Pluspunten
snelle en adequate mailwisseling
Verbeterpuntenzending via Bruna werd door Bruna geweigerd door verkeerde adressering. Is snel en correct hersteld
Pluspunten
Snelle en juiste levering
Pluspunten
Goedkoop maar gewoon top kwaliteit service, levering en product.
Pluspunten
prima geslaagd voor onderdelen van mij scheerapparaat Panasonic,die ik nergens anders kon vinden
Verbeterpuntenmeer bekendheid worden op het internet
Pluspunten
Wat ben ik tevreden met mijn nieuwe aankoop! Een absoluter aanrader deze winkel (Nebo Theresiastraat)! Ben echt onder de indruk van verkopers Ingrid en Martin. Zij zijn een voorbeeld voor iedereen die klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en professionaliteit wil nastreven. Ze zijn niet alleen ontzettend vriendelijk en enthousiast, zo nam Astrid ook de tijd om de juiste camera voor ons te vinden. We hebben werkelijk zo’n eerlijk en uitgebreid advies ontvangen over de verschillende fotocamera’s dat ik gelijk een camera heb gekocht, iets wat ik normaal niet zo snel zou doen. Toen we de volgende dag nog even teruggingen (dit keer bij een ander filiaal in de stad) deed Martin hetzelfde voor ons. We kregen goede tips en informatie over een hoes voor de nieuwe camera en uitgebreid en eerlijk advies over verschillende camera’s voor mijn man. Ik ben niet de makkelijkste klant maar als je klanten zo tevreden de winkel uit kunt laten lopen, dan ben je echt een topper! Hartelijk dank voor het uitgebreide advies en de tips die we hebben gekregen. Heel blij met de nieuwe aankoop!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Really friendly, really fast, they even called me on the phone when i could pick up my package.
VerbeterpuntenSo far i did not see any issues.
Pluspunten
Bestelling is netjes afgehandeld. Ga zo door.
VerbeterpuntenHad de bestelling iets eerder verwacht.
Pluspunten
Vriendelijk Snelle levering
VerbeterpuntenRetour formulier bij de producten mee zenden dat is handig voor als je geen printer bezit.p
Pluspunten
The staff is really helpful and there is a choice of many products
VerbeterpuntenThe delivery of a single photo on forex with min size took 16 days in stead of 3 as the site states.
Pluspunten
De medewerker dacht constructief mee over het bestellen via de website en het dan in de winkel laten bezorgen. Dat bleek namelijk goedkoper dan in de winkel kopen of daar bestellen...
VerbeterpuntenReken voor aankoop of bestellingen in de winkel niet meer geld dan bij bestelling via de website! Dat is raar, zeker als je het gewoon in de winkel laat bezorgen en het daar ophaalt.
Pluspunten
Bij verkeerd bestelde artikelen retour mogenlijkheid
VerbeterpuntenEvestiging bij binnenkomst bestelling..zou verstuurd zijn maar bij nij nooit aangekomen ( Ook niet in andere mappen)
Betere communicatie over het product in relatie tot de afzender. Ik had geen flauw idee wat ik van NEBO had afgenomen (wat ook via een andere frontend webshop).
Pluspunten
Snel geleverd, goede prijs. Prima verpakt. Op een vraag via de mail kwam gelijk een vriendelijk en doeltreffend antwoord.
VerbeterpuntenE-mail bemesting als je iets hebt besteld.
Pluspunten
Snelle levering en de mogelijkheid van afhalen op verschillende vestigingen in de regio Den Haag
VerbeterpuntenBericht van verzending
Pluspunten
Snelle en correcte levering van bestelde producten.
Pluspunten
groot assortiment, zeer betaalbaar en snelle levering
Pluspunten
Redelijke prijzen. Vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenGeen idee.
28 Theresiastraat