Snelle levering en een goede prijs
Overzichtelijke website. Je kunt kiezen tussen ophalen in de winkel of bezorgen. Prima prijs, beter dan bij andere online-shops. Enige dat tegenviel was de belofte dat voor middernacht besteld levering de volgende dag zou plaatsvinden. Dit was niet het geval helaas.
Vlotte levering van Sony camera en lens.
Nergens zo’n goede deal gevonden voor wat ik nodig had. Pakket was goed ingepakt en werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.
Erg leuke sfeer in de winkel en een sterke communicatie binnen het bedrijf. Daarnaast hebben de producten ook een schappelijke prijs. Zeker een aanrader!
Prompte reactie op mijn vragen online vooraf aan de aankoop, duidelijke productbeschrijving, gunstige prijzen alsmede garantie aanduiding etc. en snelle verzending.
Vanmiddag een fotocamera gekocht in de winkel in het centrum aan de Korte Poten. Wat een vakkundige verkoper, en wat een fijne benadering! Alle aandacht voor ons, veel geduld, veel antwoorden op onze vragen. Erg vriendelijke jongen! Dit is veel fijner dan online een camera kopen. Ben benieuwd naar de foto’s!
Fototoestel besteld, maar op het moment, dat prijs ging omhoog met enkele euro's. Met Nebo gebeld (vrijdag middag 17:45 uur!) en toch prijs werd onmiddelijk aangepast, zonder enige probleem en ook zeer vriendelijk. Ondanks, dat iedereen in werkend Nederland was al weekend aan het vieren. Hierbij wil ik nogmaals herhalen : het is vervelend moment voor verkoper en de klant, maar was zeer vriendelijk en snel opgelost! NEBO BEDANKT! Waaroom geen 5 sterren? - er is klein misverstand geweest over verzenddatum, totaal misschien niet zo relevant. S.A. uit Amstelveen
Mooie combinatie van goede prijzen en persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid in de winkels. Kunnen anderen (fotowebshops en fotowinkels) van leren.
IK heb de Body van D200 gekocht en ben zeer tevreden. Werekt perfect en kan NEBO aanraden aan iedereen die goedkoop een goed produkt wil kopen !!
Snelle service. Inderdaad, vandaag besteld ,de volgende dag geleverd. Keurig verpakt. Ik kocht de Lumix TZ 95. Beste prijs . Ook accessoires (Accu en SD-kaart) zijn prima en goede prijs. Dit keer online gekocht omdat we geen tijd hadden om naar de winkel te gaan ( woon niet in Den Haag) . l
Ik heb voor NEBO gekozen omdat ze mijn Tamron 17-28 lens wel op voorraad hadden en ze ook winkels hebben en dat is wel zo makkelijk als er iets mis met je product is. Ik ben ook in de winkel (korte poten) geweest en daar werd ik vriendelijk geholpen. Dus gewoon een echte foto winkel zoals het vroeger ook al was.
Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen en snel in huis. De voordelige prijs van de Nikon Coolpix P1000 was de doorslaggevende factor om deze camera bij Nebo te bestellen. Na de bestelling te hebben geplaatst werd de camera goed verpakt de volgende dag bezorgd.
Een printer besteld en opgehaald de volgende dag. De fotospecialisten hadden alles klaar staan in de winkel. Ook meteen antwoord van de hulpdesk van Nebo toen ik hun e-mailde.
Z6 van Nikon met FTZ adapter besteld en ook een Sony XQD kaart. Werd gelijk na bestellen gebeld dat de kaart woensdag werd. Alles netjes en op tijd geleverd. Fijn dat men hier eerlijk is. Als ik voortaan iets moet bestellen, dan word het hier.
Op maandag voor 17:00 uur een bestelling gedaan. Op de website staat: voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. Volgende dag nog geen bevestiging van bestelling per E-mail. Even bellen dan maar. Op de vraag of mijn bestelling is binnengekomen, na lang zoeken (ca. 2 min. aan de telefoon wachtend) krijg ik een bevestiging dat de bestelling binnen is en dat deze vandaag wordt verzonden. Op de vraag waarom geen bevestiging en al gisteren niet verzonden...? Komt de smoes dat de uiterlijke besteltijd van 23:59 uur niet voor alle producten geld...! ???? Wat overigens niet op de site staat vermeld, zeg ik nog even... Nee dat klopt, dat moet nog aangepast worden ...! An me hoela....! Grootste onzin en wat een kutsmoes...! Voor de rest prima product, maar dat is niet relevant omdat het overal te koop is.
Door de drukte was het wat drukker en kwam hij 1 dag later. geen probleem als ik dit netjes word gemeld, alleen had ik. mijzelf er wel al een dag eerder op verheugd. Ook kan ik mijn 'gratis foto cursus' nergens vinden, hopelijk word ik hiermee nog verder geholpen..
Ik was opzoek naar de Panasonic Lumix G9 + Leica 12-60mm lens voor een gunstige prijs. Deze vond ik op NEBO Foto & Electronica incl. 5 jaar garantie. Tijdens het bestelproces online rees er van mijn kant nog een vraag. Na contact te hebben opgenomen, werd ik telefonisch vriendelijk te woord gestaan door één van de medewerkers van NEBO Foto & Electronica Den Haag. Na de doos met camera en lens ontvangen te hebben, ben ik blij en tevreden man!
Ik heb via de website een vraag gesteld of een camera op voorraad was in de winkel en kreeg heel snel al een reactie per telefoon. De medewerker gaf aan dat hij de camera op voorraad had. Ik had de camera online besteld en kon het direct al ophalen. De winkelmedewerker was vriendelijk en erg behulpzaam. Had alleen verwacht dat de digitale fotografie cursus wat ik er bij kreeg ook echt een cursus op locatie zou zijn, bleek het een online cursus te zijn. Maar toch een zeer tevreden klant!
De gratis aangeboden workshop digitale fotografie was wat teleurstellend.
Op 11 juli een lens gekocht. Deze was niet het filiaal voorradig maar wel in een ander filiaal. Zonder te vragen werd aangeboden de lens naar het filiaal te brengen waar ik de aankoop wilde doen. Helemaal TOP! deskundige uitleg en heel vriendelijk personeel. Prima service!
Alle informatie over de camera op de site gevonden en ook de beste prijs. Na bestelling had ik de camera een paar dagen later in huis (zat weekend tussen).
Snelle antwoorden op online vragen waar je als klant wat aan hebt (ipv het gevoel dat geadviseerd wordt wat de verkoper het beste uit komt).
Klantvriendelijk, topkwaliteit artikelen, professioneel advies, snelle levering en back up services. Zeer tevreden met NEBO!
Prima zaak om fotomaterialen te kopen.
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP