Goed telefonisch advies en snelle verzending.

Telefonisch advies gekregen over een goede batterij voor mijn camera, okk gekocht bij deze winkel. Daarnaast kon ik overige vragen stellen en werd mij verzekerd dat het vandaag nog verstuurd kon worden. Snelle verzending, volgende dag in huis. Bedankt!

• Waar gekocht? Online

Voor mijn online bestelling een paar maal gebeld en telkens weer vriendelijk te woord gestaan. Nadat ik de bestelling, die ik liet afleveren bij een ophaalpunt, had geplaatst werd ik nogmaals gebeld om te melden dat pakketten met een grote waarde altijd naar het huisadres moeten worden verstuurd. PostNL heeft het toch bij het gekozen afhaalpunt afgeleverd. Alles keurig verpakt in een niet overdreven grote doos. Zeer tevreden.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering, niet te duur

Sony lens gezocht die verder overal uitverkocht was ivm cashback actie. Bij Nebo hadden ze hem nog op voorraad. Errst reviews gelezen, en werd zeer positief beoordeeld. Had er nog nooit besteld, maar is me goed bevallen

Heel prettig!

Goeie service, goeie prijzen

• Waar gekocht? Korte Poten

Snelle reactie met de chatfunctie

De chat werkt superfijn, snel en duidelijk antwoord. Assortiment is zeer uitgebreid, fijne leverancier

Top service!

Heb hier een cameratas gekocht. Niet alleen veel goedkoper dan winkels zoals KE, maar ook een topservice! Een vraag die ik had werd heel snel beantwoord en opgelost. Deze winkel is zeker aan te bevelen.

Super service

Snelle levering, goed bereikbaar en doen wat ze beloven

• Waar gekocht? Online

Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering.

De bestelling kwam eerder aan dan de oorspronkelijke lever datum wat erg fijn was. Ook de medewerker aan de telefoon was erg behulpzaam!

Fijne service

Via de chatfunctie voor de zekerheid geïnformeerd of een product wel echt op voorraad was omdat het elders overal was uitverkocht. Direct contact, 5 minuten later werd ik gebeld en een dag later in huis. Kan niet beter.

Uitstekende service

Wij kregen een beter artikel geleverd nadat onze camera’s niet meer leverbaar bleken na het bestellen.

Nette vlotte levering

Snelle levering. Fototoestel was goed verpakt. Zending was goed aangekondigd (en verzekerd en aangetekend verzonden).

• Waar gekocht? Online

Op mijn vragen kwamen snelle en duidelijke antwoorden en mijn bestelling had ik de volgende dag in huis.

• Waar gekocht? Online

prima afhandeling van de aankoop.

groothoeklens via internet aangekocht en laten bezorgen in lokale winkel. bijgevoegde uv lens was duurder omdat de oorspronkelijke niet leverbaar was en er niets extra voor hoeven te betalen. prima service.

Goede klantenservice

• Waar gekocht? Online

Prima service en snelle levering

Ik heb eerst gebeld voor overleg. Prima advies gekregen. Bestellen was daarna eenvoudig en snel. Prima levering en op de afgesproken dag.

• Waar gekocht? Online

Ze verkopen wat ze niet hebben.

Camera en lens besteld via web. Zou zelfde dag nog verstuurd worden. Helaas bleek de lens er niet te zijn. Na telefonisch overleg gingen ze toch maandag Nikon bellen om tenminste een verwachte leverduur te krijgen. Ze wilden geld terug geven maar ik wil gewoon camera met lens. Hopelijk proberen ze nog wat te compenseren. Wellicht dat ik review achteraf nog aan wil passen. Eerste ervaring met hen. Wel vriendelijk.

• Waar gekocht? Online

Mooi product, maar de levering was wel 1 dag te laat.

Mooi product, maar de levering was wel 1 dag te laat.

Alles klopt

Bestellen en ontvangen zoals beloofd, zonder problemen.

Snel en accuraat

Zoals belooft kwam de bestelling de volgende dag en was helemaal ik orde.

Goede prijzen, goede service

Ik heb mijn lens en fotolijst bij NEBO besteld omdat NEBO de beste prijzen had. Het werd in anderhalve dag geleverd en was zeer degelijk ingepakt (misschien had iets minder inpakmateriaal ook nog wel gekund, maar liever te veel dan te weinig)

alles goed verlopen

• Waar gekocht? Online

Makkelijk te bestellen, snelle en nette levering. Heel tevreden.

goede prijs kwaliteitsverhouding

• Waar gekocht? Online

Prima product snel geleverd en prijsgunstig

Na diverse sites bezocht te hebben bleek niemand de Epson V600 scanner in voorraad te hebben. Bij NEBO terecht gekomen,na een chat bleek de scanner wel op voorraad te zijn en voor een redelijke prijs besteld en de volgende morgen werd deze reeds bezorgd. Kortom een uitstekende aankoop

• Waar gekocht? Online

Een prettige zaak met deskundig advies

Nebo is een prettige zaak waar deskundig advies geleverd wordt. Ik ben dus ook dit keer weer goed geslaagd.

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

28 Theresiastraat