snel en correct.

zeer snelle en nette service

servicegerichte communicatie

Ik werk tijdig gebeld door een vriendelijke medewerker van de service afdeling om een leveringsvertraging door te geven en hij gaf meteen een alternatief.

servicegerichte communicatie

• Waar gekocht? Online

Netjes alles op tijd geleverd, mooi zoals het hoort. Fijne zaak.

• Waar gekocht? Korte Poten

Snel geleverd, waar voor geld

Alleen één foto had even , de letters weg moeten halen.

Prettig geregeld!

Fuji camera besteld bij NEBO, moet eerlijk bekennen dat ik het bedrijf nog niet kende. Maar een duidelijke website en prijs gaven mij de doorslag om te bestellen alsmede “op voorraad de volgende dag in huis”! Zo gezegd, zo gedaan. Werd via mail op de hoogte gehouden. En de volgende ochtend belde de postbode met mijn pakket aan. Alles zat super netjes en stevig verpakt! Een zeer goed gevoel overgehouden aan de webwinkel en de camera!

Ouderwets goed.

Goede, snelle service en scherpe prijs. Maar belangrijkste is dat ze de Panasonic FZ-1000-II daadwerkelijk konden leveren, en met NL handleiding.

• Waar gekocht? Online

Vlotte service en goede prijs

Had nog wat vragen over een bepaalde aanbieding. Daarover werd ik netjes telefonisch geïnformeerd.

Perfect verlopen

Nieuwe lens besteld, volgende dag in huis, scherpste prijs online.

• Waar gekocht? Online

Mooi producht tegen een goede prijs. Levering heel goed verzorgd! Blij mee

Via de aanbeveling van de consumentenbond betreft de printer, kocht ik deze online, bij Nebo. Bleek een goed en betaalbare leverancier te zijn. Printer werd snel geleverd en alles ziet er prima uit. Blij mee.

• Waar gekocht? Online

Prima service en vlotte verzending

Was op zoek naar een canon lens die erg lastig leverbaar was. Bleek ineens op voorraad te zijn dus met NEBO contact gehad via Whatsapp om te checken of dit klopt. Snel en vriendelijk te woord gestaan. Lens zou de volgende dag bij hun binnenkomen en ze zouden deze apart leggen. Direct besteld en vandaag keurig netjes verpakt ontvangen. Ik was niet bekend met NEBO en twijfelde daarom even of het allemaal goed zou komen. Maar al met al keurige en vlotte service!

• Waar gekocht? Online

Prima service en snelle levering!

NEBO is voor mij de local hero op het gebied van fotografie. Persoonlijke, kundige en vriendelijke service en aantrekkelijke prijzen!

• Waar gekocht? Online

De producten zijn oké, maar de verzending om te huilen.

Als je een product gaat kopen staat er op de website 2-3 dagen levertijd maar dan moet je 7 tot 8 weken wachten. Als je gaat bellen en vraagt waar het blijft chips die er niet zijn en de containers onderweg zijn. Dan zet er a.u.b geen levertijd 2 tot 3 dagen op. Dat heet de zaak besodemieteren. Met vriendelijke groet, C de Brueys

• Waar gekocht? Online

Goed genoeg, maar geen snelle bezorging

Prima product, goede prijs. Enige minpunt: op de website staat 'Voor 23.59 besteld, de volgende dag gratis in huis'. Dat is niet zo. Niet erg, maar het is m.i. beter om dit soort dingen niet te vermelden. Dat voorkomt teleurstelling.

• Waar gekocht? Online

Geweldig omdat je netjes en rustig te woord gestaan word en advies geven geen probleem is handelen zoals het altijd zou moeten gaan dit gebeurd niet meer zo vaak als zou moeten dus toppie zaak een aanrader

• Waar gekocht? Online

Scherp geprijsd en snelle service.

Jammer dat door post.nl het pakje alsnog een dag later kwam.

Goede en snelle levering

Bestelling snel en netjes verpakt ontvangen. Prima communicatie rondom de bestelling.

• Waar gekocht? Online

Slecht geholpen in de winkel Leyweg

In de winkel Den Haag Leyweg ben ik slecht geholpen. Ik mocht het toestel in de winkel niet uitproberen, want er zat geen accu in en ze hadden vanwege de schaarste geen showroom modellen. Ook zei hij dat het model wat ik wilde niet beschikbaar was, was erg schaars, niet aan te komen. Vervolgens zag ik thuis online notabene via de NEBO webshop dat het product direct leverbaar was. Volgende dag geleverd aan huis. Ik ga nooit meer terug naar die winkel.

• Waar gekocht? Leyweg

Vlotte en nette levering volgens afspraak

Accu voor NIKON Z50 werd 2 dagen na bestelling al netjes afgeleverd.

Goed advies & uitleg

In de winkel aan de Korte Poten in Den Haag ben ik uitstekend geholpen door Aad, en daardoor erg blij met mijn aankoop.

• Waar gekocht? Korte Poten

Goede website, bestelling snel afgehandeld.

Goede website, een aantrekkelijke aanbieding door gratis geheugenkaart. Standaard 5 jaar garantie is ook een onderscheidend punt tov goedkopere aanbieders.

• Waar gekocht? Nootdorp

Snelle en correcte service

De camera die wij besteld hadden bleek bij uitpakken een klein technisch mankement aan de lens te hebben. Ik belde de klantenservice. Omdat we in de buurt van een van de NEBO medewerkers gevestigd zijn, kwam deze de volgende dag de camera persoonlijk omruilen. Erg fijn!

• Waar gekocht? Online

Snelle levering en goed te woord gestaan bij vragen

Nadat mijn pakket verkeerd bezorgd was kwam ik na een lange weg langs de Postnl klantenservice uit bij de klantenservice van NEBO. Ik werd prettig te woord gestaan, waarvoor mijn complimenten. Het pakket is inmiddels terecht.

Vriendelijk en correcte hulp

Jammer dat ze het pakket met post.nl versturen. Pakket zou zaterdag geleverd worden. Maar niet geleverd en ook op maandag wordt het nog steeds niet geleverd. Jammer van deze keuze terwijl het bedrijf je het juiste advies geeft.

• Waar gekocht? Online

Prettige behandeling op de korte poten. Goede uitleg. Hr was alleen druk omdat hij alleen in de winkel stond en uiteraard ook andere klanten (pasfoto) moest helpen. Neen aan dat ik nog info krijg over de online cursus?

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP