Filter

helaas was mijn bestelling niet in de winkel

Had aangegeven dat ik het bestelde artikel zou ophalen in de winkel. De opgegeven winkel had helaas het artikel (na een week !) nog niet ontvangen. Pluspuntje was wel dat het artikel nu gratis opgestuurd gaat worden naar mijn huisadres.

• Waar gekocht? Nootdorp

Online prima, winkel was beroerd

Online een Peak Design Slide Lite gekocht. Prima snel bezorgd in de winkel. Bij het afhalen stond er iemand die verstand van zaken had. Als die er eerder had gestaan had ik de band gewoon direct in de winkels gekocht. Helaas stond er in eerste instantie iemand die echt geen idee had. Ik vroeg om advies en hij kende de banden niet eens. En wat is het verschil tussen de Slide en de Lite? Meneer keek verbijsterd naar de doos en zei toen dat hij dacht dat het alleen de breedte was. Ja zo kan ik het ook. Misschien was het een invaller, maar wekt niet echt vertrouwen.

• Waar gekocht? Online

voorraad staat niet altijd goed op de site.

ik heb besteld, blijkt dat het niet op voorraad is. gelukkig heb ik wat anders kunnen kiezen maar wel jammer. een hele klantvriendelijk man, en hij reageert snel op mailtjes. :)

• Waar gekocht? Online

Alles netjes en snel verlopen.

• Waar gekocht? Online

Mooie producten, goede prijs en snel verzonden

Ik wist precies welke camera ik wilde . Gewoon besteld en snel in huis. Ik heb verder geen contact gehad of advies gevraagd

• Waar gekocht? Online

Goede prijs, snelle levering en prima service!

Camera gekocht voor onze dochter als verjaardagscadeau. Snel geleverd, binnen een dag. Super 5 jaar garantie en de camera heeft een mooie prijs. Dochter blij verrast met de panasoni lumix dmc TZ-90!

Goed Meedenken

Ik heb nog een paar vragen gesteld die keurig werden beantwoord. Via online besteld; keurig de volgende dag in huis.

Super tevreden

vanuit de zoekopdracht op internet naar een Canon printer kwam ik bij NEBO terecht. Veel printers op voorraad en direct leverbaar. De juiste printer stond er tussen, telefonisch contact gezocht, direct contact en heel vriendelijk te woord gestaan, de verkoper weet waar hij het over heeft, luistert naar de klant. super geholpen! via de website bestelt en de volgende dag al in huis.

Levering conform afspraak.

• Waar gekocht? Online

Zorgvuldig en volgens beloftes.

Zorgvuldig en volgens beloftes

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Prijzen op de site zijn bij veel cameras lager dan op andere sites. En de bestelling werd snel verzonden.

Servicegericht

Snelle reactie per mail en telefoon, kundig advies inhoudelijk over de keuzes qua specifieke professionele camera's

• Waar gekocht? Theresiastraat

mooie camera, prima prijs en levering volgens afspraak

mooie camera, prima prijs en levering volgens afspraak

• Waar gekocht? Online

Lens bestelt, binnen één dag in huis, super goed verpakt. Prima service.

• Waar gekocht? Leyweg

Super Blij

Wat tof van jullie om de Nikon Coolpix p1000 voor mijn man (dus uiteindelijk voor mij) vast te houden en op te sturen na betaling!!! Haha en dat er ook nog 1 tje net voor zijn neus verkocht was. Man man man jullie hebben 2 mensen héél gelukkig gemaakt echt super!!! Veel liefs van Martin en Astrid Ketelaars uit Nijmegen

• Waar gekocht? Online

Reflecta X66 gebruikt voor zw/kl. Kleinbeeld en middenformaat 6x6. Snel werkend. Formaat wisselen: balkje schuiven en negatief in ingesteld formaat en het werkt. Eventueel kleur corrigeren is ook mogelijk. TIP: regelmatig schoonmaak plaatje gebruiken, en zoveel mogelijk stofvrij.

• Waar gekocht? Online

De bestelde lens is snel en netjes afgeleverd.

De bestelde lens is snel en netjes afgeleverd.

sneller als aangekondigd

uitstekende service, vrijdags besteld, track en trace gaf een levering dinsdags maar de bestelling werd zaterdags al geleverd !

• Waar gekocht? Online

products that are difficult to find somewhere else

lightning fast delivery, great price and nice extras like 5 year warranty

Betrouwbaar

Snelle levering. 1 dag. Goed en snel contact via de chat. Vragen duidelijk beantwoord

• Waar gekocht? Online

keurig op tijd en volgens afspraak is het bestelde artikel afgeleverd

goede duidelijke website

• Waar gekocht? Leyweg

snel en correct geleverd

oude printer heeft zijn werkgedaan en mag met pensioen. Bij NEBO een vervanger uitgezocht en besteld. De volgende dag was deze binnen.

• Waar gekocht? Online

Een snelle levering van mijn bestelling.

• Waar gekocht? Online

Gebeld en zeer vriendelijk te andwoord gestaan perfect .

• Waar gekocht? Nootdorp

28 Theresiastraat