Goede voorlichting via chat, snelle verzending.

Goede voorlichting via chat, snelle verzending.

• Waar gekocht? Online

Zeer tevreden over mijn bestelling

Zeer tevreden over mijn bestelling, voldoet aan alle verwachting. Al meerdere malen gebruikt

• Waar gekocht? Online

Bestelling netjes verpakt en supersnel geleverd!

• Waar gekocht? Online

Camera in goede staat ontvangen

Pakket kwam niet de volgende dag wat een beetje een teleurstelling was omdat er daardoor zondag en maandag tussen kwam. Maar pakket is dinsdag ontvangen in goede staat en alles werkt prima.

Heel snelle service

Binnen 24 uur bestelde camera geleverd. Was alleen niet helemaal duidelijk dat de camera zo snel zou komen dus moest ik nog wel even mailen om te vragen hoe en wat. Camera werd geleverd terwijl ik antwoord kreeg!!!

• Waar gekocht? Online

Op voorraad. Binnen 24 uur geleverd. Alles keurig.

Prima (web)winkel

Bestelde product werd (goed verpakt) snel geleverd.

• Waar gekocht? Online

Bij NEBO een Dia- en filmscanner gekocht: de Reflecta X-66, een geewelig apparaat. De website van NEBO is duidelijk en heeft de keuze voor mij makkelijker gemaakt. Zeker een aanrader!

Snel en makkelijk!

Online bestelt en met twee dagen in huis!

• Waar gekocht? Online

Ver boven verwachting; zeldzaam...

Besloten om mijn camera niet bij één of andere dozenschuiver aan te schaffen maar een echte speciaalzaak. Ze beginnen zeldzaam te worden. Toen ik mijn camera op wilde halen in de ochtend werkte de computers niet maar de medewerker was vastberaden een goede service te geven. Veel klanten in de winkel maar hij bleef opvallend relaxed. Ik bleek extra spullen nodig te hebben maar de verkoper heeft me gematst met de prijs omdat ik al zoveel geld had uitgegeven. Ik bleek iets vergeten in de winkel bij thuiskomst maar dit hebben ze gratis naar me toegestuurd zodat ik niet hoefde te rijden. Zo'n nette verkoopervaring is lang geleden voor mij. Ik kom zeker terug.

• Waar gekocht? Leyweg

Prima !

Dit was mijn eerste bestelling en aangezien ik wat haast had om iets te krijgen wat moeilijk leverbaar is (Pro Speed Belt), had ik eerst gebeld om te vragen of dit item op tijd zou kunnen zijn voor mijn vakantie. Er werd gelukkig eerlijk aangegeven dat dat niet meer zou lukken(helaas voor mijn eerste vakantie, maar liever een eerlijk antwoord dan een poging die zou mislukken). Met één dag tussendoor voordat ik naar een volgende vakantie zou gaan hebben we afgesproken om het op die dag te laten bezorgen zodat ik het artikel nog net op tijd voor de volgende vakantie zou hebben. Dit is inderdaad top geregeld !

• Waar gekocht? Online

Snelle levering en goede prijs!

• Waar gekocht? Nootdorp

Top! Zocht een CF Express card voor mijn Z6II en dit scheelde behoorlijk in prijs met andere winkels. Snelle levering.

• Waar gekocht? Online

levering vertraagd en niet compleet

Op een woensdag rond 22:30 een camera besteld, dus gezien de slogan "voor 23:59 besteld, morgen in huis" zal ik hem snel in huis hebben. Helaas de volgende dag geen verzendbevestiging, dus maar een mail gestuurd, reactie: "we gaan het vandaag afhandelen". Terwijl ik nog niets ontvangen heb, krijg ik al een beoordelingslink toegestuurd, simpelweg slordig. Een dag later het pakketje ontvangen, maar de extra accu zat er niet bij, maar weer gemaild, reactie: "Excuses, u had hier een berichtje over moeten ontvangen, de accu’s zijn op dit moment uitverkocht maar zodra deze er weer zijn wordt de extra accu direct na geleverd". Helaas heb ik daar weinig meer aan, want ik ben reeds op vakantie. Ik had op basis van bestaande reviews een hogere verwachting van dit bedrijf, jammer.

• Waar gekocht? Online

Enige online winkel die ruimer assortiment heeft als het gaat om analoge fotografie. Snelle levering, duidelijke website, aanrader voor de specifieke dingen!

netjes geholpen

Een van de weinige winkels waar het gewenste artikel voor een normale prijs te koop was. Binnen de beloofde tijd beschikbaar en op de Leyweg geholpen door een charmante mevrouw. Wat wil je nog meer?

• Waar gekocht? Leyweg

Heel fijn . Meneer had me goed geholpen . Bedankt

• Waar gekocht? Online

Snelle levering en antwoord op vragen

Snelle levering. Alles bevestigd per mail. Bij vragen zeer snel antwoord

• Waar gekocht? Online

Prima service, snel en vakkundig.

Heb recent een nieuwe camera aangeschaft. In het weekend online besteld en de eerstvolgende werkdag lag het klaar bij de dichtsbijzijnde Nebo vestiging (Korte Poten, Den Haag). Ophalen ging snel en soepel, werd vriendelijk ontvangen en geholpen. Vertrok met de uitnodiging om, als er iets was met het toestel was of als ik nog vragen had, vooral contact op te nemen. Erg fijn.

• Waar gekocht? Online

Vooral om de prijs .Het gekochte product was beschreven zoals het was, met een zeer goede verpakking. Wat me wat tegen viel was de levertijd. Zondag 17.07.22 besteld & op vrijdag 22.07.22 ontvangen. Maar toch een aanrader.

• Waar gekocht? Online

really fast and good service

everything went super fast and I received my order next day.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering en goeie prijs

Vond het product nergens goedkoper en de levering was supersnel

Matig

product is goed, maar het duurde na telefoontje waar het bleef 5 dagen voor het werd geleverd.

• Waar gekocht? Online

een bedrijf met een enorm goede services die super klantvriendelijk werkt

een bedrijf met een uitstekende services naar hun klanten toe. ben hier al jaren klant dus dat zegt genoeg. tot alles toe bereid om voor klaar te staan voor hun klanten

• Waar gekocht? Theresiastraat

Snelle levering met uitstekende prijs!

Snelle levering met uitstekende prijs!

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP