Scherpe prijs, snelle levering, maar geen verzending naar PostNL-punt
Voor het eerst wat bij deze webshop besteld doordat zij een product dat ik wilde hebben tegen een scherpe prijs aanboden, zelfs na berekening van verzendkosten. Op vrijdagavond besteld, op zaterdag door NEBO verzonden via PostNL. En toen bleef het stil. Geen bezorging op maandag en de dagen erna, kennelijk door problemen bij PostNL. Pas op de vrijdag werd het pakketje aan huis bezorgd. En daarmee kom ik meteen bij de tegenvaller. Hoewel NEBO aangeeft dat je de bestelling ook op een PostNL-punt kunt laten bezorgen, verschijnt die optie niet in het bestelproces. Waarom niet, is niet duidelijk. Ik laat vrijwel alles bij een pakketpunt bezorgen omdat dat zoveel voordelen heeft: je hoeft er niet voor thuis te blijven, je hoeft je buren niet op te schepen met ontvangst van pakjes, je kunt het afhalen wanneer jou dat het beste uitkomt en de bezorgdienst hoeft niet hele wijken door te rijden om pakjes te bezorgen. En zo kan ik nog wel een aantal voordelen noemen. Eigenlijk zouden de verzendkosten bij bezorging thuis hoger moeten zijn dan bij bezorging bij een pakketpunt. Aandachtspunt dus voor NEBO om die verzendoptie op hun website ook altijd aan te bieden.