Goede prijs en snel verzonden…

Gekozen voor NEBO ivm goede prijs en 5 jaar garantie op de fuji x-t30ii kit. Product is degelijk verpakt en snel verzonden naar afhaalpunt van postnl.

• Waar gekocht? Online

Makkelijk en snel online te bestellen.

Cf kaart besteld en een keurig binnen 2 werkdagen opgestuurd gekregen.

Heel goed.

Keurig op tijd geleverd en je wordt tussentijds goed op de hoogte gehouden. Top.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering. Duidelijke product info. Alles prima.

• Waar gekocht? Online

Ik heb eerst contact gehad via facebook en binnen no time had ik antwoord op mijn vraag, ook het bestelde artikel lag de volgende dag al bij mij thuis, super service

Zeer tevreden!

Ik zocht via internet een leuke compactcamera, en ging eigenlijk alleen bij de bekende namen zoeken. Maar Nebo stond er ook steeds bij. Toen eens op Nebo gegoogled, en daar stonden prima recensies. Daarna op de site gekeken. Genoeg keuze, en precies wat ik zocht gevonden. Gisteren besteld en vandaag in huis. Alles prima geregeld, dus ik ben zeer tevreden!

Goede, snelle service!

Binnen 3 dagen heb ik mijn bestelde camera binnen! Dank voor de topsnelle afhandeling en levering!

Prima ervaring met Nebo

De communicatie via mail na mijn bestelling verliep snel en tot volle tevredenheid en het was voor mij duidelijk dat ik met een professioneel bedrijf had te maken. Beetje mazzel dat ik mijn bestelling Nikon D3500 nog tijdig had gedaan, even later stond deze als niet leverbaar op de site.

• Waar gekocht? Online

Laagste prijs, extra garantie en snel opgestuurd

Niets aan toe te voegen

Uitstekende service

Bestelde artikelen was niet meteen leverbaar, maar er werd gezocht naar een oplossing, en die was snel en goed. Top!

Ben zeer tevreden

• Waar gekocht? Online

Nette antwoorden met goede informatie op m’n vragen die ik had over een gewenst aan te schaffen fototoestel. Toen ik dacht dat er iets mis was met verzenden (wat niet zo was), werd ik heel goed geholpen. Vriendelijk personeel, duidelijke website.

• Waar gekocht? Online

Goede prijs en snel geleverd

Nebo kwam op tweakers.net naar voren met een goede prijs voor het gewenste artikel (negatief/dia-scanner), met gratis levering van de filialen. Levering was zeer snel: zondagavond gekocht via de webshop, maandag 11.00 uur kon ik het artikel al afhalen in het gekozen filiaal.

• Waar gekocht? Online

Snel bezorgd in goede verpakking

Omdat de reinigsset op was, een andere wat luxere versie gekregen. Goede service!

• Waar gekocht? Online

Perfecte service en informatie.

Mijn lensdop verloren van de FZ2000. Nergens origineel verkrijgbaar. NEBO Korte Poten Den Haag gebeld. Prima oplossing geadviseerd door Martin. Gaf ook direct de webshop link en 2 dagen later de universeel dop in huis. Voldoet prima.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering zonderproblemen zeer tevreden

Prima ervaring

Onverwacht ong 25% goedkoper dan waar ook

Waar de richtkijker overal vanaf 449 tot 479 kost kon Nebo die voor 363 aanbieden en dan is een bijzondere uitzondering op de regel.

Maken hun belofte waar

Camera prima verpakt, pakket was dag verlaat maar dat kwam door Post.nl

Levering op tijd

Waar bij veel winkels bijna geen compactcamera's meer op voorraad waren, heb ik hier een mooie camera gevonden. De levereing was zoals belooft.

Bereikbaar en betrouwbaar

NEBO was online de enige winkel die had wat ik zocht. De bestelling is ook snel afgeleverd, heel tevreden

• Waar gekocht? Online

Super snel geleverd. Goed telefonisch advies.

2keer gebeld om advies voor mijn aankoop, namen snel op en gaven snel en duidelijk advies. Na dit advies online besteld en de volgende dag arriveerde het pakketje al. Super tevreden dus!

Snelle service, duidelijke communicatie

Na het plaatsen van de bestelling bolgde duidelijke communicatie en werd de bestelde camera ondanks grote drukte bij bezorgdiensten oo het beloofde moment geleverd. Mijn zoontje is dolgelukkig met zijn camera. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend

alles zuverlässig

bin bestens zufrieden

• Waar gekocht? Online

Netjes volgens gegevens op de website geleverd

Alles netjes geleverd.

Accuraat

Snelle levering en volgens omschrijving website

Theresiastraat 28

2593 AP Den haag

Over NEBO de Fotospecialist

De fotospecialist sinds 1923 Op zoek naar een betrouwbare aanbieder op het gebied van fotografie? Met zowel een webwinkel als fysieke winkels met optimale service? En toch scherp geprijsd? Kijk snel in onze webshop of kom naar één van onze 6 vestigingen in Den Haag of Pijnacker Nootdorp voor een breed assortiment met alle topmerken op het gebied van fotocamera's, objectieven en alle gerelateerde fotografie artikelen. Sinds 1923 de fotospecialist van Den Haag, Pijnacker-Nootdorp en wijde omgeving!