Goede communicatie en snelle levering!

Slecht

Ik bestel een 2 camera’s incl tassen dit word aangeboden als een set ik moet de camera erin proppen ik gebeld met de klanten service en zeggen de tas is goed belachelijk gewoon ben benieuwd of ik hier wat van hoor ik ben bereikbaar onder nummer 0653288584

• Waar gekocht? Online

Fijn contact. Nette prijs!

Voor de aankoop had ik contact via chat. Hier werd snel en duidelijk op gereageerd waarna ik over ging tot koop. Bij het afrekenen heb je via PostNL de keuze wanneer je het wilt ontvangen. Ik kon hierbij nog kiezen om het de volgende dag af te halen bij een PostNL afhaal locatie vanaf 15:00 Echter ontving ik de volgende dag om 14:00 dat het artikel was verzonden. Vanzelfspreken kon ik het dus niet die dag vanaf 15:00 afhalen. Ik heb hier verder geen problemen mee en ben zeer tevreden over de afhandeling. Echter kan wat mij betreft de PostNL optie weg gelaten als het niet waar kan worden gemaakt.

Snel

Adequate informatie vooraf, snelle verzending

Klantvriendelijk en goede service

Bestelling was snel in winkel. Mooie producten!

• Waar gekocht? Nootdorp

Na bestelling, snel en op tijd geleverd

Helemaal prima

• Waar gekocht? Online

Vlot en naar tevredenheid afgehandeld

De prijs was goed, de bestelling liep vlot en de volgende dag had ik mijn scanner in huis. Prima. Zo hoort het te gaan. Ik ben dus zeer tevreden.

Fantastisch!

Een fijne, overzichtelijke website, goed verpakt product en snelle levering! Ook een groot assortiment. Een aanrader!

• Waar gekocht? Online

Vriendelijk Personeel en goede service bij aanschaf van mijn nieuwe camera daarbij ook alles netjes doorgelopen tijdens het ophalen. Enige puntje is dat de extra accu die ik besteld heb online op voorraad was maar toch nabesteld moest worden. Hierover ben ik telefonisch vriendelijk van op de hoogte gebracht al is op het moment van schrijven de nabestelling nog niet binnen.

• Waar gekocht? Bankastraat

Snelle levering!

Mooi fototoestel voor een aantrekkelijke prijs.

Prima zaak

Zeer snelle reactie ontvangen m.b.t. Algemene vraag rond verzending. Idem v.w.b. verzending gekochte artikelen.

• Waar gekocht? Online

Verbluffend snel, goed en goedkoop

Camera besteld bij Nebo, in dit geval de goedkoopste aanbieder. Nog dezelfde avond werd de camera verzonden, en de volgende dag kwam hij bij mij aan. Het verzendproces werd stap voor stap meegedeeld. Ben zeer enthousiast

• Waar gekocht? Online

Een telefoontje en het was geregeld

Een telefoontje over de levertijd en beschikbare voorraad en toen snel besteld. Binnen 2 dagen was de foto-camera voor een prima prijs in huis. Zeer tevreden klant !

Goed advies

Goed advies bij aanschaf nieuwe camera

• Waar gekocht? Leyweg

Uitstekende service en levering

Denken mee en doen wat ze beloven....super

Uitstekende service

Zeer correcte communicatie. Snelle levering en een prima product.

Dikke prima !

Snel bezorgd... goed ingepakt... zal hier zeker meer kopen.

• Waar gekocht? Online

Perfect advies en scherpe prijzen

NEBO is mijn hofleverancier mag ik wel stellen. Bijna al mijn fotoapparatuur haal ik bij deze vriendelijke mensen met hun betrouwbare advies. Niet alles? Nee, als ze niet in het assortiment hebben wat ik nodig heb dan geven ze dat gewoon aan.

• Waar gekocht? Nootdorp

Snelle goede service

Vriendelijke snelle service

• Waar gekocht? Theresiastraat

Alles perfect geregeld

Snelle levering, Snelle respons klantenservice

Goed en goedkoop

Wij hebben een originele canon accu gekocht en deze was de goedkoopste en werd snel geleverd

• Waar gekocht? Online

Goede communicatie, prima product, goede prijs

Alles verliep heel soepel. Het duurde even voor ik het product had, maar dat kwam omdat Nikon “uitverkocht” was. Daar kreeg ik wel netjes een reactie op, van Nebo _van Nikon niet overigens_

• Waar gekocht? Online

Bestellen ging gemakkelijk, levering op tijd en goed contact via de telefoon.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Snelheid was van groot belang voor ons in dit geval.

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP