Mooi geleverd product.

• Waar gekocht? Online

Aardige mensen en een goede snelle service. Fijn dat je ook alles rustig online kan bestellen

• Waar gekocht? Nootdorp

Vlotte levering

Fototoestel via internet besteld en werd vlot geleverd, ook snelle reactie op mijn vraag via e-mail (factuur en garantie), fijn dat er vijf jaar garantie gegeven wordt.

• Waar gekocht? Online

Tevreden met mijn camera en een snelle levering!

Tevreden met mijn camera en een snelle levering!

• Waar gekocht? Online

Overzichtelijke site. Scherp geprijsd. Bestelling vlot geleverd. Dat is precies wat je wil.

• Waar gekocht? Online

Snel en correct geleverd!

Goede en correcte levering

Niets mis mee

Gewoon zoals je het graag wil zien: kiezen, bestellen, betalen, verzonden postnl melding, ontvangen in goede staat, het juiste product, nu het product gaan verkennen en plezier van hebben. Alles in enkele dagen tijd. Gewoon, PRiMA

Prima te woord gestaan

Contact was prettig, de levering sneller dan aangekondigd.

• Waar gekocht? Online

Goede prijs / kwaliteit, snelle levering

Een flitser aangeschaft (online) en laten bezorgen. Prima prijs en snel geleverd. Bij contact via e-mail snelle en nette reactie.

• Waar gekocht? Online

Kennis van zaken, eerlijk advies, rustige aanpak

NEBO heeft ons heel goed geholpen in onze zoektocht naar een monoscoop. Ter zake kundig, niet opdringerig, goed afsluitend advies. Dank

• Waar gekocht? Korte Poten

Netjes

Goede service, zag er netjes uit!

Gewoon goed

Eenvoudig betaald en snel bezorgd. Gewoon een efficiente en betrouwbare webwinkel.

Goed.

Na contact te hebben gehad met een medewerker of het aan te schaffen product ook daadwerkelijk in voorraad was, werd ik op een goede wijze geholpen,en garantie gegeven dat het product geleverd werd.Volgende dag geleverd,en correct verpakt.Dus voor ons een goede ervaring.

Verkeerd tweedehands product ontvangen

Heb een product besteld wat later werd geleverd dan aangegeven, prima, kan gebeuren. Wat ik alleen onacceptabel vond is dat ik een tweedehands product heb gekregen wat al een tijdje in een opslag heeft gelegen en niet het product wat online werd geadverteerd. Er werd mij wel een oplossing geboden om het te retourneren maar in mijn geval had ik het product met spoed nodig. En kostte de retournering teveel tijd om op tijd in orde te hebben. Ik ben verder wel tevreden over het product (ondanks dat het tweedehands is en niet het juiste product is wat ik heb gekocht) maar niet over de levering.

goede service

online gekocht afgehaald Leyweg

• Waar gekocht? Leyweg

Nemen alle tijd om alles goed uit te leggen. Ervaring in Nootdorp bij ophalen camer.

• Waar gekocht? Online

Heel goed...netjes en op tijd

• Waar gekocht? Online

Great value for your money

Snelle levering van de camera. Goede prijs. Ben de camera nog aan het uitproberen, bevalt goed tot nu toe

Correcte levering

Vriendelijk en behulpzaam, snelle levering.

• Waar gekocht? Online

Prima geholpen met cartridges .

Prima service.

• Waar gekocht? Nootdorp

Misleidend reclame

Je wordt tijden het kopen van een kamera verleid med een gratis workshop fotografie. Achteraf is dit een nutteloze pdf via de mail! Verder klopt er.niets van de "nu bestellen, morgen in huis".

• Waar gekocht? Online

Sprocket was nel besteld en vlot geleverd

Sprocket was nel besteld en vlot geleverd. Bestelproces was duidelijk. Is netjes verzonden volgens afspraak. Dochter blij met haar hp sprocket

• Waar gekocht? Online

Snel en goed bereikbaar. Super goed geholpen.

Uitstekende service

Vorige week een Vortex Viper verrekijker besteld. Kwam er na het bestellen achter dat ik de 8x42 i.p.v. de 10x42 had besteld. Heb een mailtje gestuurd en binnen een half uur reactie dat het werk aangepast. De volgende dag had ik de juiste kijker in huis. Top service en keurige correspondentie.

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP