Camera zag er nog heel netjes uit .en had hem snel ontvangen

Alles prima geregeld. Dikke pluim

• Waar gekocht? Online

Goede afhaalservice en leuk geholpen!

In deze tijd laat NEBO zien dat ze er zijn voor hun klanten. Na de bestelling keurig een telefoontje wanneer ik mijn bestelling kon afhalen. In de winkel vriendelijk en lollig geholpen. Ik kom al jaren graag bij de NEBO winkels. Tot een volgende keer!

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Deskundige beantwoording van vragen

Deskundige beantwoording van vragen

Snelle levertijd, marktconforme prijs

Via de webshop heb ik een nieuwe lens en UV filters besteld. Eenvoudig te vinden, duidelijke informatie en na bestellen de volgende werkdag in huis. Bovendien een groot aanbod voor iedere camera enthousiast.

• Waar gekocht? Online

persoonlijk contact is goed geregeld

ook al gaat de levering niet zoals gepland door oorzaken buiten de macht van NEBO haalt een direct telefoontje veel kou uit de lucht. En dan kan je rustig wachten tot het wél komt. Zo zie ik het graag.

Superste prijs

............

Prima voor elkaar

• Waar gekocht? Theresiastraat

snelle levering en prachtige camera

De camera die ik graag wilde was overal uitverkocht, maar bij Nebo vond ik deze gelukkig nog. De levering was snel en ben erg blij met de camera

Goed, snelle levering

Prima geregeld!

Eenvoudig besteld en snel bezorgd. Ga zo door!

Fijn geholpen

Goede service . Aardige medewerker

• Waar gekocht? Leyweg

Snelle service en goed product.

Zeer tevreden.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering voor een goede prijs.

Ik heb via de webwinkel een Panasonic DMC FC1000 besteld bij NEBO. Betaling ging gemakkelijk en de camera werd snel geleverd. Ik kon hem ook ophalen in de winkel maar vanwege corona heb ik hem laten bezorgen. Prima service en was goed verpakt.

Snel en Concept.

Moeiteloos

Het klopt precies, geen gezeur of anders dan beloofd!

• Waar gekocht? Online

Ik kon mijn online bestelling dezelfde dag nog ophalen toen ik uitlegde dat ik t later die dag nodig had, dus dat was super klantvriendelijk.

Helemaal tevreden

Overzichtelijke website en een overzichtelijk overzicht gekregen na mijn bestelling online via internet. Bij telefonische navraag omtrend de duur van uitlevering werd ik vriendelijk tewoord gestaan door de betreffende medewerker.

Goed product, snelle levering

Binnen een kwartier na bestellen kreeg ik al een bevestiging van PostNL. Dag erna geleverd, super snel!

• Waar gekocht? Online

Snel en communicatie was goed.

Snel, track and trace werkte prima. Keizer bezorgen of ophaalpunt. Lens werkt perfect.

Helaas werkt apparaat niet

Het gekochte product maakt geen verbinding met pc en daarnaast is het al mogelijk eerder gebruikt. Het boekje vertoond gebruikersporen. We sturen het terug.

Goed verzorgd

Precies volgens afspraak verlopen

• Waar gekocht? Online

Prettig en kundig geholpen!

We hebben onlangs een 2e hands camera besteld die keurig ingepakt bezorgd werd enkele dagen na bestelling. Ook gaat het bestellen via de website en vervolgens afhalen in de winkel erg goed!

uitstekende bediening

Een teleurstelling is dat bij de aangeschafte digitale fotolijst (BRAUN DigiFrame 1091 4GB) geen gebruiksaanwijzing in het Nederlands is bijgevoegd.

• Waar gekocht? Leyweg

Klantgericht en juiste en tijdige informatie verstrekking

Goede service en klantgerichtheid.

• Waar gekocht? Nootdorp

goede prijs, snelle levering/service