betrouwbaar

vlotte levering/scherpe prijs

• Waar gekocht? Online

Snelle levering en niet duur

Dit was mijn eerste bestelling bij Nebo. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een hele goede ervaring is geweest. Het bestelde artikel had ik de volgende dag al in huis en vergeleken met andere webshops was dit product bij Nebo ook het goedkoopst. Ik overweeg om vaker bij Nebo te kopen.

• Waar gekocht? Online

Super snelle service en duidelijk

Nebo werkt nauwkeurig en houdt je goed op de hoogte tijdens het hele proces. Zeer goed verpakt en zonder enige problemen de bestelling ontv

• Waar gekocht? Online

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Excellent

Eerst even geïnformeerd bij Martin of product op voorraad was. Antwoord ja. Hierna besteld en de volgende dag al in huis.....dus supersnelle levering.

• Waar gekocht? Theresiastraat

Zorgvuldig en snel

Xxx

• Waar gekocht? Online

apparaat op zich is prima

Wat ik mis is een Nederlandse bijsluiter. Verder is het apparaat goed, maar mijn dia's hebben 50 jaar op zolder gelegen en zijn heel erg verkleurd. Dat maakt het apparaat ook niet goed.

Snelle service, leuke prijzen

• Waar gekocht? Online

buitengewoon vriendelijke en attente beheerder van NEBO winkel

Al jaren wordt de NEBO winkel in de Bankastraat bestierd door een buitengewoon vriendelijke en attente beheerder. Een aanrader!!

• Waar gekocht? Bankastraat

Gunstige prijs, snelle levering

In de wereld van camera's, fotografie, mag ik graag prijzen vergelijken van de diverse webshops, (web)winkels. Dit vergelijken doe ik veelal via de internetsite 'Tweakers'. Bij aanschaf van het door mij gekochte artikel, was dit artikel door NEBO gunstiger geprijsd, dan bij de andere webshops. De snelheid waarmee artikelen geleverd worden vind ik prima! (ook in tijden van het Coronavirus, apr 2020)

• Waar gekocht? Online

Nergens kon ik een goede webcam vinden maar NEBO had het wel. Ze hebben het meteen gestuurd en ik ben zeer tevreden met de service.

• Waar gekocht? Online

Goeie webwinkel, leverden op de afgesproken plaats bij m'n appartement.

Mijn ervaring is gewoon positief en mocht ik iets anders in de toekomst benodigen, zal ik zeker niet Schromen éérst bij NEBO te kijken.

Duidelijke website, snelle levering

Waar er in deze tijden op bijna heel het internet geen webcam meer te krijgen is, kon ik bij NEBO nog een Microsoft LifeCam HD-3000 kopen. Op donderdagavond besteld en op zaterdagmiddag ontvangen. Heel blij mee!

• Waar gekocht? Online

Houden goed contact over de te leveren spullen

Mijn bestelling was niet op voorraad en door de Corona crisis duurde het wat langer. Maar ik werd door de klantenservice prima op de hoogte gehouden. Kreeg in eerste instantie ook een goede aanbieding voor een andere lens.

Still waiting

I bought a scanner five days ago and I am still waiting to be let know when it will be delivered. Super!

• Waar gekocht? Online

Prima geholpen door de medewerkers van Nebo

Zie boven.

• Waar gekocht? Online

Ik was zelf wat te gehaast en dacht ik bestel vandaag en morgen is het in huis. Dan is zelf goed lezen wel handig. Er stond 1-2 dagen levertijd en dat klopte helemaal. Superblij met mijn Osmo Pocket accessoires.

Snel en accuraat geholpen

Duidelijke site. Goede, concurerende prijzen.

• Waar gekocht? Online

Ik ben snel en adequaat geholpen bij aankoop van een regenhoes

Ik kon bij NEBO een type regenhoes met accesoires vinden dat bij andere winkels niet op voorraad was. Vervolgens werd ik snel en goed geholpen bij vragen via e-mail. Ook verzending / levering verliep vlot en volgens plan.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering en goede prijs.

Topzaak, fantastische service!

In de NEBO in de Theresiastraat de Nikon Z50 incl twee lenzen gekocht, omdat de camera 50 euro goedkoper is dan de grotere camerawinkels. Bij aanschaf een goede en enthousiaste uitleg van de camera gehad. Na anderhalve week kwam ik tot de ontdekking dat de camera vanwege een Nikon-actie 150 euro goedkoper is. Na één belletje hebben zij mij toegezegd dat ik de korting alsnog krijg! Een week later stond het op de rekening! Super service! Later ontdekt dat er wat stofdeeltjes op de sensor lag. Ook deze sensor hebben ze (voor één keer) gratis schoongemaakt! Tevens ook een mooi handboek over fotograferen gekregen. Het houdt niet op. Deze winkel geeft een fantastische service aan haar klanten. Een winkel waar ik graag terugkom voor advies of voor uitbreidingen voor de camera! :)

• Waar gekocht? Theresiastraat

Goede service en scherpe prijzen!

Vaak betere (lees lagere) prijzen dan de grotere spelers op dit gebied zoals Cameranu en Kamera Express

Pria!

Was niet zeker of het bestelde geschikt was voor mij, gevraagd om mij even te bellen war prompt gedaan werd!

Goede service.

Netjes verpakt en snel verzonden.

• Waar gekocht? Online

Zeer goede service, goede prijzen

Dit was mijn eerste bestelling bij NEBO en het is prima bevallen. Heb een LX100 MKII gekocht van Panasonic, met extra batterij en geheugenkaartje. De bestelling was zeer goed verpakt en daardoor duurde het even voordat ik zeker wist dat het geheugenkaartje ontbrak. Tikje slordig, maar kan natuurlijk gebeuren. Bij NEBO werken mensen en die kunnen zich vergissen. De volgende da even gebeld en kreeg een zeer vriendelijke en behulpzame man aan de lijn. Hij zegde toe het uit te zoeken en na 10 minuten al belde hij terug met excuses en de belofte dat het kaartje direct zou worden nagestuurd. Ze waren het inderdaad vergeten. De manier waarop dit werd opgelost en de snelheid én dat er even wordt teruggebeld waardeer ik heel erg. Gewoon fijn om serieus genomen te worden en het idee te hebben dat de klant nog altijd Koning is. Deze winkel is zeker een aanrader!

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP