Snel, deskundig en klantvriendelijk

Dochter had camera besteld, laten bezorgen in filiaal naar keuze. Onze keuze was Theresiastraat Den Haag. Volgende dag lagnhet toestel klaar. Ze maakten het toestel gebruiksklaar en legde het basisgebruik even uit. Echt top.

• Waar gekocht? Online

Na lang wikken en wegen de lens besteld

Het bestellen is snel gegaan als min puntje op de web site stond voor 23.59 besteld morgen geleverd. Ik heb de lens besteld op een zondag maar hij werd afgeleverd op een dinsdag

Snelle levering.

Precies wat ik er van verwachten.

• Waar gekocht? Online

Goede prijs en op tijd geleverd.

Zeer positief.

Snelle levering en duidelijke technische uitleg bij een vraag.

• Waar gekocht? Online

Goed werkend product en alle vragen volledig beantwoord

+++

• Waar gekocht? Online

Topcamera voor de beste prijs

Was al langer op zoek naar de Panasonic Lumix DMC-LX15 compactcamera. Prijzen overal rond de €500 echter bij Nebo net iets goedkoper met €477,- En het voordeel: combideal met een geheugenkaartje naar keuze, daar kreeg je dan ook weer korting op + gratis verzending. En snel geleverd! Camera kwam keurig verpakt binnen en ben er zeer tevreden mee. Moet nog 1 ding uitzoeken: de gratis online cursus, staat wel in de aanbieding echter vind nergens een beschrijving hoe of wat.

• Waar gekocht? Online

De service was snel en prima

De dag na bestelling lag de foto klaar in de winkel, top geregeld! Echter is de afdruk mat en had ik gedacht dat hij glanzend zou zijn. Wellicht eigen fout bij bestellen :)

• Waar gekocht? Bankastraat

Geweldige service

Goede levering,goede service bij vragen. Luisteren echt naar de klant . Lossen problemen zeer klantvriendelijk op.

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Bestelling lag de volgende dag netjes klaar en was - op mijn verzoek - ook al keurig in een cadeau papiertje verpakt.

• Waar gekocht? Online

Heb niets ontvangen/gevonden van de workshop digitale fotografie.

Tijdige, complete levering

Ik ontving mijn bestelling keurig op tijd. Tot nu toe geen problemen ondervonden met het toestel, dus heb de Fotospecialist verder nog niet nodig gehad (en ik had het toestel online besteld). Maar prima ervaring dus!

• Waar gekocht? Online

Vriendelijke, vakbekwame en klantgerichte medewerkers

Vandaag een Panasonic Lumix TZ90 in het filiaal Theresiastraat Den Haag gekocht. Uitstekende ervaring, vriendelijke en vakbekwame medewerkers die klantgericht zijn en niets pushen. Er is zeker verschil tussen een goede winkel en een onlineshop, in het voordeel van de eerste!

• Waar gekocht? Theresiastraat

Snelle correcte afhandeling!

Duidelijke winkel waarin ik mijn Olympus TG6 (wel rood) met behuizing PT059 heb besteld. Snelle en correcte afhandeling. Ben alleen nog benieuwd naar de gratis workshop digitale fotografie.

Vakkundig geholpen

Ik ben snel, vriendelijk en vakkundig geholpen

• Waar gekocht? Bankastraat

Geen daden, maar woorden.

Drie weken geleden getracht een statiefkop de kopen bij Nebo. Er stond vermeld dat de levertijd 1 a 2 dagen was. Na drie dagen contact opgenomen en mij werd verzekerd dat deze er zeker de volgende dag zou zijn, hij was verstuurd door de leverancier. Na een week was de kop er nog niet en nog maar eens gebeld, men verzekerde mij dat hij zeker de volgende dag zou komen. Hier heb ik maar niet op gewacht en de kop ergens anders bestel, deze was er wel de volgende dag. Dit was de eerste en zeker ook de laatste keer dat ik iets bij Nebo heb besteld.

• Waar gekocht? Online

Belofte niet helemaal waargemaakt!

Bij de bestelling zou het produkt direct beschikbaar zijn. Dit bleek echter niet zo te zijn, dus ik moest een paar dagen langer wachten. Hierover werd ik wel vantevoren ingelicht. Had te maken met voorraadbeheer, wat niet helemaal op orde was. Hierdoor heeft NEBO een 10 gemist.

• Waar gekocht? Online

Mijn camera werd aangeboden voor een aantrekkelijke prijs inclusief extra garantie en een workshop en snel geleverd .

Goede levering, netjes verpakt

Mijn bestelling is netjes verpakt en op tijd geleverd. De werking van het apparaat is goed en voldoet aan de verwachting. En 5 jaar garantie én de scherpe prijs ten opzichte van concurrenten is natuurlijk een meewegende factor geweest.

• Waar gekocht? Online

Fijne winkel met snelle responstijd

Op 27-1-2023 een systeemcamera besteld met overige items. Ik vroeg of korting mogelijk was en kreeg een aantal zaken gratis. Bestel- en betaalproces verliep vlot. Kreeg even later de factuur en een mail dat de bestelling was verzonden; inclusief track&trace-code. Communicatie verliep vriendelijk en vlot. De 5 sterren van NEBO zijn wat mij betreft terecht. Klantenservice Omdat de bestelling ging over een bedrag van plusminus 2300 euro hoopte ik op enige korting. Als enige winkel was men hiertoe bereid. Vind ik klasse. Zoals gezegd verliep de communicatie per mail vlot en vriendelijk.

• Waar gekocht? Online

Besteld en snel in de winkel

Besteld en volgende dag in de winkel.

• Waar gekocht? Leyweg

snel geleverd en 100% naar het zin

Heel tevreden over de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

• Waar gekocht? Online

Fijne zaak om foto spullen te kopen

Rugzak gekocht, Nebo is de goedkoopste, bleek te klein te zijn voor mijn spullen. De rugzak weer teruggestuurd en binnen een week geld retour ontvangen. Een verbeterpuntje is een mailtje als de rugzak ontvangen en goed bevonden is om het aankoopbedrag retour te storten.

Een aanrader

Snelle levering, Gunstige prijs, bestelling zeer goed verpakt en heldere communicatie over het leveringsproces. Top !!

• Waar gekocht? Online

Goede cfexpress pro gekocht voor een prima prijs. Snelle verzending

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP