement gespeeld. En met succes, wat ervoor heeft gezorgd dat er aan het einde meer klanten bleven plakken! Ook was het volume precies goed, op de achtergrond zodat iedereen gewoon nog met elkaar kon praten. Bedankt, we hebben genoten. Zowel van het feestelijke optreden als het warme contact!
4 mans dixieland band speelde bij ons op een kopersevent. Was erg geslaagd.
de musici zorgde voor een rustige en relaxte sfeer. Paste goed bij de avond de opening van een verzorgingsgebouw. waren vriendelijk.
Erg professionele club muzikanten.
25 jaar getrouwd: een mooie gelegenheid om een feest te organiseren voor familie en vrienden. Vehalenhuis Belvedere op Katendrecht, een oud jazz cafe, bleek een prima locatie voor live muziek. De jazz centrale zorgde voor piano, contrabas en drums en licht op het podium. Toen aan het eind gasten begonnen te dansen, hebben we maar ff bijgeboekt voor een swingend slot. Helemaal goed!
Een absolute aanrader. Professionele en goedgeluimde muzikanten die zich perfect integreren in de sfeer van het evenement. Correct advies op voorhand en vlekkeloze uitvoering de dag zelf. Smaakt naar meer.
De Jazz Centrale heeft de muziek tijdens receptie en diner op onze bruiloft verzorgd. Super professionele artiesten, spelen goed, alles verder conform afspraak. Echt dikke waar voor je geld. Kan ze van harte aanbevelen. Vooraf met Kars contact gehad over advies voor welke bezetting, zeer prettig allemaal.
Kars en zijn band waren de perfecte omlijsting van een zeer geslaagde avond. Band was mooi op tijd. Geruisloze set up. Heerlijke easy listening jazz gevolgd door een zwoele Bossanova avond. Kwalitatief zeer goed en allemaal heel stijlvol. Warm aanbevolen.
I'm incredibly grateful to Kars and his band for making our evening incredibly special - our dinners guests were amazed by the performance and the professionalism of the band. Our honourary guest was extremely pleased to hear his favourite songs being performed live especially for him. The overall experience from the first contact with Kars to evening of the performance was great. Thank you so much!
Wij hebben Kars in gehuurd voor achtergrond muziek van een jubileum op werk. Het was allemaal kort dag maar Kars heeft zijn best gedaan om het toch voor elkaar te krijgen! Het trio zag er netjes verzorgd uit en speelde goede muziek op een mooi volume. Door hun muzikale aanwezigheid krijg je meteen een hele prettige sfeer. Aanrader!
Aangename Jazzmuziek op mijn receptie luister en praat volume goed aangepast op de ruimte zeker voor herhaling .
De muziek paste goed bij onze opening van gezonken schatten. Het was erg sfeervol en mensen hebben genoten van de muziek!
De Jazz Centrale is 100% gespecialiseerd in het verzorgen van exclusieve en premium live achtergrondmuziek op corporate events, privé feesten, bruiloften, jubilea en verjaardagen. Met een team van de allerbeste professionals uit de jazz scène, leveren wij al jaren jazzbands van absolute topkwaliteit.