Pluspunten

Quick Services indien je vragen hebt. Duidelijke informatie. Werkelijk een vraagbaak als het om knelpunten gaat, binnen netwerk of installatie van Bewaking-Systemen.

Na levering, niet dezelfde dag de enquete opstarten. De klant moet in de gelegenheid worden gesteld om zijn aankoop te installeren c.q. gaan gebruiken. Pas daarna ga je de vraag stellen, en hoe bevalt de aankoop c.q. het installeren!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede en duidelijke website, goede bereikbaarheid, scherpe prijs en gratis bezorgd

Zo doorgaan

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goed telefonisch geholpen

Nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en communicatie. Nadat bleek dat de uitlevering incompleet was, zijn de ontbrekende onderdelen snel nagezonden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede online service en uitleg via mail en chat. Goed op de hoogte houden van betalligen en levering.

Geen tot nu toe

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super service. Snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik kan KDB zeker aanbevelen. Ik ben zelf niet de gemakkelijkste klant en ga ver voor correcte producten te verkrijgen. Het is ongewoon makkelijk om een topservice en correcte authentieke producten te verkrijgen via KDB. Enkele Hikvision camera's besteld via KDB en inmiddels ook de echtheid via europese sales afdeling bevestigd gekregen. Het lijkt misschien niet leuk zo ver te gaan, maar in de wereld van IP camera's gaat er veel bagger rond waarmee je achteraf je verwenst dat je enkele euro's hebt uitgespaard. KDB biedt een competitieve prijs aan EN een CORRECT product (en dat kan ik je uit eigen ervaring, praktisch alsook tot bij de fabrikant toe bevestigen). De combinatie van deze 2 is een succes! Als je dus reviews komt lezen, zal dit je zeker aanbelangen. Als verkoopspraatjes te mooi om waar te zijn, zou ik zelf al even gaan twijfelen, maar hier is dat niet gepast. Helemaal af. Nu nog met Dick aan het overleggen ivm intern bewakingssysteem. Met zo'n personen die achter hun product staan en the extra mile voor de klant gaan (en dat doen ze zeker), doe ik heel graag nu en in de toekomst zaken.

Helemaal niets! Dick, je bent een krak dat je dit zo allemaal kan regelen en als je hier in België passeert zet ik een lekker biertje opzij (geen Heineken, iets véél beter).

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Had een Defecte camera en gelijk contact opgenomen met KDB. Er werd gelijk een nieuwe opgestuurd zo dat je niet lang zonder beeld zit, daarna uiteraard de defecte retour. Service was weer TOP!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Waanzinnige service en levertijd! Via de online chat contact gehad over een camera montagebox. Medewerker heeft gelijk gekeken of deze op voorraad was. Medewerker maakte zijn excuses dat deze pas na drie tot vier dagen geleverd kon worden. Echter volgende dag al track en trace code ontvangen en diezelfde dag nog geleverd!! Echt top service en levertijd!! Zeker een aanrader om je spullen te bestellen!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goeie ondersteuning met materiaal keuze.

samenstelling van een kit in 1 levering ipv 3

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

omdat ik op blackfriday besteld had kreeg ik nog eens geheel onverwachts een vvv-bon opgestuurd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Verstrekken goede en bruikbare informatie, prijstechnisch zeer concurrerend, snelle levering en zeer goede after sales. Met name Wouter heeft mij on-line zeer goed geholpen.

In eerste instantie de verkeerde kabels (lengte) meegeleverd maar werd snel verholpen. Accurater zijn bij het verzenden van bestelde artikelen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

zeer scherpe prijs. zeer goed service via live chat

geen verbeterpunten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Een duidelijk en goed advies.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vakkundig maar bovenal Klantgericht - denkt mee en zijn via de chatbox zeer snel in hun reacties - ook in de avonduren. Prijsniveau is scherp, dan wel laagste in de markt. Ook na de levering nog altijd een zeer accurate opvolging en controle of alles naar wens is.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Laagste prijs. Nadat ik de avonduren had besteld was mijn pakket een uur later al verzonden! Top bedrijf

Het is misschien handig om de website iets te optimaliseren voor mobiel gebruik

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima in communicatie en advies.

Botermakerses 23

7721KC Dalfsen