Duidelijke website Prettig om via website te bestellen en snel geleverd. Ik weet alleen niet hoe ik de online foto cursus moet openen/ontvangen

• Waar gekocht? Online

Fijn contact, snel geleverd!

Online snel antwoord op mijn vragen en product snel ontvangen!

snel en netjes geleverd

Beschikbaar, snel en vriendelijk

Na een lange zoektocht, bleek Nebo met een filiaal bij ons om de hoek de gewenste camera te hebben. Besteld via de webshop, volgende dag geleverd. Vlak voor sluitingstijd nog kunnen ophalen en vriendelijk geholpen.

Snelle levering, correct contact

Prettige ervaring, goede uitleg en advies gehad en een zeer snelle levering

• Waar gekocht? Online

Snelle service, deze camera was alleen bij jullie nog op voorraad, leuk dat er een online Cursus wor

Snelle service, deze camera was alleen bij jullie nog op voorraad Leuk dat er een online Cursus wordt aangeboden!

• Waar gekocht? Online

Goede prijs en vlotte verzending!

Als een van de weinige shops een vrij specifieke camera/statief tas op voorraad en ook nog voor een zeer scherpe prijs!

• Waar gekocht? Online

In de winkel vriendelijk - site onoverzichtelijk

De site vind ik onoverzichtelijk. Veel reclame prominent aanwezig terwijl ik op zoek ben naar hoe ik foto's kan bestellen. De weg daar naar toe vind ik iedere keer weer rommelig gaan.

Beter is niet te vinden

Flitser Godox TT685 voor Panasonic besteld. Bleek toch niet op voorraad. Werd netjes gebeld dat de II versie werd opgestuurd voor dezelfde prijs als de I versie. En die I versie was al de goedkoopste die ik kon vinden

• Waar gekocht? Online

Goed service, klantvriendelijk. Afspraak via mailcontact verloopt goed.

• Waar gekocht? Theresiastraat

Prima prijs/camera

Prima geregeld, alleen jammer dat PostNL er 4 dagen over deed om te bezorgen.

• Waar gekocht? Online

Good quality of product and service

The camera I have received is in very good quality. The reply one the website is very fast, and delivery is the next day. Very satisfied!

Service is een Tien1

Had hier een Canon RF 100-500 zoomlens gekocht,heb ook gebeld hoe het zat met levertijd via postnl wat in eerste instantie fout zou gaan maar door ervaring van de verkoper,heeft mij nog persoonlijk gebeld,zou dat goed moeten komen,wat ook zo was.Verder echt fijn dat Nebo je het gevoel geeft dat de klant koning is.

• Waar gekocht? Online

Bestelling correct en netjes afgewerkt. Snel antwoord gekregen op een vraag vooraf.

Heel positief

Snel en goed geleverd!

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat ging perfect!

Gewoon goed!

Een breed assortiment met alles wat je nodig hebt. Super snelle en veilige verzending!

• Waar gekocht? Online

Breed assortiment en goed advies

Fijne winkel met breed assortiment en goed advies.

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Top ervaring! Super snelle verzending

Alles prima verlopen! Verzending was er super snel naar België en pakketje was goed verpakt zodat alles veilig en in goede staat is toegekomen.

Optijd geleverd Product geweldig Fijne communicatie

Vriendelijk telefoon gesprek met medewerker uit Den Haag

Snelle levering van fototoestel

• Waar gekocht? Online

Vlotte afhandeling, snelle levering, vriendelijk.

Prima geregeld

Zondags een Panasonic Lumix t-TZ95 besteld. Dinsdag middag in huis. Even inlezen en fotoos maken maar.

• Waar gekocht? Online

Product was goed, omstandigheden minder..

Ik heb de Sony RX10 iV besteld om 19:22 op 22 augustus. Ik verheugde me op de camera die de dag erna binnen zou komen, op de website staat namelijk iets binnen de lijnen 'voor 23:59 besteld, morgen in huis'. Maar nee, pas in de loop vd volgende dag krijg ik een postnl mail dat mijn pakket de dag daarna binnen zal komen. Dit is gewoon niet leuk en het is niet netjes om nadrukkelijk te benoemen dat jullie zo snel leveren om het vervolgens niet te doen, de dag dat de camera aan zou komen was mijn enige vrije dag in die week. En dan die gratis foto cursus. Dat is een downloadbaar bestandje en niets meer.. ze beweren dat dat ruim 60 euro waard is, maar voor online foto cursussen betaal je met video normaal gesproken al 0 euro, dus dat is ook een beetje krom allemaal..

• Waar gekocht? Online

Vriendelijk contact, top service en snelle levering

Via de chat op de website vragen gesteld. Ik kreeg snel een duidelijk antwoord. Na de bestelling zag ik op mijn postnl mail dat mijn huisnr dubbel was ingevuld. Op zondag het contact formulier op de Nebo website ingevuld met de vraag het te veranderen. Ik kreeg op de eerstvolgende werkdag een reactie dat ze het gingen veranderen. Top service dus!

Uitstekend!

Uitstekend!