Na uitgebreide uitleg Dahua camera gekocht.
Snelle levering, scherpe prijs en goed telefonische ondersteuning.
Webwinkel die gewoon precies doet wat het beloofd snelle levering tegen scherpe prijzen keurig verpakt. Dus zeker een aanrader en voor een vervolg. A+++++
Verder moeten nog ervaren
Goede producten tegen een scherpe prijs. Verrast door de snelle levering.
Ik ben goed en klantvriendelijk geholpen, KDB heeft geleverd wat afgesproken is. Prima ervaring en zeer aan te bevelen!
Camera's aangeschaft als aanvulling op bestaand systeem. Systeem had een update nodig, aangezien ik hier geen verstand van heb, heb ik gebeld met KDB waar ik op een fantastische door het hele proces geholpen ben. Echt een topbedrijf!!
NVR met 2 camare's en toebehoren besteld. Geleverd in delen ivm extra wensen maar alles id goed aangekomen. Ik heb de set zelf geïnstalleerd en met hun online support geheel naar tevredenheid in bedrijf kunnen stellen.
Snelle levering en een zeer professionele verkoper.
Wat ik heb besteld is perfect aangekomen , en voor een zeer nette prijs.
Goede prijs, mooie producten
Ervaring gebaseerd op één bestelling, die echter perfect is verlopen. Een beschermkapje voor een deurcamera, werd aan een zeer scherpe prijs gratis bezorgd binnen 2 werkdagen, alles prima verpakt. Kortom een aan te bevelen webfirma !
Goed en snel geleverd
Al 2 keer op besteld alles verloopt heel vlot van begin tot einde, niet twijfelen gewoon bestellen.
Ik had het probleem dat na een stroomstoring ik mijn camera's niet meer op mijn telefoon kon bekijken. Even een afspraak met KDB Security gemaakt en via teamviewer was dit probleem weer binnen een half uur gefixt. Dit is een bedrijf die weet waar ze met bezig zijn.
Snelle levering, goed verpakt, duidelijke informatie.
Vriendelijke mensen en altijd klaar om te helpen, deze mensen zij goed bezig en verdienen een positieve beoordeling van mij. Ik ben een tevreden klant en zal zeker nog bestellingen plaatsen, bedankt KDB
Goedeprijzen en service
Zeer snelle levering
Zeer tevreden van prijs, kwaliteit en levertijd.
Positieve ervaring. Snel geleverd tegen een goede prijs en mogelijkheid van service. Aanrader.
Snel en goed geleverd, snelle reactie op mijn vragen, top
Alles naar wens verlopen.
Prima service! Zoals op de website wordt aangegeven op tijd besteld de volgende dag in huis. Ook nog een fijne korting ontvangen tijdens het afrekenen.
Paar jaar geleden hier een camerasysteem gekocht. Na een modemwissel kwam ik er zelf niet meer uit. KDB gebeld en tegen betaling van een schappelijk bedrag, via hulp op afstand weer alles werkend gekregen. Super!