Prima, snelle levering, fijn apparaat.

vlot geleverd

vlot geleverd

Zijn de beste

Heb ervaring met foto printer van canon selpfy .maar die had geen WiFi en kon niet updaten. Was 18 jaar oud

• Waar gekocht? Online

Ze doen meer dan ze beloven! Gedroomde webshop. (En ik ben geen familie!)

Perfecte verwerking van mijn order. Supersnel, ondanks topdrukte voor de Kerst.

• Waar gekocht? Korte Poten

Snelle levering . Ik had een gebruikte lens gekocht deze zag eruit als nieuw . Geen enkel probleem gehad . Volgende aankoop weer bij NEBO.

Niet slecht

Graag had ik een overzicht gezien van welke onderdelen ik zou kopen zoals bv de kabel, toestel, batterij, wel of niet een aparte oplader etc. De on-line chat service werkte snel maar ik zou niet hoeven te vragen welke onderdelen de koop bevat.

Vlugge levering

Artikel eerder geleverd als aangegeven zelfs.

Fijne klantenservice: snel geholpen

Via de website van NEBO had ik een camera-accu besteld en aangegeven dat ik deze bij een vestiging in de buurt wilde ophalen. De accu was volgens de website beschikbaar en heb ik direct online betaald. Dezelfde dag (zaterdag) werd ik gebeld dat mijn accu al klaar lag om op te halen bij de vestiging. Toen ik deze wilde ophalen op woensdag leek de accu daar echter niet meer aanwezig te zijn. Na contact met de klantenservice bleek de accu toch op de vestiging te liggen en kon ik deze alsnog direct ophalen. Blijkbaar was er een misverstand geweest waardoor de winkelier niet goed begrepen had dat ik een bestelling via de webshop kwam ophalen i.p.v. een bestelling die in zijn winkel was geplaatst. Ik ben snel en fijn geholpen door de klantenservice en ook de winkelier was vriendelijk. Het telefoontje dat ik na het plaatsen van de bestelling kreeg dat de accu kon worden opgehaald is heel netjes, maar het lijkt me fijn om dit voortaan ook per e-mail te bevestigen aan de klant. Dan kan deze de bevestiging eventueel ook laten zien aan de winkelier ter verduidelijking.

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Goede service.

Snelle reactie en retourneren ook prima.

• Waar gekocht? Online

De enige winkel die gewoon levert tijdens black friday, overige winkels alleen stuntprijzen maar geen voorraad. Heel blij met mijn nieuwe aanwinst.

• Waar gekocht? Online

Besteld en geleverd binnen een dag voor een schappelijke prijs

Ik heb een memory kaartje besteld en deze is netjes en snel geleverd. Ervaringen in de winkel (Korte Poten) zijn ook prima!

• Waar gekocht? Online

Overzichtelijk en super snel geleverd! Zelf vlak vóór Sinterklaas.

Camera online besteld. Goede, duidelijke En complete info op website, goede prijs/kwaliteit verhouding en supersnel en netjes geleverd.

• Waar gekocht? Online

Service zoals beloofd, prima geregeld.

Ondanks de drukte bij de pakketbezorgers werd de bestelling keurig binnen de aangegeven tijd bezord.

Snel en betrouwbaar

Bij NEBO de Canon Selphy met kit besteld, deze was goed geprijsd en op voorraad. De bestelling was de volgende dag al bezorgd. Goede ervaring.

• Waar gekocht? Online

betrouwbare aanbieder op fotografie artikelen

betrouwbare aanbieder op fotografie artikelen, geleverd zoals wordt benoemd op de website.

• Waar gekocht? Online

Ondanks de drukte toch keurig volgende dag geleverd

Ondanks de drukte toch keurig volgende dag geleverd. Zeer tevreden. Ook website en bestel en betalingsprocedure erg goed.

• Waar gekocht? Online

Fijne winkel en altijd goed en vriendelijk advies

De webshop order in de winkel opgehaald. Shop local!

• Waar gekocht? Nootdorp

Gebruikersvriendelijke webwinkel en snelle levering

De prijs is erg concurrerend, de webwinkel is gebruikersvriendelijk en de levering is snel.

• Waar gekocht? Online

Prima site, snelle en correcte afhandeling en levering

Alles verliep snel en vlot. Korting per stuk werd niet goed verwerkt bij bestelling van 4 stuks. Toch besteld en betaald. Bij opmerkingen "kortingsprobleem" vermeld. Keurig direct de volgende dag een persoonlijke e-mail, waarin bevestigd werd dat het missende bedrag aan korting overgemaakt zou worden. Prima service!

Snelle levering volgens afspraak

De Canon Selphy CP1300 printer via Nebo gekocht. Geen spijt van. Levering was dan wel niet de volgende dag (claim website), maar met 48 uur (dag erop) is het nog steeds snel.

• Waar gekocht? Online

De website is duidelijk en helder bestelproces. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Aflevering zoals beloofd ook de volgende dag.

Snelle accurate bestelling verwerkt

Kijk me ook leuk om de gratis workshop te doen Top ook ..de 5 jaar garantie!

• Waar gekocht? Online

Heel snel levering en goed service.

Heel aardig mensen in Theresiastraat winkel en mijn nieuw camera was snel geleverd via post.

gewoon, snel en goed

Bestelling op tijd ontvangen, goede informatieverstrekking over de evering.

• Waar gekocht? Online

Vandaag besteld en morgen in huis.

Na contact te hebben gehad via de chat , de Panasonic Lumix BMC FZ-300 besteld. Er kwam gelijk een bevestiging via de mail en volgende dag werd het al bezorgd. Keurig verpakt , dus gewoon goed.

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP