Voor de 2e keer spullen besteld bij dit bedrijf, altijd netjes op tijd en goed stevig verpakt! Ik kom hier zeker terug
Prima prijs, volgende dag geleverd en zeer netjes ingepakt. Topper!
Alles is goed aangekomen zoals besteld. Hebben alleen iets langer moeten wachten i.v.m. feestdagen.
Goede materialen tegen een zeer scherpe prijs. Transporteurs laten helaas wel flink steken vallen bij de bezorging. Aflevering bij afhaalpunt wenselijk
Snel en goed verpakt
Ik ben gedurende de aanschaf van de artikelen goed geholpen, niet alleen in de levering maar ook in de aftersales en hulp bij het in bedrijf stellen
Komen afspraken na.
Afspraak snel gemaakt, fijn advies gegeven, er wordt goed meegedacht. Ook installatie werd snel gerealiseerd!
Ik had hulp nodig met mijn dahua systeem. Zo enorm vakkundig op afstand opgelost ondanks de nodige uitdagingen
Degelijke en betrouwbare produkten en persoonlijk advies.
Donderdag(avond) besteld en maandag al in huis. Product kwam netjes verpakt. Dik in orde dus.
goed verpakt blij mee
Sta je dan zonder een apparaten stekker in huis.
simpel te bestellen en snel thuis.
Bestelling snel en gemakkelijk geplaatst. Bestelling kwam sneller dan in eerste instantie verwacht. duidelijke informatie en afspraken met betrekking tot de levering
Helaas niet de volgende dag in huis, mollie had even een storing, wellicht dat het daar mee te maken had, maar direct telefonisch contact om de bestelling alsnog af te ronden
Product zoals omschreven binnen 24 uur geleverd. TOP.
KDB staat ook na de aankoop voor goede service en ondersteuning.
Afspraak via mail gemaakt voor hulp op afstand.Verbinding met de cameras was niet mogelijk van buiten af . Snel en vakkundig is het probleem opgelost door een ander IP adres in de APP ivms4500 te zetten. Bedankt John en Petra
Zeer goede ervaring, vragen werden allemaal zorgvuldig beantwoord en er was een goede voorbespreking en locatie bezoek . Installatie zeer netjes opgeleverd
Prettig zaken doen met KDB Security. Levering is vlot en ze werken met kwalitatief goede producten.
Betreffende een (door mijn onkunde) niet meer werkend intercom systeem via de mail vragen gesteld. Deze werden snel en netjes beantwoord en via hulp op afstand is de zaak hersteld. Heel klantvriendelijk, kundig en zeer aan te bevelen! Ik ben zeer tevreden!