Pluspunten

Prima no nonsens club met een scherpe prijs, prima levertijd en een fantastische nazorg.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

35% korting op een toch al goedkope voeding en gratis verzending. Hier kom ik vaker!

Als je een chat hebt over poe word je goed ingelicht maar de afspraak was dat je meer opties zou sturen wat niet gebeurd is.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Na een eindeloze zoektocht en bestel-retour burgeroorlog met talloze winkeliers, kdb op het spoor gekomen en hier besteld. In 1 keer goed! Niks retourneren, geen pseudo Dahua spul (ben op je hoede er wordt nogal wat meuk verkocht onder die naam maar afkomstig van Alibaba) en gewoon wat ik zocht: Kwaliteit geen gedoe. Ben ellendig geworden van de research mbt authenticiteit van producten. Als ik dit adres eerder gevonden had had ik mijn camera's 2 maanden terug al draaiende gehad en geen getouwtrek tgv retourprocedures! Betrouwbaar, snel, ach noem maar op, je krijgt wat je wilt hier. En nogmaals tenzij je graag bestelt en retourneert, moet je hier zeker eens een kijkje wagen en niet zomaar doorlopen. Wat je online ziet is een excerpt van wat ze kunnen aanbieden. Ik was anti Hikvision en pro Dahua. Echter vondi k hier enkel een paar doosjes Dahua. Werd aangesproken middels de chat (notabene zaterdagsnachts!) maakte mijn wensen kenbaar en twee dagen later stond PostNl op de deur te kloppen. Ik hield mijn hart vast (had hier nog een bestelling van een andere firma staan waravan niet duidelijk was of het nu de door mij gezochte recorder was of een ander model, was namelijk met streepjescode etc gerommeld) sloot het zaakje aan en tadaa! Eindelijk het Dahua logo! Merk op dat alles van Dahua zichtbaar iets draagt van Dahua. Mara ja wist ik veel. Hoe dan ook hier moet je wezen! Verkijk je niet op de website, das enkel een gedeelte van wat deze lui verkopen!

KDB Security! Als jullie je site een beetje vertimmeren links en rechts dan komt het tenminste overeen met jullie ware aard! Talloze "mooiere" sites zijn niet eens te vertrouwen of sturen alibaba troep op! Jullie izjn correct verkopen alles maar jullie site is gewoon less appealing dan die van bijv videofrank etc. En das jammer!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke produktomschrijving. Super snelle levering en top kwaliteit. Goede service voor vragen en ondersteuning.

Heb geen verbeter punten. Ha zo door.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Correcte ondersteuning en afhandeling!

De bestelling is in twee delen geleverd, geen probleem maar had dit graag van te voren geweten ivm beperkte aanwezigheid.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Hele goede service... Zeer snelle respons op je vragen via de chat en/of mail Ik kwam er niet helemaal uit met iets, en in de avonduren werd ik via Teamviewer geheel kosteloos geholpen en werd er direct een passende oplossing gezocht. Meerdere artikelen besteld en zeer snelle levering. Wat ons betreft een aanrader !! vr gr JJ Zijlstra

Kan eigenlijk niets bedenken.... Alles goed geregeld.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Geweldige support

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Aangenaam contact en uitstekend advies. Niet direct apparaat pushen maar eerst vragen stellen. Daarna bestelling geplaatst die zoals beloofd volgende dag werd bezorgd. Uitstekend

Ga zo door.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede prijs, snelle levering, goed online contact gehad.

Pluspunten

Had bij 6 bedrijven een offerte aangevraagd. KDB was de snelste met antwoord maar ook kwalitatief de goedkoopste met alleen A merken dus geen Chinese handel. Niet was teveel gevraagd zelf de kabels op maat voor niets erbij. Het leukste was ik was opgenomen in het ziekenhuis en er werd een bloemetje namens KDB bezorgd. Ik weet dat heeft niets met de kwaliteit van de cameras te maken maar wel met de mentaliteit van de mensen de achter dit bedrijf staan.

Ik weet ze niet.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alleen maar lof! Duidelijke site, snelle levering (1 dag) en je wordt goed op de hoogte gehouden mbt je bestelling.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Je krijgt het gevoel dat ze jou als klant belangrijk vinden - lukt de meeste bedrijven niet.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering. Eerste levering was verkeerd product, maar na contact met het bedrijf werd gelijk gehandeld: goede produkt werd alsnog meteen verstuurd.

Op het verzendetiket stond ook vermeld wat in het pakket zat. Lijkt mij niet de bedoeling.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snel Perfecte service Doen wat ze beloven Betrouwbaar

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- Duidelijke website; - Scherpe prijzen; - Goede- en vooral bruikbare informatie voorafgaand aan bestelling ontvangen; - Dag na bestelling alles netjes verpakt ontvangen; - Aftersales lovenswaardig: snelle reacties; - Alle hulp geboden gekregen bij vragen over installatie; - KDB Security maakt gebruik van Teamviewer om "mee te kijken" op je pc ... prima service;

Bestelling was in eerste instantie niet compleet maar het ontbrekende werd door een andere koerier afgeleverd ... wellicht dit even melden aan klanten; Voor het overige niets dan lof voor KDB Security!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super service van dit bedrijf....’s aonds om 20:00 bellen ze je nog op om je te helpen met het instellen van de camera die ik daar heb gekocht. Hij werkt nu perfect. Dick en Wouter weten waar ze het over hebben. Helemaal Top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima service!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- Van meet af aan zakelijk en eerlijk in benoemen van mogelijk- en onmogelijkheden van een product en over de te verwachten mate van service/technisch advies.

- Zolang KDB Security upfront duidelijk maakt dat de klant qua design en technisch doorrekenen van een installatie en ook qua aanleg en het in werking stellen grotendeels op zichzelf is aangewezen, is er niets dan lof. Als tip: Blijf dat wel doen!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Perfecte service. Snel en goed geholpen. Zeer voordelig

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Top bedrijf. Snelle en volledige reactie op vragen per mail/bel en betrouwbare levering. Zou er zo weer bestellen.

Geen.

Botermakerses 23