Goede prijs en correct geleverd
Mooie set voor een mooie prijs. contact met KDB security is goed en hebben verstand van hun producten
Duidelijk informatie en mensen die met je mee denken en samen naar een oplossing zoeken..
Fijn bedrijf met uitstekende klantenservice en support!
Duidelijke website met scherpe prijzen. Via mail of chat krijg je snel een antwoord op je vragen. Goede communicatie mbt de verdere afhandeling van je bestelling en verzending.
Kwam er niet helemaal uit met installatie,mail gestuurd en zeer netjes gebeld en goede uitleg grhad
Vraag werd beter beantwoord dan gedacht. Er werd zelfs aangeboden thuis mee te kijken.
super snel
Na mijn bestelling vroeg ik mij af of deze al onderweg was. Dick nam direct via de mail contact op en heeft ervoor gezorgd dat mijn bestelling juist werd bezorgd. Toen bleek dat er montage problemen waren heeft Dick mij adequaat geholpen en geadviseerd. Een 10!
Goed geholpen door kdb met heldere uitleg en advies tijdens camera installatie rondom de woning.
Alleen de levering mag iets sneller
Goede site en Goede prijs
Prima product en snel geleverd