In een dag geleverd

Laat besteld, de volgende dag in huis.

• Waar gekocht? Online

Goede kwaliteit tegen een aardige prijs

Ik had mijn lens-case in het weekend besteld en dinsdag arriveerde het pakketje. De lens-case was goed verpakt en was inderdaad de maat die ik zocht. Overzichtelijke website. Ga daar zeker nog vaker wat bestellen.

Snel geleverd eerlijke prijs

Ik heb de Canon sx70 gekocht en ben er heel blij mee. Chat functie 2 keer gebruikt en vlotte reacties.

snelle levering, correcte afhandeling

ik bestelde een camera , maar deze was voor mij niet goed bruikbaar, omdat ik de specificaties niet genoeg bestudeerd had. Ik mocht hem moeiteloos terugsturen. En werd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan aan de telefoon.

snel, adequaat, betrouwbaar, klantvriendelijk

zie hierboven

Uitstekende service

Duidelijke website, ruim aanbod. Goede service en super snel geleverd.

• Waar gekocht? Online

Mijn nieuwe Sony Cybershot was er heel snel en werkt goed

Mijn oude Sony Cybershot was volledig aan zijn eind en een nieuwe was niet zo maar te krijgen. Gelukkig had NEBO nog een exemplaar en daar fotografeer ik nu al weer een tijdje mee. Ik ben er blij mee.

• Waar gekocht? Leyweg

Ging vlot en snel

Website is duidelijk en overzichtigelijk. Mijn artikel was op voorraad en was de volgende dag bezorgd.

• Waar gekocht? Online

precies zoals een bestelling hoort te verlopen.

prima !

De beste keuze

Ik ben blij met mijn bestelling, en bedank ik Nebo voor snelle levering en een goed kwaliteit van het apparaat. Ik raad dit product aan.

• Waar gekocht? Online

Telefonisch goed te woord gestaan. Prima service! Geleverd wat ik heb besteld.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering zoals beloofd.

Ik moest snel voor een laat verjaardagscadeau nog een fotorolletje hebben, en had zoals beloofd op de website, de volgende dag mijn pakketje binnen. Erg fijn! Zal hier zeker nog een keer kopen.

• Waar gekocht? Online

Duidelijke website Prettig om via website te bestellen en snel geleverd. Ik weet alleen niet hoe ik de online foto cursus moet openen/ontvangen

• Waar gekocht? Online

Fijn contact, snel geleverd!

Online snel antwoord op mijn vragen en product snel ontvangen!

snel en netjes geleverd

Beschikbaar, snel en vriendelijk

Na een lange zoektocht, bleek Nebo met een filiaal bij ons om de hoek de gewenste camera te hebben. Besteld via de webshop, volgende dag geleverd. Vlak voor sluitingstijd nog kunnen ophalen en vriendelijk geholpen.

Snelle levering, correct contact

Prettige ervaring, goede uitleg en advies gehad en een zeer snelle levering

• Waar gekocht? Online

Snelle service, deze camera was alleen bij jullie nog op voorraad, leuk dat er een online Cursus wor

Snelle service, deze camera was alleen bij jullie nog op voorraad Leuk dat er een online Cursus wordt aangeboden!

• Waar gekocht? Online

Goede prijs en vlotte verzending!

Als een van de weinige shops een vrij specifieke camera/statief tas op voorraad en ook nog voor een zeer scherpe prijs!

• Waar gekocht? Online

In de winkel vriendelijk - site onoverzichtelijk

De site vind ik onoverzichtelijk. Veel reclame prominent aanwezig terwijl ik op zoek ben naar hoe ik foto's kan bestellen. De weg daar naar toe vind ik iedere keer weer rommelig gaan.

Beter is niet te vinden

Flitser Godox TT685 voor Panasonic besteld. Bleek toch niet op voorraad. Werd netjes gebeld dat de II versie werd opgestuurd voor dezelfde prijs als de I versie. En die I versie was al de goedkoopste die ik kon vinden

• Waar gekocht? Online

Goed service, klantvriendelijk. Afspraak via mailcontact verloopt goed.

• Waar gekocht? Theresiastraat

Prima prijs/camera

Prima geregeld, alleen jammer dat PostNL er 4 dagen over deed om te bezorgen.

Theresiastraat 28

2593 AP Den haag

Over NEBO de Fotospecialist

De fotospecialist sinds 1923 Op zoek naar een betrouwbare aanbieder op het gebied van fotografie? Met zowel een webwinkel als fysieke winkels met optimale service? En toch scherp geprijsd? Kijk snel in onze webshop of kom naar één van onze 6 vestigingen in Den Haag of Pijnacker Nootdorp voor een breed assortiment met alle topmerken op het gebied van fotocamera's, objectieven en alle gerelateerde fotografie artikelen. Sinds 1923 de fotospecialist van Den Haag, Pijnacker-Nootdorp en wijde omgeving!