Snelle levering en goede info

• Waar gekocht? Online

Everything went super from oder to pick up!!

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Perfecte service , in de ochtend besteld en na twee uur kon ik mijn produkt ophalen

Goed te doen bestellen en ophalen , top

• Waar gekocht? Theresiastraat

Geweldige Firma !

Zeer correct geholpen, bestelling zelfs binnen de afgesproken tijd ontvangen , Ben zeer tevreden !!

• Waar gekocht? Online

Geweldige service en snelle levering na "op voorraad" e-mail.

Geweldige service en snelle levering na "op voorraad" e-mail. Artikel was uitverkocht, maar na een kleine periode kregen we een e-mail dat het weer beschikbaar was. Dus direct de gewenste aantallen besteld, en na 2 dagen zouden ze in huis zijn.

Vlotte levering

Duidelijke website en vlotte levering

Zeer goede ervaring

Een camera accu besteld. Eerst via de chat of deze ook daadwerkelijk op voorraad was. En dat was het geval. Zaterdag besteld en dinsdag in huis. Keurig.

• Waar gekocht? Online

Een nikon d5600 besteld in de ochtend, en kon hem meteen in de middag al omhalen. Altijd vriendelijk personeel!

Snel en deskundig advies

Via de chat functie advies gevraagd. De response was snel en duidelijk. Het gevraagde artikel kon ik een dag later al ophalen in Nootdorp

• Waar gekocht? Nootdorp

De bestelling was op tijd

Geweldige Camera, Super Service en Fantastische Levering

Ik was opzoek naar een spiegelreflex camera die goed te gebruiken was als instapmodel. Op de website van NEBO kon ik uitgebreid de uitleggen en recommandaties lezen, je kan zien dat ze gespecialiseerd zijn. De keuze in camera's is ruim op de website en ook voor een goede prijs (niet minder belangrijk). De levering was ontzettend snel en alles was goed ingepakt en beschermd. Ik ben ontzettend blij.

Vriendelijke service

Product via internet besteld en conform de coronamaatregels dezelfde dag opgehaald.

Goede kwaliteit, snelle levering

De webshop van NEBO vind ik mooi en overzichtelijk. Ruim assortiment goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Ik bestelde een zwarte Lowepro heuptas voor mijn camera. Er stond vermeld dat deze niet op voorraad was. Omdat ik het niet per direct nodig had, toch besteld in de verwachting dat het na een paar weken wel zou komen.. had ik de tas ineens na 3 dagen al in huis! Wel de grijze in plaats van de zwarte. Omdat ik deze ook prima vind, hierover geen contact opgenomen met de klantenservice. Scheelt weer een hoop gedoe. Al met al dik tevreden over de kwaliteit en levering.

Prima.

Snel en goed geregeld.

Goed.

Prima. Op tijd geleverd.

• Waar gekocht? Online

Prima bedrijf wat snel reageert op vragen. Klantgericht dus.

Handschoenen in lastige maat besteld, waren op voorraad. Zijn opgestuurd maar ging iets mis in de mail van PostNL. Vraag gesteld die dezelfde avond beantwoord werd met alle goede data erin. Dag later ontvangen. Goede service. Zeer over te spreken.

• Waar gekocht? Online

Makkelijk dat je het kan ophalen in de winkel.

Nog niet tevreden

Ben nog niet helemaal tevreden , ik krijg de printer niet aan gesloten op de pc

• Waar gekocht? Nootdorp

Ik ben goed en snel geholpen.

In de ochtend gebeld ent oen via internet besteld en smiddags op gehaald.

Goed, compact en veelzijdig

Handig omdat je niet met een kabel vast zit aan de PC of oplader. Gewoon gemakkelijk mee te nemen. SD kaart erin en scannen van foto's negatieven of dia's is een eitje.

Usb hubs 2.0 en 3.0

Heb usb hubs besteld 2.0 en 3.0 snel geleverd en goede kwaliteit en niet duur ben er blij mee

super snelle levering

snelle levering aan huis

• Waar gekocht? Theresiastraat

Wel op voorraad en snelle levering

Zocht een Nikon lens die bij de nog bekendere fotografie webshops niet op voorraad was, maar bij NEBO wel. Top service en snelle verzending!

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP