goed en behulpzaam !!

goed en behulpzaam !!

perfecte snelle levering!

Goede kwaliteit voor een dito prijs! En perfecte verpakking en snelle levering!

proactief en professioneel

Ik had een te klein bestand opgestuurd. Werd gebeld en samen hebben we naar een oplossing gezocht en is alles toch nog op tijd geleverd.

• Waar gekocht? Online

Goed te bestellen via website en snelle levering en prima afhandeling in de winkel.

• Waar gekocht? Leyweg

Snel met verzenden en prettig contact

Snel met verzenden en prettig contact

Super klantvriendelijk

De foto die ik online opgestuurd had was niet helemaal goed van resolutie. Ik werd hierover gebeld. Bij het ophalen kreeg ik maarliefst 2 exemplaren mee. Ontzettend klantvriendelijk!

• Waar gekocht? Nootdorp

Helemaal goed!

Produkt conform verwachting en volgens afspraak geleverd. Niets op aan te merken!

Erg vriendelijke mensen

Ik was bij Nebo op de Theresiastraat voor een camera en ben erg goed geholpen. Vriendelijke mensen en enthousiast over hun werk. Ik kom hier zeker nog een keer terug als ik weer iets nodig heb.

• Waar gekocht? Theresiastraat

Nette en snelle service

Laat in de middag besteld, op de app gelijk antwoord op me vragen. Volgende dag om 11 uur binnen.

Super snel en goed.

Helaas werkt de gratis cursus niet maar de snelheid en de service zijn perfect

• Waar gekocht? Online

Goede service en verwachtingen waargemaakt.

Goed telefonisch contact. De camera goed verpakt aangekomen.

• Waar gekocht? Online

Alles 100% in orde (zoals het hoort)

Ik kwam bij Nebo terecht omdat die concurrerende prijzen heeft vergeleken met een aantal zaken in het Rotterdamse. Eerst had ik een vraag gemaild, daar kreeg ik binnen een paar uur een adequaat antwoord op. Vervolgens plaatste ik een bestelling en die werd prima uitgevoerd, goed verpakt en zo snel als beloofd. Ik ben een tevreden klant.

Nep!

Slecht. In deze tijden tegen deze prijzen hoor je het product binnen 24 urr binnen te hebben en niet 2 dagen. Volgende keer naar Coolblue maar, ook al tegen meerprijs.

• Waar gekocht? Online

Chat contact over voorraad verliep prima. Product snel in huis.

• Waar gekocht? Online

Snel geleverd en mooie prijs

Op woensdag een canon rp besteld en vrijdag geleverd. Netjes verpakt.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering, fijne combinatie van winkel en online.

Binnen een dag geleverd en bij mijn favoriete afhaalpunt. Gelukkig op voorraad en markt-conforme prijs.

voldoende

online aangeboden workhop niet volledig probleem omschrijving maar geen oplossing gegeven terwijl er wel ruimte wordt vrijgehouden n de aangeboden sheet

De klant is koning!

Verkoper neemt alle tijd om een goed advies te geven.

• Waar gekocht? Nootdorp

Snel afgedrukt en goede kwaliteit

Voor crematie was een foto nodig. Binnen 1 dag af kunnen halen en mooie kwaliteit

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Zeer prettig geholpen met mijn aankoop.

Ik heb telefonisch contact gehad en gevraagd naar de beschikbaarheid van de 2 producten die ik graag wilde kopen. Het gesprek verliep heel prettig en de producten zijn keurig netjes verzonden en in zeer nette staat aangeleverd.

Online iets gekocht.

Goede service en snelle reactie

Goede product, snel geleverd

• Waar gekocht? Theresiastraat

Fijne, snelle levering

Jammer dat de levering nog niet compleet was.

alles perfect geregeld

zie boven, eigenlijk niks aan toe te voegen, voorbeeld voor velen anderen.

hele nette service!

Had een camera besteld die niet meer op voorraad bleek te zijn in de gekozen kleur. Kreeg meteen een belletje met de vraag of ik een andere kleur wilde. Even wat bedenktijd gekregen en vervolgens werd alles snel geregeld voor me. Aardige service, en snel geleverd.

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP