Pluspunten
Goede en snelle levering, netjes op de hoogte gehouden via email.
VerbeterpuntenNvtdennis
Pluspunten
Zoals bij alle bestellingen weer supersnel geleverd. Fijn als alles gaat zoals gepland ... top
Pluspunten
Zeer correct, korte levertijd en goede prijs
VerbeterpuntenGa vooral zo door!!
Pluspunten
Duidelijk en snel geholpen
Goedemorgen Twan, Bedankt voor de beoordeling na aanleiding van de bestelling op onze webshop. In de beoordeling heeft een onvoldoende op het eindtotaal gegeven en wij vragen ons af welke zaken er niet goed zijn gegaan of welke wij kunnen verbeteren om in de toekomst u nog beter van dienst te zijn. Graag vernemen wij uw reactie. Met vriendelijke groet Team KDB Security
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs en zeer goede service. Voor mijn toekomstige aankopen ga ik ook zeker naar KDB! Echt een aanrader
Pluspunten
Snelle levering. Goed advies. Goede service. Betrouwbaar.
Pluspunten
Nemen de tijd om je te helpen. Service is echt super, de wijze waarop Dick je op afstand kan helpen met het instellen van je camera is briljant!
Pluspunten
Meerdere keren bestelling geplaatst. Iedere keer zeer tevreden op alle punten.
VerbeterpuntenKwaliteit en prijsniveau handhaven!
Pluspunten
Duidelijke informatie. Persoonlijke berichtgeving indien iets toch iets anders is dan op de website staat aangegeven (iets langere levertijd). Keurig
Pluspunten
Goed en goedkoop,snelle levering, en goede vriendelijke communicatie en service
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle en uitgebreide reacties op zowel email als chat. Denken goed mee met je wensen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke communicatie naar de klant toe.
VerbeterpuntenNog zeer recent klant. Tot nu toe geen verbeterpunten.
Pluspunten
Goede uitleg over producten, correcte levering.
VerbeterpuntenDe rj45 stekkertjes zaten niet in de doos bij levering.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit en goede ondersteuning achteraf
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijk te monteren en voelt en oogt degelijk.
Pluspunten
Snelle levering, mogenlijkheid om vooraf te chatten met vragen
VerbeterpuntenTechnische kennis over het vermogen van een voeding schiet tekort, is niet alleen de spanning, 12V, maar de hoeveelheid te leveren Watts. Was blijkbaar een vergissing, heb de voeding elders gekocht. Wel goede service!
Goedemorgen heer Vos, Bedankt voor uw beoordeling. Graag kom ik hier even op terug. Uiteraard is het ons bekend dat je bij een vermogen te maken hebt met een spanning en stroomsterkte. Ik heb het gesprek terug gekeken en volgens mij is er verwarring ontstaan bij het begrip universeel. Maar goed onze excuses dat het in ieder geval zo is overgekomen aangezien wij de technische kennis en advies zeer belangrijk vinden. Graag zien wij u in de toekomst nog eens bij ons terug op de webshop. met vriendelijke groet, Team KDB Security
Pluspunten
uitstekende service
Pluspunten
Chatten via de site gaat prima en snelle reactie. Goed prijzen. Snelheid levering (na betaling) was prima.
VerbeterpuntenAls bedrijf wil je direct op rekening geleverd hebben, nu heb ik intern behoorlijk wat moeten regelen. Dus maak het voor bedrijven makkelijker. Telefonische contact is moeiliijk, vaak geen gehoor. Deellevering was verwarrend (andere plakband) dus herkomst niet direct traceerbaar.
Goedemiddag heer Kuipers, We zullen uw tip meenemen en kijken of we hiervoor in de toekomst een oplossing kunnen gaan bieden. Helaas is het op sommige momenten behoorlijk druk waardoor we niet altijd u direct telefonische te woord kunnen staan. Uiteraard bellen we alle nummers (wanneer mogelijk) zo snel mogelijk na wanneer wij iemand hebben gemist. Graag zien wij u nog eens bij ons terug op de webshop. Team KDB Security