Al jaren klant! Nu op t web!

Dolblij met mijn canon printertje... totdat de inkt op was... normaaal ga je dan naar de winkel maar die was gesloten! Gelukkig is er de online winkel, en zo had ik mijn nieuwe pakje papier en inkt cartridge een paar dagen later in huis..

• Waar gekocht? Online

Netjes en goed afgeleverd .

Goed en netjes gehandeld. Super

• Waar gekocht? Online

Snel thuisbezorgd en goede (huismerk) cartridges!

Snel thuisbezorgd en goede (huismerk) cartridges!

Toppie

Canon Pixma MG3650S: Besteld in dec. 2020 voor levering 1e week 2021. Geleverd volgens afspraak. Uitgepakt en geïnstalleerd. Fluitje van een cent met duidelijke aanwijzingen in Nederlands. Werkt zelfs gelijktijdig via LAN aansluiting voor PC èn Wifi voor de mobiele apparaten. Zeer tevreden over de communicatie met NEBO te Den Haag. Toppie.

• Waar gekocht? Online

Vriendelijk en snel geholpen via de telefoon

Overzichtelijk, snel , scherp prijzen

Eerste bestelling en zeker niet de laatste

NEBO

Ik kan u nog geen beoordeling geven, omdat ik het gekochte product nog niet heb ontvangen. Ik kan dus ook geen aantal sterren aangegeven, maar omdat ik dit bericht anders niet kan versturen, heb ik 5 sterren aangeklikt. U mag hier echter geen enkele waarde aan hechten.

Correcte en snelle levering

De levering correct en tijdig uit gevoerd. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen. Tip: De gebruiksaanwijzing zou uitgebreider mogen zijn, voor gebruikers, die niet zo sterk zijn in computer gebruik (zoals ikzelf)

Uitstekend en snel

Na telefonisch contact met de winkel online een bestelling bij ze geplaatst. Deze werd de volgende dag keurig verpakt afgeleverd. Vriendelijk en deskundig advies.

• Waar gekocht? Online

Goed aanbod en deskundige infotrmatie

Ook in barre tijden van corona is er behuilpzaamheid bij NEBO. Dat is een prettige ervaring.

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Snelle levering voor een mooie prijs

Om mijn oude hobby weer op te pakken wilde ik weer een Nikon camera, maar had geen budget voor een nieuwe. Na veel zoeken op Marktplaats waar je de boel niet altijd vertrouwd, kwam ik perongeluk op de website van NEBO. Hier stondeen Nikon D90 met objectief en de tekst nog geen 3000 kliks. Ik dacht een schrijffout, maar ook 30.000 kliks had ik nog OK gevonden voor deze prijs. Op zondag besteld en dinsdag in huis en tot mijn verassing slechts 2783 kliks. De camera is zoals belooft ook in goede staat. Een winkel die zijn woorden na komt en snel levert tegen het geweld van de grote concerns. Petje af en een dikke 9. Iets meer informatie en foto's op de website over de camera had leuk geweest en had geleid tot een 10.

Super snelle bezorging in deze drukke tijd van mijn Lumix FZ 1000 MK2

Dankzij de goede service van chat sessie met vragen van mijn kant, alles duidelijk uitgelegd door Robert besloten om toestel hier te bestellen, was binnen 24 uur afgeleverd. Dit toestel ga ik komende weken eens uitproberen Top bedankt As

• Waar gekocht? Online

Camera was goedkoper dan bij de echt grote leveranciers en ondanks corona en kerstperiode netjes de volgende dag bezorgd.

Snelle levering keurig verpakt

Mijn diascanner werd vlot bezorgd. De suggestie om een SD kaart erbij te kopen heb ik gelukkig ter harte genomen. Zorgvuldig verpakt kwam alles aan. JB

Goed en snel geregeld!

Ivm sluiting wegens de huidige maatregelen telefonisch contact opgenomen voor online bestellen. Erg goed geholpen en ook nog eens snel geleverd!

Fantastisch!

Nebo levert topkwaliteit in zowel producten als service. Nadat Bever Sport mij na 3 dagen (met 24/12 als leverdatum) op 23/12 verteld dat mijn bestelde telescoop niet geleverd kon worden (nadat ikzelf contact had gezocht over de status van mijn bestelling), moest ik op zoek naar een oplossing omdat het een kerstcadeau voor mijn vrouw betrof. Hierdoor kwam ik bij Nebo uit. Ik heb een nieuwe telescoop bij hen besteld en vroeg of ik het de volgende dag (24/12) alsjeblieft in één van hun winkels kon ophalen. Op 24/12 werd ik door Nebo in de ochtend gebeld en werd mij verteld dat ik de telescoop vanwege Corona helaas niet in de winkel kon ophalen. Als oplossing waren zij bereid om de telescoop dezelfde dag persoonlijk naar mijn huis te bezorgen. Wat een helden! Wij hebben vandaag veel tijd aan de telescoop besteedt en hebben uiteindelijk uiterst genoten van de eerste zeer duidelijke beelden van de maan! Met dank aan de mensen en de buitengewone service van Nebo hebben wij van een heerlijke kerstavond kunnen genieten. Hartelijk dank hiervoor! Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een voorspoedig Nieuwjaar! Familie Lee

• Waar gekocht? Online

Snelle verzending en goed verpakt

Uitstekend vanaf het bestellen, gedurende de verzending tot het unboxen van de doos!

Complimenten alleen

Een goede service, begripvol wegens kids die thuis zitten en graag wilden favoriete kleurplaat uitprinten en inkt was op. Aangezien alles dicht is werd er begrip getoond, telefonisch besteld, betaald en werd de zelfde dag thuis bezorgd Heel erg bedankt kids waren erg blij mee. Complimenten er voor alleen Vooral in deze rare tijd Bedankt

• Waar gekocht? Leyweg

prima geregeld

best een leuke Canon printer voor die prijs

• Waar gekocht? Theresiastraat

Zeer goede service en klanten communicatie

Een zwarte camera was helaas niet meer beschikbaar dus werd mij direct een rode aangeboden ipv de zwarte. Ook werd ik direct geholpen toen ik niet begreep waarom de flits het niet meer deed.

Goed. Snel geleverd.

Via chat info gevraagd over dia scanner Reflecta X-33. Naar tevredenheid geholpen. Besteld. Snel en netjes geleverd.

Fantastische service

Ondanks de Corona crisis werd mijn printer thuisbezorgd door Nebo

Prima service en snel

Dikke duim

snelle service

Goed, voordelig en betrouwbaar

Ik heb een Canon Selphy printer gekocht. Werdstipt en goed geleverd. Ikkan niet verzinnen wat ze beter hadden kunnen doen.

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP