Ik heb als leek (particulier) uitgebreid en deskundig advies gekregen inzake de aankoop van een set beveiligingscamera's. Ze denken goed mee. Daarbij nam KDB alle tijd. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en ook de nazorg is goed geregeld.
Een goeie webwinkel met kwalitatief top producten. Zelf 1 keer het verkeerde item besteld en dat is keurig opgelost. Echt een aanrader. En als ik dan toch een kritisch puntje mag benoemen is dat dat de site beter mag worden bijgehouden op het gebied van retouren. Mijn laatste retour is heel netjes verwerkt maar niet terug te vinden mijn pofiel. Ik ga hier in de toekomst zeker weer bestellen.
Goedkoper dan concurrentie en snelle levering. Helemaal top!
In het bestelproces kwam ik er even niet uit. Wilde een ophangbeugel in de kleur zwart en deze kon ik niet vinden. Op mijn vraag (in het weekeinde) werd vrijwel direkt gereageerd en kon ik mijn bestelling afmaken. Alles op voorraad dus de binnen 2 werkadegen alles geleverd. TOP gedaan
Zeer net en behulpzaam bedrijf. Word goed geholpen.
Ik had een maat beugel besteld die niet gangbaar was. Ze bellen netjes op om te vragen of ik de goede heb besteld. En ze hadden gelijk. Andere gekregen voor zelfde prijs. Allebij tevreden
na bestelling netjes en snel geleverd
Nu meerdere malen beveiligingsapperatuur besteld via deze site. Prima communicatie als er bijzonderheden zijn. Concurrerende prijzen.
Snelle levering. Kreeg antwoord op hulpvraag. Klantvriendelijk.
Gemakkelijk besteld. Snel verstuurd. Verpakking was wel erg groot voor slechts een adapter.
Goede website, goede communicatie en goede prijs
Naar aanleiding van mijn eerdere ervaringen met lange wachttijden bij het ontvangen van mijn bestellingen, heb ik bij mijn laatste bestelling opnieuw benadrukt dat ik bij mijn tweede bestelling via de chat had gevraagd of de camera's op voorraad waren. Ondanks de bevestiging dat ze op voorraad waren, moest ik na drie weken alsnog een e-mail sturen. Ditmaal werd mijn kwestie serieus genomen en ontving ik mijn pakket de dag na mijn bestelling.
Levering was later dan verwacht, maar ze hebben dit professioneel opgelost.
Bestelling geplaatst op maandag, momenteel woensdag en nog steeds niks vernomen. Next-day delivery gaat dus niet op. Telefonisch niemand te bereiken, want ze zijn op ‘vakantie’ en dat ze pas 23 augustus weer terug zijn. Dit staat nergens vermeld op hun website, indien mijn bestelling vrijdag niet geleverd is zal ik een chargeback indienen bij de creditcard maatschappij!
Bedankt voor je reactie. Op dit moment is ons kantoor gesloten en zijn wij er even tussen uit voor een vakantie. Hierdoor kan een reactie iets langer op zicht laten wachten. Wij hebben deze bestelling geannuleerd en het bedrag word aan u teruggestort. met vriendelijke groet, Team KDB Security
Geeft telefonisch goed en eerlijk advies, neemt de tijd voor een leek als ik en adviseert de juiste producten voor wat je nodig hebt. En smeert je niet het duurste aan met opties die je niet echt nodig hebt. Goede prijskwaliteit.
Ik heb nu al redelijk wat spullen gekocht bij KDB Security en ik blijf er graag terug komen. Goede services en advies wordt er gegeven, je wordt daar nog als klant behandeld. Vijf sterren voor KDB Security Allard
Snelle levering en vriendelijk geholpen tijdens het telefonisch contact
Super prettige ervaring
Snel geleverd en product zoals besteld ontvangen
Heel vriendelijk geholpen aan de telefoon en ook bij de installatie. Goed bereikbaar voor vragen. Kortom aanrader!
Goed koop advies, prijs en na verkoop blijven helpen.
Dick is altijd erg behulpzaam. Ondanks de vele vragen ondersteund hij altijd vriendelijk. Enorm bedankt
Snel gevonden wat ik nodig had in deze uitstekende winkel. snelle verzending en goede prijzen.