Erg vriendelijk personeel, klantgericht en snelle service!
Ik heb bij NEBO (Nootdorp) een accu gekocht voor mijn Canon systeemcamera. Ik was niet op de hoogte van deze winkel, maar via internet zag ik dat dit de goedkoopste aanbieder was. Toen ik de accu ging ophalen (internetbestelling) vroeg de persoon achter de kassa of ik eerder gehoord had van NEBO. Hij vroeg ook hoe ik bij hen terecht was gekomen en vroeg daarop door. Hij vertelde dat NEBO zich nu op andere manieren profileert en dat hij merkt dat dat andere klanten trekt (uit meerdere plaatsen). Daarnaast kreeg ik nog een folder mee om mijn camera GRATIS te laten schoonmaken in verband met de komende zomervakantie. Dit laat naar mijn mening zien dat een winkel echt geinteresseerd is in de klant, zicht wil krijgen op de markt en alles eraan doet om de klant beter te bedienen. Ik heb deze vraag nog niet eerder gehad van een verkoper. Dus voor mij een dikke aanrader! Accu was overigens ook van goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Ook richting andere klanten die op dat moment in de winkel waren.