Fijne zaak die zijn beloften nakomt.

Camera is in goede staat ontvangen. In eerste instantie op dinsdag bezorgen maar het werd een dag eerder. Ga zo door Nebo.

Hele goede service

Hele snelle service, goed contact, snelle levering

• Waar gekocht? Online

Great customer service but webshop needs optimizing

Nebo offers a more enhanced services online than most other vendors competitive in the same market e.g. Hema. We were a little confused navigating through the online ordering process, especially at check out when selecting store pickup versus home delivery. In store assistance and through email was excellent.

• Waar gekocht? Korte Poten

Prima Fotowinkel

Betere prijs dan andere fotowinkels voor een Nikon AF-S 50mm 1.8. Deze was helaas niet op voorraad. Communicatie hierover via email was snel en duidelijk. Lens werd, zoals beloofd, 2 weken later bezorgd. Kortom, prima prijs en service van NEBO.

• Waar gekocht? Online

Goede prijs en snel geleverd

Duidelijke website met volledige informatie. Fototoestel DMC TZ100 voldoet uitstekend. Mooie kleuren en scherpe foto's Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop!

Goede prijs, degelijk verpakt

Betere prijs dan andere aanbieders voor wat ik zocht: DC-G9 met Leica lens 12-60. Werd niet de volgende dag geleverd. Dat was wel via de site beloofd. Pakket was uitstekend verpakt en kwam onbeschadigd aan. De lens selectie op website zou beter kunnen: je kunt niet selecteren op lens vatting. Uiteindelijk wel gevonden wat ik wilde, maar via Tweakers.

Uitstekend!

Zowel in de winkels als online. Vakkundig personeel. Goede service, snelle levering en lage prijzen. Een aanrader!

Goede prijzen, goede service

Tijdens de feestdagen was er wat onduidelijkheid over wanneer e.e.a. geleverd zou worden. Ik heb hierover opgebeld en werd zeer vriendelijk geholpen. De bestelde producten werden netjes afgeleverd.

Snel en goed advies

Nadat ik mijn bestelling online had gedaan heb ik er voor gekozen deze af te halen in de winkel. Waar ik deze al snel kon ophalen. In de winkel kreeg ik bij het afhalen nog goed advies over het product.

• Waar gekocht? Online

Snelle levering, bestelling goed afgehandeld

• Waar gekocht? Online

Fijne winkel, zowel via internet als ter plekke in de zaak.

Concurrerend, accuraat en snel. Met goed advies en hulp in de winkel.

Fantastische service

Bestelling vlot en correct ontvangen!

• Waar gekocht? Online

gewenste product tegen de laagste prijjs, snel en gratis thuisbezorgd

Nadat ik had vastgesteld dat NEBO het door mij gewenste product (Nikon groothoeklens) tegen de in Nederland scherpste prijs kon leveren ben ik eerst gaan kijken in Den Haag (waar ik moest zijn voor familiebezoek) in een van de 5 of 6 filialen (Leyweg), om een gevoel bij de winkel te krijgen. Dat gevoel was goed. Een tijdje later besloot ik de lens te bestellen. Dat ging gemakkelijk via de website. Vervolgens werd de lens ondanks de kerstdrukte snel bezorgd in een degelijke verpakking.

I totally recommend!

Great articles ,best prices and fast shipping happy

Goedkoop en snel geleverd

Op tweakjes goed en de goedkoopste voor de Panasonic camera die ik wilde hebben. Snel geleverd.

• Waar gekocht? Online

De Nikon Z6 online gekocht en afgehaald op de Frederik Hendriklaan waar ik zeer plezierig geholpen werd. Nebo heeft niet alleen zeer concurrerende prijzen maar ook veel vakkennis in huis.

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Erg blij met mn aankoop DSC RX100

Bestelling geplaatst bij NEBO, niet alleen vanwege de mooie prijs. Snelle reaktie, snel in huis! Verzending goed. Verpakking goed. Inhoud goed. Kortom n aanrader!

• Waar gekocht? Online

Aardige mensen aan de telefoon

Volgens mij verstand van zaken En goed en duidelijk advies over mijn nieuwe Sony Hx 400v

Super service m

Ik had onlangs wat analoog rolletjes gekocht en afgehaald, En de desbetreffende verkoper gaf zeer nuttige advies wat ik zeker aan had bij een volgende aankoop.

• Waar gekocht? Leyweg

Vriendelijk en professioneel geholpen

Online een camera en hoesje besteld, opgehaald in de winkel. Daar vriendelijk en professioneel uitleg gekregen. Ze hebben echt kennis van zaken. Thuis gekomen bleek er een klein scheurtje in het hoesje te zitten. Dit werd toen ik een paar dagen later terug ging zonder probleem omgeruild.

• Waar gekocht? Theresiastraat

Nebo doet het!

Als je doet wat je belooft, is het de klant die je gelooft!

• Waar gekocht? F. Hendriklaan

Very fast service, good quality products.

Vlotte levering

Vlotte levering , camera conform de verwachtingen. Bijgekregen fotoworkshop zat er niet bij. Is na een e-mail meteen verzonden. De naam workshop is ee groot woord voor de geleverde hand-outs. Het was gratis maar het pastte niet bij het beeld dat ik me Neblu had gevormd. 7

Perfect bedrijf

Ondanks melding dat product veel later geleverd zou worden, werd het toch op tijd geleverd met daarbij nog een attentie.

Snelle verzending , goede prijs , mooie site

Ik zocht een kleine camera, even gegoogle’t en had hem gevonden. Met een prachtig hoesje erbij Kortom bij Nebo

28 Theresiastraat

Den haag 2593 AP