Pluspunten
Meedenkend Snel levering Keurig
Pluspunten
Duidelijke site, je kan via de site in gesprek komen met vragen, snelle levering alleen kwam de TNT niet tussen 09:00 en 11:00 maar daar kan NEBO niks aan doen,
VerbeterpuntenEnorme doos voor een middelgroot doosje dat kan beter in mijn ogen.
Pluspunten
Ik ben erg blij met deze site. Na mijn camera gekocht te hebben had ik filters nodig, geen idee hoeveel mm ik nodig had. Ik heb de chat geopend en werd fijn geholpen en de juiste maat geadviseerd.
Pluspunten
Betrouwbaar, behulpzaam en kwaliteit staat voorop
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle reactie op mijn mail of iets in de webshop echt wel op voorraad was aangezien het toestel bijna nog nergens te krijgen was. En supersnelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Op zoek naar een gimbal voor mijn DSLR was deze bij NEBO aanzienlijk goedkoper dan bij de concurrentie en dus bij NEBO besteld. Netjes via de email op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en na een paar dagen (veroorzaakt door het weekend) bestelling keurig thuis ontvangen. Ik ben helemaal tevreden.
Pluspunten
Netjes de bestelling afgehandeld.
Pluspunten
Duidelijke bestelsite, snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs verhouding
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
alles geleverd zoals afgesproken: op tijd en netjes verpakt.
Pluspunten
Luisteren goed naar je wensen en geven dan goed advies zonder je iets aan te smeren. Zo kwam ik tot de aankoop van mijn camera, de Panasonic FZ1000. Ik gaf aan waar ik de camera hoofdzakelijk voor zou gebruiken waarbij NEBO aangaf dat de FZ1000 voor mij de beste camera zou zijn. En NEBO heeft gelijk! Prachtige camera met alle voorzieningen die ik wilde hebben.
VerbeterpuntenGeen! Ga zo door met goed advies geven.
Pluspunten
Snelle service, medewerker was zeer vakbekwaam en dacht goed mee
VerbeterpuntenGeen...
Pluspunten
Levering zoals beloofd, komen hun afspraken na! Prima en betrouwbaar bedrijf.
Pluspunten
Web bestellen is uitstekend verlopen. Goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen en snelle levering.
Pluspunten
Prima service.
Pluspunten
Duidelijke instructies, duidelijke site en snelle levering met handtekening.
Pluspunten
Snelle levering en prima bezorging
VerbeterpuntenCommunicatie ivm verzending.
Pluspunten
Werken snel en goed
VerbeterpuntenNog geen
Pluspunten
Bestelling werd netjes ingepakt en snel geleverd. Mijn vraag over de garantie werd ook snel en goed beantwoord. Aanbevolen!
Pluspunten
Overzichtelijke site, goede prijzen
Pluspunten
Prima website en winkel ( Fred.Hendriklaan) eerst in de webshop gesnuffeld, en toen ook m'n camera (Panasonic Lumix DMC-FZ1000) besteld en in de winkel afgehaald.
VerbeterpuntenGeen, werk al jaren met een Panasonic. Ik vind het alleen prettig dat er ook een fysieke winkel is.
Pluspunten
als je belt, snel antwoord. Op een vraag even een antwoord niet? meteen nagekeken. Vriendelijk. Hulpvaardig. Snelle zekere verzending.
Verbeterpuntenniet dat ik zou weten.
Pluspunten
Mooie producten en zeker de goedkoopste! Heb mijn camera vergeleken overal en kwam toch weer hier uit! Erg fijn. Gelijk de volgende dag bezorgd. Jammer dat ik de gratis fotografie cursus pas na 30 dagen krijg, want dan moet je in die tussentijd toch zelf de camera ontdekken terwijl ik dacht dat je die gelijk kreeg en meteen goed aan de slag kon gaan! Voorderest zeker nog een x hier bestellen!
28 Theresiastraat
Den haag 2593 AP