Zeer goed verpakt en netjes op tijd geleverd.

Een mooie lens besteld. Allereerst vanwege de kwaliteit van de lens natuurlijk, maar NEBO was nu eenmaal het scherpst in zijn prijs. Bestellen ging vanzelfsprekend van een leien dakje (evenals het betalen). Is netjes op de afgegeven tijd geleverd, en zeer goed verpakt. Best wel nodig, de postbesteller gaat daar helaas niet altijd even netjes mee om, en een lens is toch wel een gevoelig instrument. Na even laten acclimatiseren op de camera gezet en het resultaat was zoals verwacht mag worden. Een goede afhandeling en een prima aankoop. Bedankt.

super

uitstekende prijs verhouding snelle levering en 5 jaar garantie en top lens TAMRON 28-200MM F/2.8-5.6 DI III RXD SONY FE

• Waar gekocht? Online

Snelle levering en een goede communicatie

Lang gezocht naar de juiste kleur, overal uitverkocht. Toen kwam ik op deze site terecht. Snelle levering en een goede communicatie

Toppers

Na mijn online bestelling zeer snel een persoonlijke terugkoppeling gekregen dat 1 van mijn bestellingen niet voorradig was. Daarna snel doorgeschakeld om zo toch de order door te laten lopen. Super service

Helemaal goed

Snelle correcte levering

• Waar gekocht? Online

Prima service, maar meer aandacht voor duurzaamheid en verwachtingsmanagement zou wenselijk zijn.

Ik vond het prettig dat de door mij gewenste camera nog op voorraad was en snel geleverd werd. Toen ik echter vroeg of ik mijn oude camera (uit dezelfde serie, maar eerdere editie) kon inruilen werd aangegeven dat dat niet mogelijk was omdat er weinig vraag naar zou zijn. Maar momenteel is er juist een enorm tekort aan compactcamera's vanwege het chiptekort. De camera's uit deze serie zijn bijna overal uitverkocht en levertijd onbekend. Ik vind het dan ook niet goed dat er meteen zo gereageerd is in een tijd waarin hergebruik in hoog vaandel zou moeten staan. Verder zou er bij de camera een gratis workshop digitale fotografie inbegrepen zitten, maar ik kreeg alleen de camera geleverd en daarbij werd niks vermeld over de workshop. Toen ik daarover een mail stuurde kreeg ik de 'workshop' wel meteen toegestuurd met de melding dat die normaliter pas na de afkoelperiode wordt gestuurd. Ik waardeer de flexibiliteit, maar vermeld dat dan even als je de camera toestuurt. Ik vind workshop ook niet helemaal de lading dekken van een document met tips. Wel nuttig hoor, maar ik zou het anders noemen om de juiste verwachting te wekken.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering en zeer goede prijs

Besteld en volgende dag in huis. voor een zeer aantrekkelijke prijs. Vragen worden zeer snel beantwoord. Conclusie zeer goede winkel. Raad hem een ieder aan

Top ervaring

NEBO was de enige winkel die een nieuwe lens in Nederland direct kon leveren. Dezelfde dag nog verzonden. Erg blij mee. Enig puntje is dat PostNL een dag langer over de levering heeft gedaan, maar dat ligt dus buiten NEBO.

Uitstekende service

NEBO was de enige leverancier die de zonnekap kon leveren voor mijn Canon lens RF 15-30mm. Prima bedrijf. Snelle levering.

Goede en snelle service

Goede en snelle service!!!

Super ervaring

Beste mensen, Ik was op zoek naar 'n 6 x 6 negatief scanner. Via chat contact gehad met een van uw medewerker met de vraag of de scanner die ik voor ogen had ook 6x6 negatieven kon scannen. Per ommegaande kwam er een bevestiging terug. Im heb de scanner onmiddelijk besteld en de volgende dag werd deze bezorgd. Top service! Groet, Dorus Overgoor

In een dag geleverd

Laat besteld, de volgende dag in huis.

• Waar gekocht? Online

Goede kwaliteit tegen een aardige prijs

Ik had mijn lens-case in het weekend besteld en dinsdag arriveerde het pakketje. De lens-case was goed verpakt en was inderdaad de maat die ik zocht. Overzichtelijke website. Ga daar zeker nog vaker wat bestellen.

Snel geleverd eerlijke prijs

Ik heb de Canon sx70 gekocht en ben er heel blij mee. Chat functie 2 keer gebruikt en vlotte reacties.

snelle levering, correcte afhandeling

ik bestelde een camera , maar deze was voor mij niet goed bruikbaar, omdat ik de specificaties niet genoeg bestudeerd had. Ik mocht hem moeiteloos terugsturen. En werd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan aan de telefoon.

snel, adequaat, betrouwbaar, klantvriendelijk

zie hierboven

Uitstekende service

Duidelijke website, ruim aanbod. Goede service en super snel geleverd.

• Waar gekocht? Online

Mijn nieuwe Sony Cybershot was er heel snel en werkt goed

Mijn oude Sony Cybershot was volledig aan zijn eind en een nieuwe was niet zo maar te krijgen. Gelukkig had NEBO nog een exemplaar en daar fotografeer ik nu al weer een tijdje mee. Ik ben er blij mee.

• Waar gekocht? Leyweg

Ging vlot en snel

Website is duidelijk en overzichtigelijk. Mijn artikel was op voorraad en was de volgende dag bezorgd.

• Waar gekocht? Online

precies zoals een bestelling hoort te verlopen.

prima !

De beste keuze

Ik ben blij met mijn bestelling, en bedank ik Nebo voor snelle levering en een goed kwaliteit van het apparaat. Ik raad dit product aan.

• Waar gekocht? Online

Telefonisch goed te woord gestaan. Prima service! Geleverd wat ik heb besteld.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering zoals beloofd.

Ik moest snel voor een laat verjaardagscadeau nog een fotorolletje hebben, en had zoals beloofd op de website, de volgende dag mijn pakketje binnen. Erg fijn! Zal hier zeker nog een keer kopen.

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP