Pluspunten
goede communicatie naar klant
Verbeterpuntenjuiste product leveren. Heb 12V/2000mA voeding besteld maar er wordt geleverd een 12V/500mA welke voor mij nutteloos is maar het is voor mij te duur om deze terug te sturen. Na deze reactie een mail gekregen waarin staat dat ik alsnog zonder kosten te maken de juiste adaptor toe gezonden krijg. Top !!! service.
Beste heer Canters, Ik heb het voor u nagekeken en het klopt inderdaad dat u de verkeerde adapter heeft ontvangen. Ik heb u een nieuwe adapter afgestuurd welke u morgen ontvangt per post.nl De andere adapter hoeft u niet te retourneren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team KDB Security
Pluspunten
Snelle levering en feetback over de levering
VerbeterpuntenHet is moeilijk om als leek het camera systeem met een app te laten werken en op de telefoon de beelden te zien. Hiervoor heb je hoge school ICT nodig, een installatie mogelijkheid door derden zou een optie kunnen zijn.
Beste Hans, Als er technische vragen zijn kunnen wij (als dit nodig is) op afstand helpen bij de configuratie. Als dit niet lukt zouden we ook nog bij je langs kunnen komen. We horen het dus graag als we je ergens mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team KDB Security
Pluspunten
Goede hulp bij de aanschaf, beste prijs die ik online kon vinden en de volgende dag geleverd zoals beloofd. Vragen ten tijde van de installatie werden gelijk beantwoord (goed werkende chat functie). En tevreden met het product zelf.
VerbeterpuntenWellicht toevoegen van wat andere producten zoals bijvoorbeeld een goede adapter met PoE om camerabeelden over het stroomnet te verzenden naar de NVR.
Pluspunten
Zeer snelle reacties, ook op zondag. De bestelling wordt direct geleverd en de volgende dag in huis. Duidelijk advies. Kortom een prima bedrijf welke best meer bekendheid mag hebben.
VerbeterpuntenDe bestelling werd door 2 bedrijven geleverd, dhl en post nl. De eerste was niet aan mij doorgegeven en kwam als verrassing. Gelukkig was ik thuis. De volgende keer dit ook doorgeven.
Pluspunten
Reageert erg snel op mailtjes! Ook de aftersales is top!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle chat, kundig advies
Verbeterpunten220v voedingskabel is verkeerde, deelleveringen aankondigen nu moeten bellen dat zending niet kompleet was.
Pluspunten
Snelle levering, goed service. Echt top!
Pluspunten
Snelle service en zeer behulpzaam bij problemen. Er wordt gedacht in oplossingen
Pluspunten
snelle levering en goede aftersales,
Pluspunten
Relatief goede prijzen, plus gratis verzenden. Een snelle levering en goede service met een snelle reply op vragen, kan nog niets zeggen over garantie afwerkingen.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Geleverde goederen zijn van goede kwaliteit, als er wel contact is verloopt dit prettig en duidelijk. Hulp op afstand was een leuke ervaring en samen problemen oplossen is altijd leuker dan alleen.
VerbeterpuntenWellicht wat meer spullen aanbieden om assortiment verder uit te breiden. Denk aan schermen, kabels etc...
Beste Peter, Helaas hebben wij vandaag een storing gehad waardoor wij niet goed bereikbaar waren. Onze excuses hiervoor. Nadat wij weer bereikbaar waren hebben wij het probleem zo goed en snel mogelijk proberen op te lossen. Een volgende keer hopen we je direct te woord te kunnen staan. Graag zien we je nog weer eens bij ons terug op de webshop. Mvg Team KDB Security
Pluspunten
Snel en goed advies
VerbeterpuntenEigenlijk niet in mijn aankoop
Pluspunten
Ik werd opmerkzaam gemaakt op een nieuw model en ik kreeg deze ook toegezonden zonder meerkosten. De online-chat verliep prima en ik werd goed geïnformeerd.
Pluspunten
- ruim assortiment - prima prijsstelling - zeer vlotte aflevering - vragen worden snel beantwoord
Pluspunten
Goede service en advies
Pluspunten
Snelle service, correcte ondersteuning, chatservice, adviserend ,after sales is ook prima.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid kan beter .
Pluspunten
Mooi product goede prijs en kwaliteit en super snel geleverd, prima
VerbeterpuntenGeen