Fotocamera voor een mooie prijs

Vorige week een Panasonic fotocamera besteld, Bij Nebo was hij in de aanbieding. Volgende dag was hij al binnen. Was goed verpakt, en de doos was onbeschadigd.

• Waar gekocht? Online

Goede en heldere service en communicatie.

Goede en heldere service.

• Waar gekocht? Theresiastraat

Eerste keer iets gekocht

Prettige webshop en ben aan de telefoon wel goed geholpen. En het artikel wat ik moest hebben was hier voorradig en ook het goedkoopste.

Prima zaak!

Ik heb regelmatig iets gekocht bij Nebo met goede ervaring. Mijn eerste camera kocht ik er en ook hebben ze alles wat ik daarna nodig had. Laatst had ik iets overhaast gekocht waar ik eigenlijk geen gebruik van ging maken. Ook het retourneren ervan was geen probleem.

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Snelle verzending, keurig en goed verpakt. Tekenen voor ontvangst. En vriendelijk en goed telefonisch contact.

• Waar gekocht? Online

Heldere website met snelle levering

Mooie nieuwe olympus camera aangeschaft bij nebo. Dankzjj heldere website, scherpe prijs en goede uitleg snel bezorgd. Geweldig.

vriendelijke en persoonlijke service

De lens die ik wilde was op voorraad, helaas niet meer in de kleur die ik wilde maar werd daar netjes en vriendelijk over gebeld en wat ik wilde. De dag erna kon ik mijn lens ontvangen.

Geen opmerkingen

Bestelling ging soepel, geen klachten. Bestelde monoculair is prima

• Waar gekocht? Online

Snel en netjes verpakt geleverd

De vijf sterren zijn enkel gebaseerd op het bestelproces. Ik heb (gelukkig) nog geen beroep hoeven doen op aftersales dus dat kan ik dan ook niet beoordelen. Het product was goed geprijsd, netjes en zonder onnodige hoeveelheden verpakkingsmateriaal verpakt verzonden en ook zonder schade thuisbezorgd. Ik kende dit bedrijf niet maar tot nu toe prima te reden dus wellicht dat ik er vaker ga bestellen.

Betrouwbaar.

De fotospecialist doet wat beloofd wers.

Geweldige service

Ze zijn heel attent rn alert als je een foto wilt laten afdrukken en de resultaat zal niet naar behoren zijn. Dan word je gebeld en wordt er besproken naar de mogelijkheden. Top

• Waar gekocht? Leyweg

super snel

'S middags kwart voor 4 besteld, kwart voor 5 de track en trace code binnen en volgende dag bezorgd. Super.

Zeer behulpzaam en eerlijk

Telefonisch contact gehad over een pre-order waarbij ik goed ben geholpen en de termijnen voor levering eerlijk werden verteld. 'We verwachten eigenlijk wel dat de termijn nog een keer opschuift omdat de leverancier dat eerder heeft gedaan.' Daardoor heb ik mijn verwachtingen kunnen bijstellen. Vervolgens nog een keer gebeld met een andere vraag over een accessoire en wederom uitstekend geholpen!

• Waar gekocht? Online

snelle levering, zeer concurrerende prijs

Mijn aankoop was scherp geprijsd en snel geleverd. Goed verpakt, jammer dat de courier het pakketje achter mijn auto plaatste toen ik niet thuis was.

snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding

• Waar gekocht? Online

Snelle verzending, goed verpakt en blij met m'n nieuwe camera!

NEBO had als enige nog de gewilde Ricoh GR IIIx op voorraad. Online besteld, en de volgende dag in huis, met een persoonlijk briefje erbij – altijd een leuk gebaar. ;-) De camera was keurig verpakt en leek gelukkig gloednieuw en niet eerder gebruikt/geopend (is helaas niet altijd gegarandeerd met online aanbieders waar je wettelijk gratis mag retourneren binnen 14 dagen). Inmiddels al flink wat mooie plaatjes mee geschoten, dus kortom: heel blij met mijn aankoop bij NEBO!

Goede ervaring

Zeer snelle levering zoals afgesproken

• Waar gekocht? Online

Goede communicatie, doen wat ze beloven.

Ik heb een mooie camera bij ze gekocht, 5 jaar garantie is mooi meegenomen.

prima service en snel

Snel en accurate antwoorden via de chat

Perfect!

Snelle levering. Alles goed verpakt.

• Waar gekocht? Online

Product goed geleverd, rest wat slordig

De online gekochte "Nikon Z teleconverter 2.0x" werd snel en goed geleverd. Dat was prima. In de mail kwam echter geen aparte factuur, waardoor de op de website beloofde 5 jaar garantie minder zeker voelt. Ook werd een workshop digitale fotografie beloofd waarvan ik verder niets heb gehoord.

camera was snel geleverd

Mooie foto’s, snelle levering

Ik had snel vergrotingen nodig van foto’s in verband met een begrafenis. Die werden ook snel geleverd. De kosten voor versnelde afhandeling waren wel hoog maar dat was is dit geval nodig.

• Waar gekocht? Online

de foto is niet in zijn geheel afgedrukt.

teleurgesteld

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Prima service, snelle levering

Onlangs online een camera hier gekocht. NEBO was de goedkoopste. Binnen 2 dagen keurig verpakt in huis. Ook bij vragen zijn ze snel telefonisch of via de chat bereikbaar en netjes te woord gestaan. Prima service!

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP