Snelle levering, bestelling voldoet verwachting

Niks op aan te merken.

• Waar gekocht? Online

Erg tevreden over de service

NEBO heeft super scherpe prijzen, ik kreeg tevens direct antwoord via de chat op mijn vraag en mijn toestel is binnen een dag gratis geleverd.

quick and easy

ORdered and received in less than 24 hours.... perfect!

Snel geleverd en voordelig

Erg blij dat ik hier nog mijn nikon camera kon bestellen die elders lastig te bestellen was en nog iets goedkoper ook

Snel en zorgvuldig

Snelle levering van een zorgvuldig ingepakt pakket!

XT 3 binnen

Scherp geprijsd

Bij het zoeken naar een camera viel NEBO meteen op omdat de camera die ik zocht enkele tientjes goedkoper was. Ook de extra accu en cameratas waren scherp geprijsd dus al met al een voordelige keus.

• Waar gekocht? Online

Snel geleverd en goed advies

Het was fijn dat de door mij gezochte Nikon camera nog uit voorraad leverbaar was; had de complete bestelling de volgende dag in huis. Verder goed en accuraat contact via de chat; praktisch en efficient. George

• Waar gekocht? Online

Prima maar niet geheel volgens afspraak

Product besteld en specifiek gevraagd voor aflevering zaterdag (5 dagen later). De volgende dag is het al binnen gekomen en ik was niet thuis. Normaal gesproken fantastisch snel maar dit keer niet zoals gewenst.

Goede service, goede prijs

Ik had een tweedehands cameraatje gezien op de NEBO website. Aanvankelijk wilde ik hem naar een filiaal bij mij in de buurt laten komen, maar omdat de prijs zeer goed was, heb ik hem maar gewoon bestelt. Ik heb hem in zeer goede staat ontvangen. Hij was goed verpakt. Er stond op de website dat er lichte gebruikssporen op de camera zaten, maar dat was zo weinig dat ik ernaar heb moeten zoeken! Toch ben ik blij dat dat erbij stond, want dan valt het niet tegen.

• Waar gekocht? Korte Poten

Ongeëvenaard.

Ik koop heel vaak online dus weet wel wat van klantenservice af. Zoals ik dat bij Nebo heb ervaren kom ik maar zeer zelden tegen. Camera gekocht, gekozen om af te halen bij een Nebo vlakbij. Dat zou dus pas de volgende week een optie zijn. Gebeld door een fijn en enthousiaste klantenservice of ik het 2 kilometer verder ook kon ophalen want dan kon ik dat dezelfde dag doen. Het was een fijn gesprek wat mijn eigen enthousiasme over de pas gekochte camera alleen groter maakte. Erg blij dat ik niet bij een gezichtsloze internetwinkel de koop heb gedaan!

• Waar gekocht? Online

De keuze is reuze en de prijzen zijn oké!

Ook retourneren bleek geen probleem…

Bestellen ging prima-de-luxe!

Het bestellen en bezorgen ging prima. De kartonnen doos waarin de bestelling verstuurd is verraadde het merk Sony op de doos, da’s niet hetzelfde als Canon dacht ik gelijk. Echter na het uitpakken bleek er wel een Canon apparaat in de doos aanwezig te zijn. De Canon doos was niet gesealed, op de een of andere manier heb ik het vermoeden dat het een retour gegaan apparaat is. Aangezien de camera een kado is en ik er vanuit ga dat de camera gewoon nieuw is maak ik mij daar verder niet bezorgd om.

• Waar gekocht? Online

Uitstekend geholpen in de geholpen in de winkel en later via de chat

Nadat ik al langere tijd geleden in de winkel aan de K.Poten uitstekend ben voorgelicht over de mogelijkheden van een aantal Leofoto statieven heb ik na een kort overleg deze week er eindelijk eentje besteld en vlot ontvangen. Eerder kocht ik veel bij een andere keten, maar Nebo(web) staat op minimaal dezelfde hoogte.

Klantgericht en prettige communicatie

Het artikel ( scanner) was niet meteen leverbaar. Dit werd telefonisch afgestemd. Ook tussentijds werden we netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Toen de scanner leverbaar was verliep de communicatie heel prettig omdat we extra gebeld werden mbt de levering.

• Waar gekocht? Online

goede prijs en snel geleverd

Iets besteld wat op voorraad in de winkel was, maar binnen 2 dagen op kunnen halen.

• Waar gekocht? Leyweg

Top bedrijf

Nieuwe camera gekocht en daar zeer goed mee geholpen. Ook advies via de telefoon later was top.

Snelle en perfecte levering

Veel informatie kunnen lezen op de internetsite van NEBO zodat ik me goed kon oriënteren op welke camera ik aan wilde schaffen. Veel artikelen met extra informatie maar ook uitleg over wat alle specificaties inhouden.

Goed en snel!

Zoals aangegeven op de website, ik ben er erg blij mee!

Snel, goed bereikbaar, deskundig

Heb de Ricoh WG 50 gekocht. De vragen die ik had werden snel en deskundig beantwoord. Ook correct en vriendelijk personeel.

• Waar gekocht? Online

Bij het ophalen van de via Internet gekochte fotocamera werd ik in de winkel prima te woord gestaan. Camera werd uitgepakt en de werking ervan werd uitgelegd.

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Mooie prijzen en goede service

De prijzen zijn mooi en ze geven goede persoonlijke service.

Scherpe prijzen, snelle levering

Scherpe prijzen, deskundig advies & snelle levering

Prima service.

Netjes geleverd wat ik besteld had. Eén van de weinige winkels waar het nog op voorraad was.

Film kamera gekocht

Snelle service en fantastische kwaliteit!

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP