Pluspunten
Very positive people and ready to help and adapt!
Pluspunten
Prettige communicatie, afstemming en sfeervolle achtergrondmuziek bij de vrijwilligersavond.
Pluspunten
Bijzonder professioneel bedrijf. Goede jazz. Geeft goede sfeer en de band voelde goed aan welke muziek gewenst was.
Pluspunten
sfeervolle muziek, komen afspraken na en Kars heeft humor, waardoor het fijn onderhandelen is.
Verbeterpuntenvisitekaartjes neerleggen oid zodat we deze kunnen geven aan mensen die geïnteresseerd waren.
Pluspunten
Goede afspraken die worden nagekomen. Uitstekende musici die hebben bijgedragen aan de goede sfeer op ons feest.
Pluspunten
De kers op de taart / de strik om het cadeau....dát was de aanwezigheid van Jazz Centrale bij onze borrel t.g.v. ons 30-jarig huwelijk. Gewoon in de huiskamer! Supergezellig, goed meegedacht en professioneel van het eerste contact tot en met de laatste noot!
Pluspunten
Duidelijke afspraken, waarin ook een stukje flexibiliteit mogelijk is. Fijne communicatie en afstemming over de avond zelf. Mooi geluid, heerlijke achtergrondmuziek. Een goede keuze!
Pluspunten
Goed bereikbaar, nuttig advies en mooie toevoeging op de avond.
Pluspunten
Heel goed!
Pluspunten
Vanaf het eerste contact verliep de communicatie soepel. De Jazzcentrale begreep precies wat wij voor ogen hadden voor ons feest en dacht mee over de avond. De uiteindelijke uitvoering was boven verwachting! Pianist heeft op onze eigen piano fantastisch gespeeld, drummer en contrabas speelden geweldig op elkaar in, zangeres zong loepzuiver.
VerbeterpuntenWij kunnen daadwerkelijk geen enkel verbeterpunt bedenken. Betrouwbaar, professioneel, muzikale topkwaliteit.
Pluspunten
Een fantastisch feest gehad met goede jazz en mooie zang. Ik hoop het nog eens over te doen en dan zeker met de zelfde mensen. Bedankt
Pluspunten
Alles was top verzorgd! Wat ons het meeste aansprak is het snel kunnen handelen en inplannen. De saxofonist was een super meerwaarde voor het geheel. We zijn al een reden aan het zoeken voor een volgend feestje!
VerbeterpuntenTot nu geen negatieve punten tegengekomen. Alles was goed geregeld en afgeleverd zoals verwacht.
Pluspunten
Zeer professioneel. Erg goede muzikanten. Veel keuze. Redelijke prijzen.
VerbeterpuntenIets meer van de opties in het basis-pakket stoppen en daar dus niet meteen extra kosten. Dat kweekt namelijk veel goodwill.
Pluspunten
Mede door fijne muziekvan de jazzcentrale, hadden weeen prachtig feest
Pluspunten
Makkelijke communicatie en belangrijkste: fijne band en goede muziek. Heerlijk!
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
Positive
Great organisation, very organised and responsive and lovely music !
Pluspunten
Kars en zijn mensen spelen prima jazz. Gezellig en passend bij de sfeer van her moment. Professioneel en gevoel voor ambiance
Pluspunten
Klantvriendelijke en informatieve site. Prettige communicatie. Openheid over kosten. Meedenkend, adviserend, flexibel, bereid om out of the box te spelen. op prettige wijze aanwezig, niet overheersend. De muziek droeg wezenlijk bij aan de sfeer en de beleving van het feest. Het repertoire sprak aan, het was niet te hard niet te zacht, het achtergrondmuziekje in de pauzes, alles klopte. Van harte aanbevolen bij andere party-organisatoren en in geval van een volgend feest te mijnen huize zal ik graag opnieuw gebruik maken van jullie muzikale diensten.
Verbeterpuntengeen, helemaal prima. Wordt iedereen blij van.
De Jazz Centrale is 100% gespecialiseerd in het verzorgen van exclusieve en premium live achtergrondmuziek op corporate events, privé feesten, bruiloften, jubilea en verjaardagen. Met een team van de allerbeste professionals uit de jazz scène, leveren wij al jaren jazzbands van absolute topkwaliteit.