Pluspunten
Zeer snelle levering. Volgende ochtend was mijn bestelling in huis. Toppie
VerbeterpuntenNiet echt
Pluspunten
Top!!! Staan achter het product! Klant vriendelijk! Nemen de tijd voor je! Zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle en deskundige medewerker
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijzen. Onverwachts nog de april-korting meegepakt, super!
Pluspunten
Goede service met handige tips.
VerbeterpuntenVermelden welke zaken al voorgeïnstalleerd zijn. (ditmaal betrof het harde schijf welke al gemonteerd was).
Pluspunten
Goed advies over de producten gekregen
VerbeterpuntenHet is wel raar dat je een camera pakket besteld, en dat je het dan in deelleveringen krijgt is prima. Maar vermeld dat even!!! Heb nu net na 8 dagen het laatste pakketje gekregen, waar ik ook niet van op de hoogte was!!!!
Goedemiddag, Helaas heeft het systeem bij uw bestelling de track codes van uw deelleveringen niet geautomatiseerd verstuurd. Onze excuses hiervoor! Wij gaan uitzoeken waardoor dit bij u niet is gebeurd. Wat betreft het pakket dat later is uitgeleverd dit betreft een product wat wij uit service erbij leveren en meestal niet word gebruikt en niet essentieel is voor de werking van het systeem. Neemt niet weg dat u uiteraard ook hier een track and trace code voor had moeten hebben. Wij gaan uitzoeken of bovenstaande zaken met elkaar te maken hebben. Het is de eerste keer dat wij horen dat er mogelijk probleem zou zijn met verzendbevestigingen. Team KDB Security
Pluspunten
2e bestelling bij dit bedrijf, wederom alles perfect en snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Contact loopt prima, doen wat ze beloven!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb al meerdere camera's en een NVR aangeschaft via KDB. Al deze product snel geleverd met prima ondersteuning.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga zo door.
Pluspunten
Zoals altijd betrouwbaar en zeer snelle levering
Pluspunten
snel, scherpe prijzen, goed bereikbaar. aanrader!
Pluspunten
Goed mail contact. Er is duidelijk gecommuniceerd over alles.
Pluspunten
Shipping naar apeldoorn binnen 24 uur. zondag besteld op maandag ochtend binnen. Geweldig.
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Professioneel, betrouwbaar en snel
VerbeterpuntenOpletten wat zesturen Af en toe kan verkeerd artikelen de deur uit, maaar ze sturen gelijk de goede weer na zonder vragen
Pluspunten
Super snel geleverd en goede klantenservice!! Ga zeker vaker zaken doen met dit bedrijf.