Open verpakking

Levering was snel maar kreeg mijn lens in een open verpakking. Met andere worden de lens is uit zijn originele verpakking gehaald.

Vriendelijk geholpen

Zeer bekwaam personeel die weet waar ze het over hebben.

• Waar gekocht? Nootdorp

Geen idee

Ik vind het nogal voorbarig en onbeschoft overkomen om een ‘Deel uw ervaring’ e-mail te sturen en te vragen om een beoordeling terwijl ik het product nog niet eens heb ontvangen.

prima service, uitstekende communicatie

bestelling kwam wat later binnen dan gepland door problemen bij de leverancier, maar we werden door Nebo keurig op de hoogte gehouden zonder zelf in actie te hoeven komen - pro-actief, meedenkend, voelt als een echte winkel

• Waar gekocht? Online

Prima verpakt, snel verzonden, goede prijs. Niks op aan te merken.

• Waar gekocht? Theresiastraat

Vriendelijk en proactief personeel

B

• Waar gekocht? Theresiastraat

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs van de webcam, gesloten verpakking en op tijd bezorgd

Fantastische service!

Door een fout van mijn kant is de printer weer teruggestuurd door de Jumbo.....NEBO deed nergens moeilijk over en sturen de printer,kostenloos,weer naar mij toe,top!

• Waar gekocht? Online

Snelle levering, prima prijs.

Overzichtelijke site, en gedaan wat beloofd is. Als extra gratis 5 jaar garantie!!

• Waar gekocht? Online

Hoewel de producten niet allemaal tijdig geleverd konden worden, was de communicatie hierover bijzonder goed.

Betrouwbaar, goede prijs.

Ondanks de corona crisis toch snel geleverd.

• Waar gekocht? Online

Mooie deal voor tweedehands lens

Lens in prachtige staat van Fuji en snel geleverd. Top service!

• Waar gekocht? Online

Snel en met extra garantie en cursus

Ik ben verrast door de vlotte levering, de goede communicatie en de extra's, zoals 5 jaar garantie en een gratis workshop fotografie. Top.

• Waar gekocht? Online

Zeer goed met snelle levering.

Ik heb een camera gekocht en alles ging beter dan bij Amazon. Geen problemen en levering was makkelijk.

goed en snel

zeer snel geleverd

• Waar gekocht? Online

Snel geleverd en goede communicatie.

Een printer besteld. Had hem de volgende dag in huis. Goede communicatie mbt bezorging en track and trace.

Een probleemloze aankoop

Duidelijke website, zeer vlotte verzending.

Prima!!

• Waar gekocht? Online

De printer was de dag na bestelling meteen binnen en heel goed verpakt.

• Waar gekocht? Online

Correcte levering en zeer goede hulp bij vragen

Na aflevering van mijn Leofoto PAN-02 had ik nog wat vragen. Ik ben bij de beantwoording daarvan uitstekend geholpen door de klantenservice.

Ingewikkeld om de camera te installeren voor een man van 82 jaar

Ingewikkeld om de camera te installeren voor een man van 82 jaar. Ik bedoel het garantiecertificaat. Mvrgr. C J van der Doef

• Waar gekocht? Online

Beste prijs. Verder gewoon binnen een paar dagen geleverd.

Gekozen omdat ik de Canon TS5351 printer nergens tegen een betere prijs kon vinden. Tijdens de Corona-cjrisis duurde het enkele dagen tot het geleverd werd.

snel en prima

heel goed

klantvriendelijk

Online bij NEBO een foto album gekocht. Binnen een half uur na de bestelling werd ik gebeld door een medewerker van NEBO dat de levertijd van het album 1 dag langer zou duren. Ik heb dit klantvriendelijke telefoontje als zeer prettig ervaren. En zoals beloofd werd de bestelling geleverd op de afgesproken datum.

• Waar gekocht? Online

Hoogwaardige kwaliteit foto op forex print

Goede service en hoogwaardige kwaliteit van de print op forex. Als semi professionele fotograaf ben ik kritisch op de kwaliteit en afwerking. Beiden naar volle tevredenheid tegen een scherpe prijs

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP