Pluspunten
Doet wat is overeengekomen. Hoge kwaliteit van de muziek. Voelt de sfeer goed aan. Aardige mensen, behulpzaam (bv gebruik microfoon en speakers door gasten) Ik heb het niet precies bijgehouden, maar volgens mij hebben ze langer gespeeld dan was afgesproken.
Pluspunten
Vlotte, gezellige uitstraling en goede musici!
VerbeterpuntenWellicht in de communicatie nog iets meer ‘ten dienste staan van de opdrachtgever’
Pluspunten
Fantastische avond gehad door begeleiding van het trio. De mannen hebben laten zien dat jazz voor jong en oud is. Dankjulliewel en tot snel!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel plezierig, luistert goed naar de klant en de wensen, is flexibel, denkt mee en adviseert daarbij. Ze verhogen echt de stemming en sfeer op een passende manier.
Pluspunten
Muziek is ideaal als achtergrond muziek voor een ontspannen sfeer.
VerbeterpuntenEnige min-puntje is dat elk ditje of datje extra kost. Een all-in totaal prijs zou mij als opdrachtgever helpen te beslissen.
Beste Nicole, dank voor je positieve reactie en ook voor de feedback t.a.v. verbeterpunten. Gaan we ons voordeel mee doen. De achterliggende reden is natuurlijk dat we op deze manier klanten niet laten betalen voor zaken die toch niet interessant voor hen zijn, maar misschien kunnen we het helderder communiceren. - Kars
Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Flexibel, betrouwbaar (geleverd wat werd belooft), goed muzikaal
Verbeterpuntengeen
Positive
Fantastic night. The grand piano worked really well. Definitely recommend Jazz Centrale.
Pluspunten
Zeer professionele band! Tof sfeer! Heel Vriendelijke muzikanten!
VerbeterpuntenStipheid
De Jazz Centrale is 100% gespecialiseerd in het verzorgen van exclusieve en premium live achtergrondmuziek op corporate events, privé feesten, bruiloften, jubilea en verjaardagen. Met een team van de allerbeste professionals uit de jazz scène, leveren wij al jaren jazzbands van absolute topkwaliteit.