In de winkel goed geholpen. Ook een goede prijs.

• Waar gekocht? Nootdorp

Na een dag ontvangen

Mooie lens alleen wel paar kleine sporen van gebruik, ik betaal voor een nieuwe en niet voor z.g.a.n. veder werkt de lens wel als nieuw.

• Waar gekocht? Online

Uitstekende service. Maar bijvoorbeeld een memory card kan je beter ergens anders halen want die zijn hier bijna twee keer zo duur als bij andere winkels.

• Waar gekocht? Online

bij Nebo fujifilm apparatuur besteld. goede prijs, duidelijke uitleg! Bij de bezorgkeuze gekozen voor postnl. Helaas kon ik niet kiezen uit een adreslijst van postnl afhaalpunten in mijn dorp ( waarvan er 3 zijn.) moest zelf een adres opzoeken. De adressering op de verpakking gaf wel aan op welk adres het pakket geleverd moest worden maar helaas niet voor wie het bestemd was. Netjes een bericht van post.nl gehad dat het pakket bij het afhaalpunt was afgeleverd maar toen ik het op wilde halen ben ik een half uur bezig geweest om de mensen van (in dit geval AH) te overtuigen dat dit pakket voor mij bestemd was. Dus voortaan ook graag op de verpakking zetten voor wie het bestemd is!!!!

Heel goed !

goed en snel

Duidelijke website, snelle service en redelijke prijzen

• Waar gekocht? Online

Product doet wat het moet doen.

De accu voor mijn camera werkt goed en is een stuk goedkoper.

• Waar gekocht? Online

Nebo deed het prima maar PostNL liet me in de steek.

Bestelling vlot uitgevoerd en in principe op tijd aangekomen. Helaas van PostNL geen enkele melding ontvangen dat de zending onderweg was. Resultaat: ik stond onder de douche toen de bezorger aanbelde en mag nu - een dag later - het spul ophalen bij een afhaalpunt. NEBO 10 - PostNL 0

• Waar gekocht? Online

Snel, héél snel, geleverd. Top!

Snel geleverd terwijl andere webwinkels dat niet konden. Product was op voorraad en dus heel snel binnen. Top

Zeer goede service

...

• Waar gekocht? Online

De lens die ik wilde was heel mooi geprijsd. De service was prima en snel geleverd!

• Waar gekocht? Online

Snelle levering, helaas niet compleet

goede prijs en garantie voorwaarden. Levering was helaas niet compleet, wordt wel snel opgelost gelukkig.

• Waar gekocht? Online

Goede service voor een goede prijs

Goede service voor een goede prijs, Werd zelfs even gebeld of alles samen versturen in orde was omdat 1 artikelen wat langer duurde op te leveren. Prima~!

Keurig

Makkelijke site en keurig op tiid geleverd

• Waar gekocht? Online

Besteld product razendsnel opgestuurd gekregen. Top

• Waar gekocht? Online

Good price and fast delivery!

I like this shop they are always helpful and good quality products!

• Waar gekocht? Online

Zeer goeie occasion,alles afgeleverd volgens planning.

Prima lens,geen gebreken. eerste serie foto's gemaakt,zeer tevreden.

• Waar gekocht? Online

Klantvriendelijk en goede service.

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en desgevraagd uitleg gegeven over een bepaalde camera. Daarna een bestelling via de website gedaan. Pakket snel geleverd.

Goede prijs goede kwaliteit verhouding en 5 jaar garantie

• Waar gekocht? Theresiastraat

snelle en goede levering

2 dagen panasonic DMC-FZ2000 camera in mijn bezit werkt prima naar verwachting degelijk

• Waar gekocht? Online

Hadden als enigste de printer beschikbaar in de kleur die ik wou. Volgende dag geleverd ! Helemaal tevredeb

• Waar gekocht? Online

snellle levering (de volgende dag), goede service

Makkelijk te bestellen, snelle levering en dichtbij af te halen zonder extra kosten. Vriendelijk geholpen!

• Waar gekocht? Online

What you see, is what you get!

Na verkenningen op het internet, was ik uitgekomen bij Nebo in Den Haag. Ik had nog wat vragen, deze werden met de chatfunctive snel beantwoord. De overwegingen om bij dit bedrijf te kopen waren de volgende: 1. Fysieke winkels, 2. Aantrekkelijke bundel (camera, tas en accu), 3. 5 jaar garantie en 4. een goede prijs. Prima communicatie via de email. De levering was prima, goed verpakt en op de juiste datum. Kortom een aanrader!

• Waar gekocht? Online

Snelle service en heel vriendelijk

Goed advies gekregen en snelle service. Bedankt!

• Waar gekocht? Theresiastraat

28 Theresiastraat