Snel

Snel en duidelijke

• Betrouwbaarheid

Ook achterafservices en info prima te benaderen levering perfect extra steun en trafo besteld werd gebeld dat deze inclusief erbij zaten en netje gecrediteerd Mvg m Start

• Betrouwbaarheid

Alleen positieve contact gehad zeer vriendelijke en komt afspraken na

Zeer goed zou weer iets hier kopen

uitstekende service

een DAHAU camera systeem systeem is heel mooi systeem, maar erg ingewikkeld om in te regelen.. gelukkig was er goede hulp beschikbaar per telefoon en teamviewer ondanks het feit dat het systeem niet werkte, wist ik wel wat ik moest doen om het aan de praat te krijgen.

Zeer goede service.

Zeer goede en snelle service.

• Betrouwbaarheid

Goede helpdesk bij vragen en snelle levering

Nette service bij vragen snel andwoord en nog leuke korting gekregen ook.

Geleverd wat gevraagd!

Alles naar wens geleverd en afgehandeld.

Mooie prijs, snelle levering

Camera 's avonds besteld en de volgende dag geleverd. TOP. In de ochtend van de levering een mailtje ontvangen met de Track&Trace van DHL...

Snelle levering! Top!

Overzichtelijke website! Vlugge levering! Niks op aan te merken!

Prima, 1 dag eerder geleverd dan gepland

Snel geleverd, alles netjes verpakt, installatie ging vlot

gewoon fantastisch .

Onlangs kochten wij bij KDB Security een camera set , deze werd na de nodige handelingen snel en correct geleverd . Na het zelf installeren van de set konden we rekenen op een geweldige "van op afstand bijstand" service . volledig gratis . Nu heb ik verandering aangebracht aan de installatie en was een paar parameters kwijt geraak , en ja hoor alweer kon ik op de "van op afstand bijstand" van KDB Security rekenen via het online platform Teamview . Heel veel dank aan het voltallige KDB Security team . MVG : Myriam Arts .. Eric Van den Eynde ...

Uitstekend, aanrader!

Uitstekend geadviseerd en geholpen. Na installatie via de telefoon ook uitstekende service bij het instellen en de laatste puntjes op de i. Perfecte camera, haarscherp beeld. Aanrader!

Prima ervaring met KDB Security

Uiteindelijk bij KDS Security onze nieuwe intercom gekocht. Een systeem dat de bestaande inbouw buitenpost relatief simpel laat vervangen. Goed verpakt en netjes thuis ontvangen. De serviceafdeling is uiterst behulpzaam en bekwaam in de configuratie.

• Betrouwbaarheid

mooie camera met scherp beeld.

Lastig te installeren maar met hulp op afstand goed geregeld

The best!!!

Ik ben al een jaar klant. Wat mij elke keer verast is de aandacht die Dick heeft voor zijn klanten. De service, klantevriendelijkheid, kennis en aanbod. Ik raad Iedereen aan om bij hun camera’s en installaties aan te schaffen. Ondanks de top service die zij bieden zijn de prijzen niet hoger dan bij de concurrentie. In mijn ogen: beste winkel van Nederland. Zonder twijfel

Betrouwbaar en kundig

Bij KDB heb ik een compleet camarasysteem aangeschaft van Dahua. Het betreft een NVR recorder en 10 IP camera's plus een intercomsysteem met 2 displays. Dick heeft me telefonisch en via de mail goed begeleid om de juiste keuzes hierin te maken. De prijzen zijn zeer concurrend en de artikelen worden snel en goed verpakt verzonden. Een kleine retourzending werd vlot verwerkt. Uiteindelijk staat er een een goedwerkend en betrouwbaar systeem dat zorgt voor een extra stukje veiligheid rond het huis.

perfect

goed, levering op afspraak. telefonisch zeer behulpzaam

• Betrouwbaarheid

Snel, duidelijk en technisch goed

Goed advies en duidelijke snelle communicatie.

Goede ondersteuning, top bedrijf

• Betrouwbaarheid

Goede prijzen met goede service

Levering was snel en compleet. Hadden kleine storing (ons scherm was te oud) en wist dat meteen op afstand te melden. Super service dus. Online prijzen met winkel service!

• Betrouwbaarheid

Goed advies en goede spullen

Ik ben via een kennis welke in de camera wereld zit en ook een camera bij KDB heeft gekocht, bij KDB terecht gekomen. Ik was namelijk op zoek naar een goed systeem voor een goede prijs en dat is niet zo makkelijk met alle sites en advertenties op het internet. Ik ben goed geadviseerd door KDB welk systeem het beste bij mijn situatie paste. Spullen zijn snel geleverd en heb de camera's al geïnstalleerd. Camera's en spullen zijn gewoon goed en gebruiksvriendelijk voor de normale particulier zoals ik. Zeer tevreden klant dus.

Snelle goede service en goede prijs

Snelle goede service en goede prijs

geen nonsens gewoon doen

niet van toepassing

• Betrouwbaarheid

Zoals het hoort te zijn, gewoon perfect.

Prima levering.

Botermakerses 23