Ik heb mijn camera snel ontvangen

• Waar gekocht? Online

Ondanks de lagere prijs dan bij de concurrentie, doet NEBO toch mee met de cashback-acties.

+ Gemakkelijk in contact te komen (via chat in ieder geval); + in mijn geval: lagere prijs dan concurrentie; + doet wel mee met cashback acties (in ieder geval bij mijn aankoop); + snelle en correcte levering; + verlengde garantie (maar dat hebben de concurrenten ook); - geen verzekeringsmogelijkheid

• Waar gekocht? Online

Keurig nette site met mooie camera's

Goede site duidenlijk en snel in huis. Dacht alleen dat er een foto cursus bij zat maar kan daar niks meer van vinden.

• Waar gekocht? Online

Duidelijke winkel met vriendelijk personeel

Ik had een camera online besteld en die was diezelfde middag al beschikbaar in de winkel. Goede hulp van de medewerkers gehad met het uitzoeken van een tas.

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

voldoende

De ervaring met NEBO was okee. De levering minder, maar dat door de onbetrouwbaarheid van PostNL. NEBO zou mij contacten als een bepaalde lens op voorraad zou zijn. Dat heeft men verzuimd te doen, maar gelukkig zag ik op de site dat het er weer was. Bestelproces ging goed. PostNL meldde dat zij het de volgende middag zouden leveren, dat verschoof naar de avond en dus bleef ik daarvoor thuis (moest voor getekend worden). Tot 22:30 uur zou PostNL langs kunnen komen. Om 22:15 uur meldde PostNL dat ze toch maar niet kwamen en dat ik een bericht zou krijgen als ik het ergens op een punt zou kunnen komen ophalen. Erg vervelende gang van zaken.

Simpel en snel

Product was wat het moest zijn. Snel verzonden, makkelijk op te halen bij PostNl punt.

• Waar gekocht? Online

Juiste product voor correct lage prijs

Bestellen ging heel simpel , verzending Ook heel snel!!

• Waar gekocht? Online

Prima levering en goede snelle probleem oplossing

Werd snel geleverd en kreeg ook snel antwoord op mijn vraag via de mail.

Compleet en stipt

Bestelling in goede orde ontvangen

Heel goed.

Het gemak van online bestellen is fijn. Snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

• Waar gekocht? Online

Snel en duidelijk en goed bereikbaar

Snel, duidelijk en goed bereikbaar. Men reageert snel op vragen

Goedkoopste

Snelle levering.

Prima camera, mooie prijs en snelle levering

Prima camera, mooie prijs en snelle levering

• Waar gekocht? Online

Na 1 telefoontje het artikel besteld via de site, deze werd direct verstuurd, de volgende dag binnen. Al met al super.

• Waar gekocht? Theresiastraat

Snelle levering, maar het product werd geleverd in een hele grote doos met veel plastic.

Kan het product niet duurzamer worden geleverd? Het product werd geleverd in een hele grote doos met veel plastic.

Ging perfekt

Op afgesproken datum kunnen.ophalen

Snel

Goed service eerst kregen we bericht dat het er niet was en later belde ze op dat er toch een was dat is toch wel netjes

• Waar gekocht? Online

Goedkoop, snelle levering, goed verpakt

Was op zoek naar eerste compactcamera voor kleindochter en vond bij NEBO een Kodak Pixpro FZ45 voor een prima prijs. Camera werd goed verpakt snel geleverd.

2 van de 3 fout is jammer

Aan de telefoon zijn jullie vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Echter betreurd het mij dat ik 3 dingen bestel en 1 ervan goed is gegaan. En dan ook nog eens lang moet wachten terwijl anders is toegezegd. Wat ik ook vreemd vind is, dat ik eerst dat gene wat jullie verkeerd hebben toegestuurd retour moet sturen en dat jullie daarna pas mijn juiste pakketje naar mij toesturen. Vind ik niet heel chique! Over het product dat ik tot nu toe ontvangen heb, heb ik geen klagen. Dat is super. Nu maar hopen dat alles toch nog goed komt. mvgrt

• Waar gekocht? Online

De verzending was niet geheel op tijd, maar dat maakte in dit geval voor mij niet veel uit. Daarin tegen had ik we de helpdesk gemaild, hierop reageerde ze super snel. Vandaar deze score!!!

Mooie prijs, vriendelijke contacten

Neboweb was her goedkoopste adres voor een Leofoto L-bracket voor mijn Canon R en de contacten met de winkel zijn altijd erg positief.

Snelle verzending

Besteld en keurig verpakt ontvangen.

• Waar gekocht? Theresiastraat

Goed product, duidelijke communiceren, goede levering

Ik heb een Canon Selphy 1300 gekocht via de website. Bestellen en betalen ging makkelijk. Ik kreeg meteen een bevestiging en duidelijke informatie over de verzending. Het product was goed ingepakt. En ik ben zeer tevreden over de Canon

• Waar gekocht? Online

Prachtige digitale camera en correcte levering

Prachtige Canon Powershot G7X Mark II. Netjes geprijsd (heel belangrijk en beter als de grote ketens) en snelle en correcte levering. Op vrijdagavond laat besteld en op maandag overdag ontvangen. Precies zoals gehoopt. Medewerkster Nebo heeft er zorg voor gedragen dat ik de camera met spoed ontvangen heb. Klasse !

• Waar gekocht? Online

Snelle verzending, tips voor fotografie

Leuk, de snelcursus tips die je kunt downloaden

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP