Makkelijk besteld en veel betalings mogelijkheden

De service is goed alleen helaas nog niets mogen ontvangen. De TNT app gaf eerst aan zaterdag inmiddels is het maandag en de bezorgtijd is nog steeds niet bekend. Het zou toch erg vervelend zijn wanneer de bestelling is verdwenen.

• Waar gekocht? Online

Heel vlotte verkoop en levering!

Een bestelling vanuit België gedaan. Ik kon eerst niet kiezen voor de mogelijkheid overschrijving. Dit werd heel vlot opgelost door de klantendienst. De levering ging ook heel vlot.

Goede en vriendelijke service

Eén van de goedkoopste fotozaken met breed assortiment. Via de website bestellen in de winkel ophalen. Goede en vriendelijke service van de medewerkers.

• Waar gekocht? Theresiastraat

Alles SUPER, bedankt NEBO Den Haag

Topverkoper, snelle verzending. Uitstekende communicatie. Eerlijke personen. Goede kwaliteit. 5-sterren voor NEBO Den Haag! Vriendelijke groeten uit Delft, Zuid-Holland

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Geweldige winkel met uitstekend personeel. Ze nemen echt de tijd om je te helpen

• Waar gekocht? Online

Iets besteld, snel ontvangen.

Prima, netjes ingepakt.

• Waar gekocht? Online

Ik heb de apperatuur net binnen kwam op tijd over service weet ik nog niks maar heb er vertrouwen in dat het ook wel goed zit anders komt dat nog wel

Duidelijke info

Op zoek naar de Nikon zoomlens 24-200 met Z-vatting. Kwam toen uit bij Nebo die de lens goedkoper aanbood dan concurrentie in Nederland (zelfs inclusief filter, 5jaar garantie en een workshop). Keuze was gauw gemaakt en levering ging vlot en was goed verpakt. Bedankt!

Top levering

Zeer snelle levering toppie

• Waar gekocht? Online

The delivery from postNL was delayed, but NEBO was fast to respond and prepare my order

• Waar gekocht? Online

Een pakketje versturen moet iedereen toch kunnen

In mijn ontvangen pakket zat het artikel dat ik besteld had

Super service

Mijn camera moest besteld worden. Dat duurde even maar ik werd keurig gebeld en op de hoogte gehouden.

Alleen bestelling opgehaald....

Bestelling was na online bestelling aanwezig in de winkel, zoals verwacht en aangekondigd....

• Waar gekocht? Online

snel en vakkundig, prachtig apparaat

Snel geleverd, goede webshop, prachtig apparaat

Super goed

De prijs was goed en de 5 jaar garantie heeft de doorslag gegeven om bij NEBO mijn camera te kopen . En niet te vergeten . . . een snelle service

Snelle levering vriendelijk contact

Vriendelijk snel en betaalbaar

Goed en snel geleverd 3 dagen eerder dan verwacht ondanks pinkster weekend

• Waar gekocht? Online

Goede serviceen de voordeligste om te kopen

Snelle levering, goede service

Een dag na mijn bestelling heb ik via Post.nl het fototoestel thuisgestuurd. Netjes verpakt en met veel documentatie.

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

snel overzichtelijk vriendelijk

afgelopen week nieuwe nikon camera online gekocht plus een extra batterij. telefonisch contact gehad voor info ik werd vriendelijk geholpen de camera werd netjes verpakt bij mij thuis afgeleverd . ik ben weer een gelukkig mens . ik kan NEBO dus ook aan iedereen aanbevelen .

Foutje goed opgelost

Ik bestelde een nieuwe Panasonic Camera met kitlens. Er werd een doos geleverd die zichtbaar al geopend was geweest net als de accessoires binnenin. Vingerafdrukken op de camera etc. Na een mailtje gestuurd te hebben correct geholpen en retourlabel dezelfde dag nog binnen. Een dag na retour zenden camera stond mijn geld weer op mijn rekening. Vervelende ervaring, maar heel correct opgelost.

• Waar gekocht? Online

Fijne website en goede verpakking

De website was duidelijk en overzichtelijk om vanaf te bestellen. De bestelling werd daarna ook snel verwerkt en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Het product werd geleverd op de opgegeven datum en deze was goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden ontstaan.

• Waar gekocht? Online

camera netjes en snel ontvangen, maar waar is de klantenservice?

Ik ontving geen bevestigingsmail van mijn bestelling (lag aan mij denk ik, wss een spelfout), dus stuurde ik een bericht naar de klantenservice via het contactformulier. Nu is het ruim een week later, maar nog steeds geen antwoord of bevestigingsmail gekregen. Levering was snel en de camera was netjes verpakt, dus daar geen probleem, maar waar is de klantenservice? Heb ik wel garantie zonder emailbewijs dat ik überhaupt iets had gekocht?

• Waar gekocht? Online

Toestel besteld, keurig gebeld, helaas niet op voorraad. Zwart op voorraad en bestelling aangepast en volgende dag in huis. Klasse

Leveren niet volgens afspraak

Ik betaal extra voor avondbezorging en dan komt de postbode toch overdag én op dag die ik niet gekozen heb. Moet ik wederom betalen voor avondbezorging

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP